• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale misty je to fakt naloz, jen co je pravda... :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: jj. :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    tak to ma byt :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Diky za prani. Byl to boj a ja vyhral- asi proto ze me ani nic jinyho nezbylo. Citim se ted silnejsi a je to fajn pocit :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja k nim skepsi nemam, beru to jako jakykoliv jiny informacni zdroj, ne kazdy mi neco da, ale osypky nemam z zadnyho :)

takze... watching... and watching out :)
    MTO
    MTO --- ---
    dopoledne sem to jen prolit tady a ted pri obidku aspon uz ctu.
    takze jen k tem datumum jeste. trebaze mate k lightworkerum skepsi, tak aspon trosku vam to muze dat...
    osmicky byly krasne udelany v polich asi ste vedle videli obrazky...
    dalsi datum jak vzpomina VEROUNKA ten podzim, by melo byt 14. rijna. takze watch out! :-)))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    fakt jo? :))) ouje... a tak teda dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninam!
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Tak temnota a stiny jsou pryc :-) a vypada to ze snad navzdy. Ale byl to mazec.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: fakt na to posor, prosim... tot vse
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: jj,to je takovej zaklad
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    to je hodne dulezity...
    nekde jsem cetla, ze skutecnou cestu sebe sama clovek muze nastoupit az teprve tehdy, kdyz v sobe uzdravi "vnitri dite". beru to tak, jako ze kdyz vyresi vsechny problemy, ktere na sebe uvalil s rodicema v detstvi. teprve pak muzes byt sam sebou. a s tim se plne ztotoznuju...
    MTO
    MTO --- ---
    gaba je nebezpecna v kombinaci s alkoholem. znama stravila noc s hlavou u zachode misy kdyz to mixla s bublinkama...

mel sem ji jak v praskove forme, tak kdyz byl v kramech dostupny Relaxer. ted sem koukal zese da koupit v obchod s zdravou vyzivou snad taky...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    tak ono to bylo vzajemny,ale ted je to uz super a jsem rad,ze se me to povedlo vyladit
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    :))) no ty jsi teda... tak nejdriv si je vyberes, a pak je trapis jo? :DDDD jak jsi trapil rodice? ja teda asi desne... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: no me se dotykaji vetsinou na struny zvraceni;;;;;))))))))
    nn,ale chapu a snazim se byt tolerantni,akorat podle me to casto skodi veci.
    ja jsem teda taky zviratka netrapil,ale zas jsem trapil rodice;;;;;;)))))))))))))))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    anebo urve muscce nozicku, ale nasledujicich 10 let si to vytyka :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    indigovy dite fetuje fakt veeelmi casto, ale netrapi zviratka!!! to bych se hadala :DDD
    vsechny data jsou uzasny, to mas recht :)

jestli je channeling "spravny", poznas svoji intuici. to je uzasnej kanal, kterej ti umoznuj poznat, co brat a co nebrat v potaz. a je to individualni, stejne tak, jako jsou projevy nasi jedne spolecne cesty individualni.

takze sirit channelingy - proc ne? pokud se u nekoho dotknou nejake struny, je to tak ok. u jineho vubec nemusi.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    tribeni kazdopadne;)
    jinak k tem muskam a trhani.to je mozna tvuj pripad,ale znam plno tzv.indigovych,kteri v ramci sveho zivota kradli,fetovali a trapili zviratka;))
    ja jsem mel toho 8.8.sen,ze jsem v zasnezenych horach,coz pro me symbolizuje ocistu.
    jinak k tem datum,ono kdyz se podivas na ty ruzny vypocty a informace od vsemoznych jedincu,tak je skoro kazdy datum necim uzasny.ono vsešobecne byva konec roku o dokoncovani a priprave na dalsi rok,navic ja mivam v listopadu narozky,takze to mam mega umocneny.
    kolem ale ruznych chanellingu a datumu bych byl hodne strizlivy-pise se tam porad to stejny dokola v ruznych obmenach a 90 procent z toho je blesk horoskop level,akorat,ze misto chlapku u piva to pisou babky v habitech s andelama za zady;;))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    mto –> tyjo, mela jsem svoje prvni lsd taky na pink floyd, neskutecny zazitek :)

jinak velky bacha na gabu, gaba zabiji, to uplne vazne a bez prdele.

secret je pro me trochu manipulativni, ale znam mnoho skvelych lidi, kteri se v nem nasli, a silu tohohle filmu chapu.

diky moc za osobni pribeh... :)

mas na svym infu odkaz na celestinske proroctvi, to je myslim knizka stejne (minimalne) sily jako film the secret, znam taky hodne lidi, pro ktery byla na ceste k tomu, cemu ja rikam "transformace vedomi", dulezita...

jinak k tem indigovym detem, indigova byla treba i moje maminka, ty urcujici veky atd. jsou takovy trochu omezujici, ale je to samozrejme asi i proto, aby se v tom psychologove lip orientovali, to se da pochopit... dna se vyviji kontinualne a mezi nami uz je cast lidi, kteri maji transmutovanou dna, ale neni to zadny okamzity prerod ze 2 vlaken na 12. indigove dite nikdy zadny mouse kridla neutrhne, to proste fakt neudela! naopak bude trnout nepochopenim, kdyz bude videt, jak to dela jiny dite. to rikam z vlastni zkusenosti, konkretne s tim, ze nekdo muze mouse utrhnout nozicku, pro me byl v detstvi jeden z otresnych zazitku, kterej me tak sokoval, ze si ho pamatuju porad hodne dobre.

8.8. jsem ja osobne nic zvlastniho nezaznamenala. krome toho vlaku a gruzie... :/ ale zdaji se mi ted sny, kde to funguje uplne stejne jako treba na tom papiru - coz se vam jiste taky nekdy stalo, jak najednou presne "vite", jak to vlastne cely funguje, jak je ten vesmir usporadanej atd. ... pak trip skonci a vy si pamatujete jenom to, ze jste to vedeli a ze vam to bylo jasny... tak to si ted davam ve snech ja :)

ale myslim, ze OKOLO tohohle data, proste ted tak nejak obecne, probiha velka ocista!!! a tribeni. alespon mam z toho ten pocit... teoreticky by se mela stihnout nekdy do listopadu :) pak by mel zacit 6. den podle tzolkinu - rozkvet :DD (vazne, ja si z toho zase takovou legraci nedelam)

mto –> diky za astrologicky odkaz

OMI
    OMI --- ---
    Jo, pohodář s tlamou rozsekanou jak když kejchne u výlohy, zajímavej typ :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam