• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    _B2SPIRIT_: a není to tak, že Bůh je mimo lidské koncepty a myyšlenky? že jest vše projevené v neprojevené v Kosmu? pokud ho nějak uchopovat (což je imho nesmysl) a nebo o něm vůbec mluvit, tak nvrhuji to co sem výšše napsal :-)

MKAA: god inside the stone.

jak se vám líbilo zatmění? já měl půlenou disketu a viděl jsem krásně ukouslé slunko :-)
    MKAA
    MKAA --- ---
    ja rikam: GOD INSIDE :) ale souvisi to .)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: jj :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: predbehla jsi me :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: opet odpoved uplne mimo...... tak priste na me radsi nereagujou.. bude to tak asi nejlepsi .)) tve vytrzene vety ze zmeti tvych myslenek me opravdu nijak neoslovuji.... zatim me oslovila pouze jedna, coz z te zmeti je pomerne malo... no skoda.. treba nekdy jindy v jinem svete nazdar :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    no ja mam za to, ze b2spirit ta svoje prohlaseni moc nesmeruje... takze bych si to nebrala osobne... jsou to takova nahla vnuknuti spis mi tak prijde :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    _B2SPIRIT_: a jaxi prisel na to ze mi pokora k me Jednote(muzu ji rikat tez Buh ci Vesmir) chybi?
    MKAA
    MKAA --- ---
    ja byla s jednim parazitem 3 roky... fakt solidne se mnou manipuloval.. ale bylo tez o tom, ze jsem ja musela rict dost a zacit si sebe vazit... panc me doslova zabil sebevedomi.... no ale hele.. jsem z5 a lepsi .)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Muzes me to nejak priblizit ty paraziticky vztahy?
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Beru na vedomi, zadne rade ci myslence se nebranim, diky.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: Vsechno mi to zacina davat smysl a zda se jasnejsi :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    kdybys vedel, jak energeticky paraziticky vztahy takhle muzou vznikat... myslim, ze bys fakt nevahal :)))

ale zarid se, jak potrebujes, samozrejme :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    poznani a nesmrtelnost ti muze nabidnout jenom Svetlo z nejvetsich, tech bytosti v tehle Jednote je mnoho, ale kazdy ma jenom dilci poznani, a to jak na pomyslne strane dobre, tak na pomyslne strane zla. ostatne obsahnout celistve poznani v pozemskem zivote neni mozne.

zadna takova vymena neexistuje.

takze me osobne se to jevi jako plytvani energii, tvoji, akorat.

pokud ti treba nereknou - jdi tam a tam a tam najdes to a to (napriklad svaty gral - vtip samozrejme), tak zijou z tveho strachu. oni budou zit i bez nej, to se neboj, ale v mnohem vetsim vlastnim klidu. ten jim zatim asi chybi.

visco oni nejsou "tvoji", stejne tak jako ty nejses "jejich", takovyhle vazby v kosmiru neexistujou :), ty muzes jenom prijmout to, ze oni ti takovouhle nejakou vazbu nabizeji, coz teda delas.

ja bych se nevahala toho na tvem miste zbavit, protoze prospet ti nemuzou nicim, zato uskodit mohou, a to treba ani nemusis tusit. treba te provazeji cely zivot a maji vliv na situace, ve kterych se vyskytujes.

proste bych to spojeni na tvem miste zpretrhala, neni to funkcni. mam v tomhle smeru fakt hodne zkusenosti.

cim driv tim asi fakt lip :) a jestlize se ti to nedari samotnemu, tak se klidne na nekoho obrat :)

jenom dobre minena rada, nic vic :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: Hm, tak to na ne seru, at si hledaj jinde :-)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: Nekdy si rikam ze bych se od nich mohl i neco naucit, nemyslim tim vsak tropit nejake zlo, proste neco ale nechci to pokouset.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    _B2SPIRIT_: Jo, na tom asi neco bude.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Nechal bych tohle tema plavat, uz bych neresil ''moje'' navstevniky o kterych sem toho napsal az dost. Nejake tema napada? :-)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Nevim jake maji umysli a ani to vedet nechci. Bal sem se jich ze zacatku a to tak ze strasne, ted uz si na ne zvykam. V podstate me ani neprekazeji, sem tam se objevi neco zkusi a zase odejdou. Takze tomu nechavam volny prubeh a uvidim.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a jsi si jisty, ze s tebou maji nejake nekale umysly?

no tak to je dost zrejmy, ze je tu bud nejaky silny strach nebo nejistota, ktera je k tobe vaze, jinak uz by tu nebyly patrne :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Rozloucit se sem uz zkousel a porad se vraceji. Snazim se nevsimat si jich ale nekdy to je tezky, rikam si ze uz me nemaj cim prekvapit ale vzdycky prijdou s nejakou novou taktikou, hledaji slaba mista. Ty se prave snazim zpevnit. Jednou dokonce prisli kdyz nas bylo vice pohromade a vsichni z te mistnosti utekli, jeden clovek dokonce bez bot. Ja jsem zustal, nevim proc. A to to byli lide kteri maj v tomhle za sebou vic nez ja. Ale jinak chodi kdyz jsem sam, asi jim vadi v ''praci'' energie jinych lidi. Potom sme to rozebirali a vsichni rikali: ,, Nevim co to bylo ale musel sem pryc. Ja ne, bylo to fakt hodne zvlastni, asi k nim mam porad nejaky pouto a nejhorsi na tom je ze ani nevim jestli se ho chci zbavit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam