ARIAEL: myslim, ze vec tkvi v tom, ze skutecne jsou jakekoliv pribehy, kdyz se rozhodneme, ze v "nasem" ramci skutecne budou. pokud se nekdo sam sebe tak hluboko zasadi pro castanedovych pribehu, je to jeho zivote skutecnost, jedna realita mozna mene vedoma nez jine nevedome reality. neni na tom rozhodne nic, co by kdokoliv jiny mohl odsuzovat, protoze takovehle pribehy si spradame kazdy sam za sebe. problemem se tyhle skutecnosti stavaji tehdy, jestlize nam znemoznuji zit plne tuto nasi casovou realitu (o tom uz byla rec), v niz jsme inkarnovani. to je muj nazor.
premedikace je ovsem dost smutna zalezitost... doufam, ze se psychiytrie zalozena na medikamentech zhrouti jako domecek z karet co nejdrive. ale na druhou stranu vytvorili jsme si ji my, lide, a pokud ma v nasich zivotech nejakou ulohu (my to dovolime, tj. chceme), mit ji bude. schizofrenici jsou (pro me osobne) lide, kteri maji schopnost prepinat z jednoho ze svych zivotu do druheho, zatimco my ne. transformace vedomi u cloveka potom podle meho mineni nevede k podobnemu jevu, ale k moznemu prozivani vsech skutecnosti soucasne v jednom (coz naopak schizofrenii vylucuje).
jinak tohle tedy neni spam o tom, jak nas zerou nejake obludy, protoze me napriklad rozhodne zadne obludy nezerou :), je to spam o tom, jak zerou obludy B2spirita. ma je sam v sobe, a tudiz ho zerou. je to jeho osobni vypoved, a u toho zadna kategorie jako "verohodny" nebo "neverohodny" neexistuje. takze ani ja nemam duvod k tomu to mazat :)