• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: hm, zajimava sbirka :)

co si myslite o vesmirnych lidech?
    a co si myslite o tom, ze cechy maji mit udajne vyraznou roli pri spiritualni evoluci cloveka?
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    ARIAEL: ehm.. kde se da sehnat DMT? :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    tohle je skvelej pruvodce pri te nasi transformaci
    http://www.vesmirni-lide.cz/knihy/posl_usv.htm
    a tohle taky
    http://www.youtube.com/user/rysa5
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: a bez tech hub?:)
    MARISH
    MARISH --- ---
    KOKES: jj, byla jsem ráda, že jsem na to přepla :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nedívali jste se teď na CT2: Věčný svit neposkvrněné mysli? Pěkná paralela na kontinuitu životů..
    OMI
    OMI --- ---
    ...jo, to bych si taky dal líbit... už pár let jsem si nenašel čas vypnout ten tranzistorák v lebeni a zaposlouchat se do ticha pod lebkou. Každej po nmě chce tu svoji libru masa a já vůl takhle šidím vlasatní život... Ach, stydno mi, stydno...
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    tak taková malá synchronicita - chvilku po tom, co sme si tu psali se mi ozval kamarád, že se pořádá privátní akcička kdesi hluboko v lese, jen pro známé(na tekknu jsem tak jednou za rok) ;-) tak sem si řek, asi jedu
    taky jsem se rozhod, že i ty houby využiju. A musim říct, že bylo fajn koupat se v oceánu energie, mysl osvobozená, takže Šakti nic nebránilo téct celou strukturou mé bytosti...v harmonii, jednotě, celistvosti...v tom veselém loutkovém divadle :-))
    takže systémy, šiřte tuhle svatou, spirálovou energii, je to mise! ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: nj, možná by to chtělo zase někdy vyzkoušet .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    PALEONTOLOG: asociuje mi to salvej, ktera lidi taky muze brutalne odpalit ale i neudelat vubec nic. O presnem mechanismu ucinku substanci vime zatim hafo malo...

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: myslím, že jsem měl zkušeného dávkovače, i ta látka byla v pořádku , stejná substance na které si ulítlo mnoho lidí.. já mám svou úvahu na to, moc "ve těle" nejsem, takže mě to nemělo kam švihnout..

v podstatě moje transformace vedomi spočívá v návratu do těla.. halušky mno
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PALEONTOLOG: mozna spinava ci nekvalitni latka... A davka musi byt velice presna...
    jj vznika tam velice rychle "imunita"....
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    YMLADRIS: jj ja ted mam totez v planu udelat v praze, ale tak pro 10 lidi max... (alespon pro zacatek)... A Asi mene drog a vice samanskych zvuku :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: jojo, tyhle věci musí být nevyhnutelně uzavřenou záležitostí, jinak nic moc neni možné...což jde vlastně tak trochu proti filozofii těch párty
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: asi, je možné, že jsem toho nenatáhl tolik, člověk na to má prý tak 30 sekund, pak je imunní dokud se neobnoví receptory.. ale nehlo to semnou.. i když jsem natáhl jak pekelník největší .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ARIAEL: nekdy mam velikasske plany udelat party pro treba 100-200 lidi vybranych se nejakym takovym specifickym zamerem treba... jen pro zvane, byt ne nejak "prisne kontrolovane"

jako ze party kde cilem lidi je byt co nejvic vedomej, minimalizovat ty kdo prijeli naopak odjebat se do nevedomosti/zapomenout na vsedni realitu
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PALEONTOLOG: holt jsou asi i pripady komu "neni dano"...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: mno, moc mě to neláká, ale díky - nevěděl jsem, že někdo něco takového zkusil
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    YMLADRIS: No jisteze to tak muzes brat.. Jenze malinky rozdil je ze saman kmene na na starosti par lidi co zna a tim padem je snadno udrzi tam kde je potreba a na party se ti nazene tisice lidi kteri vsichni maji sve predstavy co a jak a jak se chteji tezce zprasit tim co si privezli za tabletky "vod kamose kamosky co to ma vod dilera z nadrazi" :))))

Takze aby jsi to mohla udelat tak jak rikas tak ty jako saman by jsi musela nejdrive zmenit ty lidi, jejich zamery atd. Ale to je proti jejich vuli a zameru, tedy nepripustne... Preci se nechces stat tim kdo pomoci magie ovlada masy, ne?
    Takze proste at chces nebo ne, nakonec skoncis tam kde jsem rikal...
    Bud nedelas nic a nebo jen pro prisne kontrolovanou a uzavrenou skupinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam