• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: tak dekuju zase za pozvednuti... to co prozivam neni nikterak fajn.. takze se tesim jak to povede k tem lepsim zitrkum a prospeje memu vyvoji .)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    tobe se tohle libi?dava ti to neco v tvem rozvoji?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    zcela nove aktualni poselstvi od zlate dusicky:

(zdroj viz predesle)

Velice složité období se začíná probouzet k životu. S velikou silou se začínají vyjasňovat problematické vztahy. Mnoho z vás cítí, že to, co je potkává, je vede jinam, nežli dosud zůstávali. Je mnoho z vás, kteří se obáváte budoucnosti, neboť to, co prožíváte nyní, spaluje vaše srdce a bortí vaše veškeré plány. Každý den je pro vás jiný. V jednom dni prožíváte veškeré emoce, ráno svítí slunce, poté se zatáhne a přijde bouře a po bouři se znovu vyčasí. Takovéto změny vás dostávají do velice neschůdných situací, neboť v tomto musíte fungovat v běžném životě, což není jednoduché. Průchodem vysokovibračních energií se přeskládávají vaše fyzická těla a změnou pohledu na současnou realitu se dopracováváte velice důkladných vnitřních změn. Tyto změny nastupují velice nenápadně, ale velice rychle a pojednou si uvědomujete, že vám již nestačí vaše současnost, tak jak ji znáte, neboť nazíráte na věci shora, čímž vnímáte problémy s daleko větším odstupem. Skrze toto vnímání se dostáváte během dne do jiných realit, avšak na několik okamžiků a poté se propadáte zpět do současné reality. Málokdo již není schopen cítit a vnímat energetické změny a toto se neustále zesiluje. Někteří pociťují posun v oblasti vědomí a jsou schopni sami analyzovat situace ku svému prospěchu. Doba je velice náročná. Neustále se projevuje vliv galaktické noci a tento potrvá ještě několik měsíců. Do té doby je důležité uvolnit co nejvíce vztahů, neboť poté budou opět lidé posouváni na místa, kam patří a která jsou pro ně připravena k žití v nové zemi. Aby k tomuto mohlo dojít, budou se proto neustále projevovat rychle se střídající změny, které vás budou smýkat z místa na místo. Neustále budete prožívat pocity méněcennosti a nesmyslnosti konání a žití, střídající se s pocity blaha a euforie. Vše, co vás potkává, uvolňuje vaši cestu vpřed. Nyní je tato cesta zahalená oparem bolesti, kterou prožíváte. Posléze však bolest odejde a zůstane pouze láska. Není lehké kázat tato málo radostná slova, ale tento život jste si sami vybrali a věděli jste, co budete muset prožít. A v této době se tísní zástupy duší, které se chtějí zrodit do této doby, neboť nyní lze umazat ohromnou část karmy. Buďte proto šťastni, že zde žijete a můžete žít a zvládat pro vás velice těžké životní rány, neboť budete odměněni. Přijde také lepší doba, jakmile budete schopni vidět vyšší souvislosti všech událostí. Mnoho zdaru, síly a lásky. Máte podporu ze všech stran a proto zvedněte hlavy a jděte dále po cestě bolesti i lásky. Mnoho z vás má svůj cíl již na dosah.
    MKAA
    MKAA --- ---
    EXCITE: tak tos asi nikdy nebyl v Zoo .)
    VEROUNKA: ad_ Ban: ja treba bych zabanovala alespon na tyden vsechny ty cototu pres vikend zakydali svymi osobnimi nesmysly....
    o tech dvou zminovanych nemohu rict, ze by me tu zatim narusovalai...mozna jsem prisla pozde :)))

jinak to ze se tohle deje i u lidi co maji blize k duchovnu.. to bych vysvetlila tak, ze se jedna o neco na cem oni lpi a tedy se jich to dotyka vice a v tomto smeru se hure ovladaji i emoce... paklize uz nejste opravdu hodne daleko, kde uz si temer nic neberete osobne... protoze vite... ale treba ja tam jeste nejsem tak i presto, ze se menim.. stare ve me jeste neni zcela preprogramovane a stale jsem jen clovek.... takze ne vzdy ty nase reakce dopadnou tak, jak bychom si predstavovali....
    N_I
    N_I --- ---
    flumo...to neni vubec spatna cesta...
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    chtěl jsem sem po víkendu napsat hodně chytrých myšlenek, ale pak sem si uvědomil, že je vlastně nechci prezentovat nikde ani na nyxu. měly mi asi sloužit jako prostředek k chápání mé duševní konfigurace a jakákoli další tlačba je zbytečný výdej energie asi, takže mi nezbývá než věřit, že mě ve správný čas zase napadnou nějaké jiné a asi půjdu něco dělat ...zase práce :(
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    OMI: V tomhle svete prece vlci nejsou :)
    N_I
    N_I --- ---
    veru..to je myslim aristoteles..:]
    OMI
    OMI --- ---
    N_I: Já to znám trochu lidštěji:
    Kdykoliv nakopeš někomu prdel, divíš se, že sis nakopal zas jenom tu svoji.
    VEROUNKA: Ari má sice dost možností mluvit jinde, ale stejně mi přijde, že děláš chybu. Nehodlám studovat posledních 500 příspěvků, tak to ber jako můj postoj: není to správně.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    N_I: muhehe, ja myslela jeste predtim :))) a tohle je z ceho vlastne?
    N_I
    N_I --- ---
    je to pravda
    bud klidny nebot vse je v souladu s podstatou sveta a zanedlouho budes nic a nikde./uz jsi tam byl o nic nejde/.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je tu holt moc tisne a obav. chtelo by to sem vic vzletnosti a nejakou tu zabavicku taky zeano :)))

takze cistime :)

vsak se jednou vsichni navzajem stejne zase potkame, neni-liz pravda? ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, to musi byt sakra zakorenene, ta malicherna predpojatost...

ono je to opravdu na jednu stranu dobre, vsechno si to vykomunikovat, i skrz utok na nekoho jineho a nasledne sebezpytovani se samozrejme clovek uci.

mym zamerem ovsem bylo otevrit auditko pro ty, u nichz je tohle uz ale zpracovanou zkusenosti (pripadne sli jinou cestou), takze netribi sve poznani jako obranu proti svetu.

dokud jsou nase "detske problemy" soucasti projevujiciho se ega, muzeme umet mnoho i treba v oblasti prace s jemnehmotnou energii, ale ta hlavni brana pred nami zustava zavrena. mym cilem bylo vytvorit komunikacni prostor pro ty, kteri jiz sve bolistky z detstvi neresi. jenom tak se "transformacni prace" muze "nekam pohnout" :)

oproti praci dospeleho (zde ve vyznamu dusevne vyspeleho) cloveka sama na sobe, ktera nam poskytuje mnohem sirsi az nekonecne rozmery moznosti vlastniho rozvoje (transformace) i rozvoje deni na cele zemi se tu stale vynoruje jedna detinska apologie za druhou...

tyhle potreby o zarazeni ega (treba vymezenim se vuci jinemu egu) jsou takovym pubertalnim prezitkem, kdo se v nem chce (anebo jeste musi) tocit jako v kolotoci, sotva muze jit dal.

me prekvapuje jenom to, ze je takove mnozstvi takhle nezralych jedincu i mezi temi, kterym je blizka sfera duchovna - v niz je prace sama na sobe alfou a omegou zivotni lidske drahy. ale pokud prijmu, ze to tak tedy je - poznavam stav sveta - pak mi opravdu nezbyva nic jineho, nez pokud chci ve svem zameru pokracovat, vytvorit uzavrenejsi skupinku.

je tu moznost, ze timhle auditkem vam davam prostor k tomu poradne si jit do tela, a tim se o sobe neco dozvedet a neco se naucit, pokud jste v nejake zivotni fazi, kdy vam to jeste neco muze dat. mozna bych tedy nikomu pristup odnimat nemela.

tuhle moznost ovsem - pokud jsem spravne pochopila i z vasich prispevku - mate na nyxu leckde, znate se a prudite do sebe, kde se da – jak se tak zda :), vsude asi dost podobne :), takze tim, ze vezmu nekomu moznost prudit do sebe i zde :), se jiste na jeho karme nijak nepodepisu :D (to samozrejme s nadsazkou).

to k tem banum. a jsou zatim dva, ma je kaliph a ariael.

KOKES
    KOKES --- ---
    teda vy tomu tady davate:-)
    OMI
    OMI --- ---
    PALEONTOLOG: já četl "nesoudit, to za tebe udělaí ostatní"
    :-)
    KOLOUSEK: ...právem silnějšího?
    PALEONTOLOG: nemáš šanci. Počítej se zasíráním všech diskuzí, kam přijdeš, jejím flejmem. Ale je s ní prča, to můžu potvrdit.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MKAA: to jo,dva dny tady neni a vladne tady anarchie;)))))))
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: ted uplne nevim o kom mluvis :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    z tohoto bude mit VEROUNKA opravdu radost :)(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    pošta nebo nic, vyber si
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: a jakym mechanismem se rozhodnes, ze si zaslouzi par facek?
    to, ze ti sere na hlavu, to je tve hodnoceni ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOLOUSEK: tyhle problémy mi přijde nemístné tahat po klubech, bohužel / bohudík (nehodící se škrtni) držím se svých způsobů a dělám co považuju za správné, pokud to chceš řešit,

opakuju řešit

můžeme v poště; ovšem drzosti toho fracka jsou evidentní a nemám potřebu se k nim vyjadřovat, to by měl spíš jejich autor;
    to že si nenechám srát na hlavu by z toho upozornění mohl pochopit sám, kdyžtak mu to vysvětli

nadto si vůbec nemyslím, že by se ta událost posuzování a hodnocení nějak dotýkala..
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: a jakym pravem vyhrozujes ve vedlejsim auditku memu priteli par fackami? bozska spravedlnost?

_B2SPIRIT_: ;*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam