• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: Jo ve snech, nejsou to ale takovy ty normalni sny.
    OMI
    OMI --- ---
    MKAA: Použij radši film. S tou disketou je o takový... riskantní.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: uz jsem vyloupla aspon disketu, nemam totiz brejle ani svareci sklo .)
    VILGEFORTZ: navstevovat ve snech nebo na zahradku ? .)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Je to takovy muj ochrance a pruvodce, dodava mi silu. Nekdy me chodi navstevovat, pohledne mi do oci a zase odejde.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    prekryto ma byt 25 % slunecniho kotouce, go ahead :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    za chvili zacina zatmeni slunce - od 10.51 do 12.33, maximum v 11.42, trva az do 12.33 :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    EL_PUMPOO: aha, tak to muj je bilozlatej jenom :D prece jenom je to vic orel nez fenix :D

VILGEFORTZ: hmmm, copak mas s vlkem spolecneho?
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Jak to jako zjistim jaky mam totemovy zvire, nikdy sem asi zadny nevidel takze vubec nevim o co jde.
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    VEROUNKA: muj je klasicky fenix.. nadhernej.. s uzasnyma barvama.... a bez rubinu.. ty budes asi slechta proste jen :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ja sem mel hodne dlouho slona, jako dite. Pak se me stala takova udalost a ted je to vlk, to se asi jen tak nezmeni. kdyz mrknete do me galerie je tam jeden obrazek kterej me proste dostava, ten pohled v ocich je fascinujici.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    EL_PUMPOO: muj orel ma na hlave rubin jeste... to se mi moc nepozdava, ale zatim tam proste je... (nemam k tomu kamenu uplne vrely vztah musim se priznat...)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    nebo spis nepokrevni? :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    EL_PUMPOO: hybrida fenixe a bileho orla mam ja :DDDD nejsme pokrevni bratri? :))) nebo sestri? :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: :) ja jsem to spis myslel tak, jestli uz jste ho videli :))) totemovy zvirata nemusej vubec vypadat jako skutecne existujici, nekdy jsou fakt zajimavy :D
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    ja jsem rohodne na ptaky .)

mam fenixe.. ale nejbliz je mu asi orel.. z ty nasi uzasny reality :)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA: jak totemové zvíře individuální... mrkni na čas - všichni tři ve stejnou chvíli napsali zhruba podobné zvíře a to úplně náhodou... Každý si myslel jak má osobní zrovna šelmu :c)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: to se u me nezmeni :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    myslim, sve vlastni, individualni :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, to je zajimava debatka :) a co takhle totemove zvire?
    MKAA
    MKAA --- ---
    KRMELEC: tak to me jo... nekdo je stadova ovecka, nekdo selma... ale obecne bych si to tvrdit netroufla...
    nicmene ja uz objevla jak i kocka domaci je selma.. mam doma dve a jsou uzasny... vysavaj mi spatny energie a proste jsou bozi... a ted uz jako moje deti .)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    MKAA: taky jsem si vyfiltrovala sebe v klubu jak se cítíte, abych našla tu šelmu níže :c)))

to je zajímavý - nikdy by mě nenapadlo člověk - šelma
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: ja se citim spis byt bliz k sobe.... ale nejlepe me vystihuje asi obrazek v mem infu .))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam