• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ja teda myslim, ze to tapali medvidci :))) ale je to pekny, ne? :))
    MKAA
    MKAA --- ---
    MTO: no vidis, jsem zamtřesení .)))) jsem ani netusila :)))
    VEROUNKA: ano to jsem videla.. ale podle me tohle zrovna delal clovek .)) nicmene ma spolubydla doma knihu prave kresbach v obili a to je fakt narez.. protoze ty fraktaly, co jsou v knize.. to uz vypada opravdu jako vzkaz... .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: ten se mi libi taky moc!
    MTO
    MTO --- ---
    VEROUNKA: jo to se me libilo...

me se moc libi ten keltsky podle stromu :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: jj, diky :)

jsou prave mnohe i na tom www.najdise.cz :)
    MTO
    MTO --- ---
    KOKES: kdyz se to tu nakouslo, tak je dobre vedet i znameni v jinych kalendarich, ze jo :-)

[ MTO @ mayové a 260ti denní Tzolkin kalendář ]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: to nas - asi muzu mluvit za vsechny? :))) - moc tesim. o tom by to prave tady melo byt ;)

takze jsme fakt radi :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Chci vsem kdo se zde pohybuji podekovat za to ze tu jsou a rozebiraji veci ktere se zde rozebiraji. Uz jenom toto povidani me urcitym zpusobem naplnuje a vybrusuje mou naladu do diamantu. Mozna vam to prijde divny ale je to tak :-) Diky.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    KOKES: Jasny panice urcite nepropadam, vlastne sem nikdy nepropadal takze proc ted zacinat :-)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Me to ale vubec neva, mozna naopak, nemam co skryvat :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    VILGEFORTZ: Nepropadej panice. Tohle datum je zajimavy opravdu jen z hlediska desetinne ciselne soustavy a naseho (ted pouzivaneho) kalendare. V jine soustave a v jinem kalendari je zcela nezajimave.
    Spis hrajou roli udalosti do kterych se narodis a cas obecne. Nektere chvile a mista jsou mnohem "silnejsi" nez jine..
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: kazdej si to muze zjistit na astro.com ted :DDDDD
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: No to uz by bylo fakt moc, takhle me to staci :-) Ted by me zajimalo kolik lidi kouma co jsem zac, obrazne receno :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: ulet by byl 8.8.1988 v 8 hodin :))) ale ono uprimne receno je spis lepsi, kdyz je tam vic ruznych cislic... jakmile je nekterych cisel moc, je to dost nevyvazeny a zpusobuje to spis komplikace...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    :D tak si to zadej do astro.com, tam to fakt celkem odpovida :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: 8.8 1984 5 hodin rano.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: hm, zajimave... clovek si musi zalozit vlatni auditko, aby zjistil, ze jsou tu i jina zajimava :))) uz treti, ktere me dost oslovilo...

el-pumpoo zrcadlo, monkokovo auditko a i tvoje vypada zajimave...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    VILGEFORTZ: no vidis, ja tam nemam zadneho, kdo se narodil ve stejny den... :)))

a ty jsi 8.8 a dal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam