ARIAEL: pokud nejsi schopen komunikovat s nekym, kdo nic nebere jako osobni kritiku, protoze na to dosud nejsi zvykly, budes to videt vsude. to je ale tvuj problem. nech si tedy sve soudy pro sebe, sva pofiderni konstantovani o naslaplych palcich, nenut ostatni uvazovat tak, jak uvazujes ty, nebot nejake naslaple palce jsou me osobne absolutne cizi, tudiz mi je nepredhazuj. zamet si pred vlastnim prahem a neobtezuj tady s kritikou neustale ostatni, kteri treba jiz jsou schopni sami nebrat vse jako kritiku, a tim padem take nekritizovat ostatni.
znovu opakuji, ze toto auditko je urceno tem, kteri nemaji potrebu soudit ostatni, ba jim to pripada uz ponekud podivne a jaksi zastarale.
nelibi-li se ti tu, nikdo te nenuti sem chodit. pokud tak budes cinit dal, dostanes ban. to je jednoducha ochrana prostredi, kde - jak predpokladam - mohou komunikovat lide, kteri tento svuj osobni problem (casto vznikly v detstvi) maji jiz vyreseny.
nikde jsem nenapsala, ze to, zes oznacil nejake cakry jako nejake, je tvoji kritikou. potreti to opakovat nebudu. neni mi vubec vlastni takovyto zpusob vnimani!!! ty to nechapes? je to tvuj problem, ne muj. jak rikam, nemohu za to, ze ty kritiku a odsuzovani ke svemu zivotu stale jeste potrebujes.
nemuzu za to, ze jsou takovi lide, kteri toto zpracovani nemaji. do tohoto auditka nepatri, a podle toho to zde take zaridim.
to je moje posledni slovo.