• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_: jo,já vím.děkuju za PROFESIONáLNí odpověď :)
    jediné co mi nejde na mysl:
    když je mysl falešná(iluzorní).....od čeho se mám teda osvobodit?
    (možno brát jako řecnickou otázku:)
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_: tak to sem upřímě zvědav jestli to dokážeš :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _B2SPIRIT_: já se docela bavim :-)
    OMI
    OMI --- ---
    _B2, tak co bude s tím kafem?
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    _B2SPIRIT_:IMHO nene.myslim že stále ještě nerozumíš a snažíš se bojovat,tudy cesta nevede. . .i když život není nic jiného než neustálý boj a jediné co má cenu je cesta srdce,...ale uvědomuješ si,že tu tvrdíš,že ty už dravce nemáš...podle toho co vim já,tak si krutě protiřečiš(a můžeš mazat,co hrdlo ráčí...)...já mám dravce(to nepopírám)tudíž sem kořist,ale taky mám ducha,který je na něm nezávislí,má mysl je klam-produkt dravce,ale můj duch to převyšuje...racionálně se pochopit nedá...a nejde o to přiznat ,ale přijímat...jediné co mi je dáno,abych sloužil a byl po zásluze odměněn
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SUBHAM: presne jak pises...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    i citovana nepokrades atd., jsou mnohem starsi, udajne mojzisova, ovsem zjevene bylo i mojzisovi neco trochu jineho.

ale to je porad jenom moralka, nic vic.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale moralek uz jsme tady meli spoustu, to je fakt :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: nebyl to on, kdo rekl lidem, co je spravne a co ne :))) to fakt ne no :)
    MTO
    MTO --- ---
    GOG23: cvokarnu znam duverne zevnitr. par mesicu sem pobyl...
    b2spirita sem si musel dat do ignoru pred casem. btw ja zaspamoval prave loni pred navstevou PLB nyx a byl zabanovej na dlouho. pak sem nyxe uprosil nakonec. uz sem hodnej...

neco casem napisu o svy ceste :-)
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    VILGEFORTZ: jako jesususe bych zas až tak moc s církví dohromady nemotal.blbě bych to přirovnal k nějakému novému vynálezu,který má sloužit pro dobro všech a někomu kdo si ho nechá patentovat(myslí si že toho totiž může využít) a profituje na tom.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    GOG23: Budu se snazit :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    VILGEFORTZ: bacha aby ses v tom neztratil, hodně štěstí
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: Uf, masakr. Co mam ted delat? Pristich sem se ze to co sem si precet sem chtel hned vytesnit z mysli a doslo me ze to je prave to co ''muj'' dravec chce. Kazdopadne vim o cem budu v praci premyslet :-) Taky me napadlo jestli Jesus opravdu na zemi nebyl a byl to jeden z nich. Kdyz si to tak vemu tak vsechny soucasne zakony sou v podstate cirkevni: nezabijes, nepokrades atd. Byl to vlastne on kdo rekl lidem co je ''spravne'' a co ne.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: No hele to je mazec, sem v pulce textu a du si dat cigo abych to trosku zpracoval :-)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: myslim,ze jsi poradila dobre;))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: dobre ty... :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: to nevim, a nikdo ti na to nemuze dat odpoved. cesta je vyjadreni tvoji duse tady i jinde, takze to bude vzdycky neco jineho, u kazdeho...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: no myslim, ze studijniho materialu k dravcum je v tomto auditku - listujic zpatky - uz vic nez dost :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam