• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Ariael - Ano,tam to + - je,ale to jsou veci,ktere vyzaduji velmi mnoho let studia a praktickeho vycviku.A hlavne se temto vecem nepriklada nejaka extra dulezitost. Zadny lama na tebe nic nevysila,ani se ti na dalku nestoura v cakrach.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: a pokud si pamatuju jsi to ty kdo tu tvrde obhajoval pravidlo ze informace nemaji byt lidem trideny. Presvedcila jsi me ze je spatne pokud si delam starost o to co kdo cte a jak to dopadne.
    Protoze vse je jak ma byt a vse dopadne presne jak ma.
    Nebo si to pamatuju spatne?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: nevim. poucis me prosim?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: co to delas, zverejnujes, jak si myslis, jak je na tom kdo s cakrama????????? to si rikas lecitel??????????? nevis, co tohle muze zpusobit?

UDELAS TO JESTE JEDNOU A BUDES PRVNI CLOVEK, KTERY TU DOSTANE BAN.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    DARUMA: a musis tomu rozumet?:)
    A jinak - mluvis jako by v zadnem tantrickem spisu nebylo nikdy nic o zmenach energetiky - kdyz pouziju odkazy do tve oblasti...

A to ze new age pouziva odkazy na veci ze starych praktik - sorry ale za to ja nemuzu. Fakt ne.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ARIAEL: :D

ARIAEL:
    ja to mám tak,ze kdyz me nekdo pozada,tak pokud ho neznam,chci ho poznat a pokud vnimam,ze je pripraveny,tak se muzeme bavit dal.u me probiha i ta financni odmena,ale to je dano tim,ze je to cast me obzivy(kazdy nema PC karmu;)),ikdyz na ni nejsem vazan a je to u me spis vedlejsi aktivita.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Ariael - Hele, ty tu kritizujes new age pristup,ale pak pises o tom,ze jsi schopen na nekoho neco vysila,ladit cakry atp.Jak tomu celemu mam rozumet?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: Pekny, na to by v ceskych vodach urcite hodne zajemcu o zasveceni :) Ale musel by to nazvat "Archandelsky squirting" :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RANGDROL: imho podle me to zabezpeceni atd neni tezke, jenze ja osobne jsem velmi proti tohle delat na dalku:)
    Ale to spis souvisi s tim ze tyhle veci delam naprosto vyjimecne i na blizko a jen tem u koho si myslim ze na to maji a skutecne o to stoji... A vzdy bez penez. U me se plati tim ze na to mas a ne tim ze si to koupis...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ARIAEL: můj oblíbený guru v těchto vodách je Stephane...kromě toho, že tě naučí nějaké ty čakra čáry máry, 5D soucit a jak sbalit každou ženskou, tak hlavně distribuuje velmi názorné a praktické video, jak naučit svou partnerku squirting orgasmus, a to jsou věci, které se v duchovnu počítají :-)

http://www.ideagasms.net/ideagasms-home/
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ARIAEL: myslim,ze u zasveceni zalezi na pripravenosti adepta,na kvalite "mistra",na zpusobu zasvěcení a na tom do ceho se zasvěcuje,nebo kam se napojuje.osobne mam na to hodne podobny nahled jako ty plus to,ze zasveceni na dalku bych vseobecne nedoporucoval,protoze malokdo na to ma kapacitu,aby to zasveceni skutecne probehlo kvalitne a bylo to skutecne zasveceni,ne jenom kratkodobej ohnostroj a za druhe protoze,se pritom v prostoru muze napapat hodne bytosti,pokud dotycny nevi jak to osefovat.a to nemluvim o moznych motivacich na obouch stranach
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ARIAEL: toho znam:D
    KUATO: to asi zalezi jak kdy a jak u koho
    ARIAEL: uz jenom ty stranky
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KUATO: Tak ono se da leccos skutecne i na dalku, jenze...
    Zatim vsechny zasveceni co jsem videl byli v principu jen o otevreni caker a nejakem nasmerovani. To je ve skutecnosti velice jednoducha vec pro jakkehokoliv maga, to je asi kazdemu jasny.
    Bohuzel vysledek je ten ze na kratkou dobu se system otevre ale zase se zavre pokud prijemce neprojevi fakt velke nadani/praxi v danem smeru... Coz je prakticky u kazdeho :) Zvlaste u tech co chodi na tyhle kursy.
    Pozitivni na tom je to ze treba na kratkou dobu zazijou odlesk toho jake to je byt napojeny a da jim to nejaky smer co delat.
    Blbe na tom je to ze jakmile to napojeni odpadne tak ti lide ve skutecnosti nedelaji ci jim rekli ze budou delat ale jen to co se jim rodi v mysli a podvedomi - a to je fakt blbe....
    To jsou typicky ty ruzne panicky co po 10 minutach reiki kursu leci vsechno od svyho jezevcika az po planetu zemi a to jeste nejlepe v historii i budoucnosti najednou...

To napojeni lze samozrejme i magicky stabilizovat na delsi dobu, je to jen vec pouzite energie a schopnosti/invence... Treba pouziti peceti. Ale to uz potom zacina byt take o tom ze ten clovek "neni sam sebou" ale necim zmanipulovanym... zacina tu byt otazkou etika a moralka.
    A stejne to zase tak dlouho nevydrzi - i kdyz znacne dele...
    KUATO
    KUATO --- ---
    ARIAEL: me by zajimalo, zdali tohle prodavani zasveceni ma i jiny efekt, nez ze si lidi spolu hezky popovidaji u vonnych tycinek.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    http://www.volny.cz/reiki/index.htm

To treba tohle je vse nacpane do 6 cakry, zari to hodne silne... Jenze k tomu chybi jakkekoliv vyrovnani ve zbytku systemu... Schopnost videt atd, ale nema vedeni, nema soucit atd...

To treba to co sem dal Joan - ten clovicek na tom podiu - ten ma energeticky system perfektne srovnany... Pres jeho vek atd jsou vsechny cakry stejne aktivni a funkcni vcetne sedme a vcetne sekundarnich...
    Je to obrovsky rozdil.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: ee, jen jsem ji linknul jako priklad toho co me vyhodil google...
    Ale po pravde z fotky si uz snadno prectes co je kdo zac, fotografie je velice dobry navigator...
    Treba tahle konkretne ma svou nejlepsi cast v 6 cakre, dalsi je 5 a potom 4, ty dalsi moc ne. U tech nizsich se nedivim vhledem k veku a k tomu ze s tim zacala pred par lety, ta 7 funguje fakt u malokoho.
    Celkem typicky profil pro nadsenou zenu co si rada povida a predava dal. Ale alespon nikomu neublizuje a predava rada... Imho tomu nejak odpovidaji i ty mensi ceny...
    Vetsina lidi by ji asi oznacila pojmem "je to takova hodna pani" :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ty tu pani homolkovou znas?

je to mnoho, tak bych rada zduraznila, ze kdokoli si vybere nejake leceni na dalku, aby dobre zvazil, od koho tak cini... na energii toho dotycneho pri tom hodne zalezi...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    http://www.homolkova.cz/indexmelchi.html?page=struct&way=05-druhy-reiki%2F16-melchi%2Findex.xml

Treba tady - tohle by bylo super pro Bitu a podobne - 2 stupen, 3 zasveceni...

Nebo tady pro nekoho kdo by rad "balicek pro kazdou prilezitost" a zasveceni do vseho najednou...
    http://www.homolkova.cz/indexfull.html?page=struct&way=05-druhy-reiki%2F25-full%2Findex.xml

Ale zase nema takove ceny jako spousta jinych - takze se to vlastne i vyplati:)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: Bowenova masaz advaitou?:) To zkusim poradit te lecitelce co ji vecer uvidim:) Mohla by si do sveho seznamu technik pripsat neco s dalsim honosnym nazvem:)

Jsem si ted chvili zkoumal google a tahal z nej info - fakt je to hruza co se dneska vsechno na netu neprodava a zasveceni do kdejake kraviny navic nejlepe rozdelene na 40 stupnu a podobne...
    Samozrejme nejsmutnejsi je na tom jednoducha vec - jsou to jen znasilnene a prejmenovane jine techniky :(((( Proste vydelej prachy rulez....
    A lidi jim na to skacou a citi se potom ze uz neco i umi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam