• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: No nad autority neni :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DARUMA: tvůj přístup mi připomněl jeden Grofův postřeh - a sice, že kdyby dnes někdo přišel do kostela a spontánně zažil to, o čem si tam ti lidé čtou a vypráví (všelijaké vize svatých, hořící keře atd..), tak by na něj pravděpodobně zavolali psychiatra, protože věří více autoritám, než zážitkům
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    YMLADRIS: nesnasim slunickareni:) Tedy pokud to mam tak rict - a mam tendenci to lidem spise borit...
    A ano dovedu byt velice arogantni stejne jako jine veci. Obvykle proto mam ale v tu chvili duvod. A skutecne nekdy to je i proto ze v tu chvili zdaleka nejsem vyrovnany a nemam zajem jeste "zachranovat svet"...

Kdezto to co se za posledni leta stava primarni formou se na to diva jinak...
    Napriklad do nedavna jsem prilis nebral mahajanovy princip. Ted uz mi role boddhisattvu neni tak vzdalena...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: no ano, jiste... :) tak to je, proti tomu nemam namitek :DD
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ARIAEL: mas pravdu ze poznani/uvedomeni jde nahoru a dolu, to jo. Ale precejen, jak se nekdo vytahuje na slabsi, tak hned zpozornim ;) a beru to v potaz i priste... treba tebe jsem mela zafixovaneho jako arogantniho hodne; obcas mas takova soucitna obdobi treba ted ;-) ale celkove nevim, proto si chci na tebe sahnout ;)

tam jsou dve moznosti.
    1) bud je nekdo drsnej protoze mu to dela dobre - jako by pycha/obrana "ja jsem king protoze umim tibetsky volove"
    2) je drsnej protoze ma za to ze drsne lepe zpsychedelizuje lidi nez slunickarenim. Takhle mi kdysi davno docela pomoh GOMCHEN, i kdyz jsem ho nenavidela.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KALIPH: jj. Necetl jsi spravne kucharku takze budes mit hlad.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Nejvíc by stačilo, kdyby ses snažila jenom za sebe a nemluvila za druhé: ONI jsou na tom TAK a TAK. Včera jsi před tím varovala - nejspíš ale proto, že to sama děláš.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: u tech desek tam verounka priklada tlapky aby vzala desku z bagliku a dala na gramec. Ale ten kdo vodi ty tlapky je v tu chvili Verounka, protoze jen ta vim jak se k sobe slozi a jak nastavit rychlosti... Jinak to ani byt nemuze:)

A prave verounka existuje v plynoucim case a je zavisla na postupne zkusenosti sbirani informaci a znalosti a Verounka zije v bezcasovosti a ma ke vsemu tomu primy pristup...
    Obe dve tvori dohromady jednu bytost:)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Když v troubě spálím jídlo, které si připravuji, a kvůli nepozornosti jej už nemohu požít, pak se mi asi do ideálního procesu vloudila chybička.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: tak to mas pravdu :) nejsme vsichni STEJNI zacatecnici. diky za pripominku :) jsme vsichni zacatecnici :)

nemusim se snazit uplne za kazdeho, vid? :) muze se snazit kazdy i zvlast za sebe, vid? :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ARIAEL: Odpovím si na ni sám, nebo ji zodpoví Verounka nebo nějaký jiný začátečník? :o
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Pokud tu není ohraničení, jak píšeš, kde bereš svou smělost říct, že "každý máme jen svůj kus vlastního Já" ??? - to si protiřečí, protože kdybych ti na to chtěl opravdu něco napsat, napsal bych ti to, co ty mně: že Já není ohraničené, a už vůbec ne mým tělem..

a říct, že jsme všichni stejní začátečníci je asi taková pravda, jako že jsme všichni stejné hrušky.

Snaž se trochu!
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: "chyba" ... co to pro tebe je? kdyz se na to podivas treba zpatky, s odstupem... ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ted nevim, jestli uplne rozumim otazce, tak se kdyztak omlouvam predem za mimo odpoved, protoze nevim, jak to souvisi s neexistenci... ?

ale ty desky spojuju samozrejme ja... :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KALIPH: A delal jsi ty chyby jako "ja" nebo jako "JA"? Tot otazka...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: taky to nebyla odpoved pro tebe :)

toto Ja neni ohranicene tvym telem, a to ani v teto realite :), takze muzeme jit tak daleko, jak chceme :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Jo jo a kdo za tebe spojuje ty desky z ruznym tonem a rychlosti?:))))
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRONEMA: asi by byl i vhodny...

YMLADRIS: souhlas:) To je to co jsem rikal o tech dynamickych stavech...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ARIAEL: Zrovna si říkám: jestli žádná taková chyba neexistuje, proč jsem jich udělal tolik?

VEROUNKA: Pokud by lidé (potažmo lidstvo) mělo "jenom svuj kus sveho vlastniho Ja, ktery se vyjadruje nejak, nic vic a nic min" - pak bysme se asi daleko nedostali..

Pro ostatní to asi bude jinak, ale pro mě osobně si tu diskuzi zazdila.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: pro tebe mozna :) pro me treba neexistence neexistuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam