• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    imo je to celkem jedno, na teku i v cajovne lze potkat lidi, kteri na tek ci do cajovny "odchazi", protoze nechteji/nemuzou byt sami se sebou, se svym vsednim dnem u kopirky, se svymi vztahy s lidma atd. Tak si odejdou do nejakeho snu, jedni to barvi "pyca rychta woe" a druzi "duchovno"

to je kazdyho v podstate vec, jak se snazi vykryt zivot. Jak by rekl muj kamarad
    "I get shit faced drunk how do you handle stress?"
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ju a znas ho osobne? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: hmm... tak to ja nemuzu rict, protoze jsem na zadnym nebyla :))) spis myslim, ze mi neco zajimavyho muze uniknout... timhle zpusobem... ale zase si nemyslim, ze je to vylozene kvuli tomu potreba na takovyhle festivaly jezdit, tech cest je vic, a kdyz nekdo chce, tak si k tomu asi dojde jinudy...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: no v tom pripade budes muset jit nejdriv osvitit ty zenovy mistry kteri mlatili sve zaky... Chudaci ani nevedeli ze maji tolik problemu:)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: to souvisi, bojis se imho hodne kdyz mas chut nekoho mlatit.
    VEROUNKA: ok, ja se snazil zjisit co to bylo za akci, za diskuzi, kdyz to nebyl sraz novy zeme. :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: mno znam ho asi odhadem 15 let...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: no vsak ja tam nechodim:) Tedy ne kvuli tem lidem, ti me jsou celkem ukradeny ale kvuli tomu ze tam neni nic zajimavyho:) A s tema lidma co jsou zajimavy je daleko lepsi napad se potkat jinde a jindy.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    dneska jsem si koupila peknou knizku od jana tajboše, znate ho nekdo?

venuje se energiim cech...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MONKOK: ee to je tim ze se tak hrozne bojim jak jsi mi tvrdil, vis?:) Nebo uz se ted nebojim a zase neovladam emoce?:)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    no jenom v ramci diskuze, ktera probihala pred tim zasvecenim... se tak mluvilo o ledascem...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: aha a to bylo teda v ramci ceho?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale na novy zemi jsem...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: nebyla, ale byla jsem na zasveceni do st. germaina, ktere vedla, a tam o tom mluvila...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    VEROUNKA: aha, tos byla na nejakym srazu novazeme.ning.com ? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: :) tak nikdo te prece nenuti jezdit na esotericky festivaly, ale.. nebo jo? :)) vis jak by se tihle lidi citili zase "spatne" treba na technu? :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: no ty mas vubec dost vazny problemy sam se sebou, zkus zacit tim ze se naucis ovlada svy emoce http://www.jeshua.net/healing/healing6.htm
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: rikala mi o tom ivana mukova (co ma jitro.bloger.cz)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    takze pak samozrejme nemam duvod rypat...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: hm, no jestli ma nekdo takovyhle program a naplnuje ho to a bavi ho to, tak jako proc ne? ja se taky nikoho neptam na to, co mam delat v utery a ve stredu vecer :)))
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: staci zajit do cajovny ci nedejboze na nejaky "esotericky festival" a otevrit vnimani :(
    Ja osobne mam tendenci spis slunickovy lidi majznout po hlave lopatou... Neco jako extremni zen budhismus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam