• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MTO
    MTO --- ---
    na me ceste je take dulezita priroda. zvlaste pak ruzne cykly rovnodenosti a faze mesice...
    full moon ritualy jsou krasny :-)

v sobotu uplnek a zatmeni mesice.

je tu i trosku spici auditko:-)

[ Láska a síla měsíce - jak měsíc ovlivňuje naše životy - také jste děti měsíce? + spřízněná praktická magie ]
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: az najdes,hod to sem;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    potrebovala bych plne zneni hopiu, nevite nekdo, jestli se to poflakuje nekde na netu? ja to zatim nevygooglila... diky za tipy :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja vnimam ten prostor... nadupany informacemi, ale opravdovymi informacemi. jen po nich "sahnout", je tady, je vnimatelny a zcela nas prostupuje. to, co k tomu jeste vnimam, je to, ze je tady jaksi zatim hodne "sam pro sebe", nezda se mi, ze by bylo vicero lidi nez drive, kteri by meli nejenom schopnost (tu ma kazdy, staci si na ni rozpomenout), ale spis ani chut z tohoto cerpat. ale jsem velka optimistka a ono to ani jinak byt nemuze, nez ze pocet tech, kteri chut mit budou, bude narustat :) co vnimam je "fenomen atakujici lasky", ze se to otvira u mnoha lidi, a nekteri na to reaguji opravdovym otevrenim se, pozvolnym, zatim je tam mnoho strachu, a nekteri se naopak vic stahuji a podlehaji strachu (no je to fakt jako scenar z Illuminatu ;) )
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a podle ceho poznas, ze je awakened? ze je pristupna, to je to poznavaci znameni? (myslim jako nejakych informacim a tak... )
    888? no 3 dny bych nehodnotila :)))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a podle ceho posuzujes kdo je uz osvicen a muze vstoupit do neveho veku a kdo ne?jaka jsou tva meritka?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    22 %? to by se mi zdalo tedy sakra hodne... ja vidim kolem sebe tak 3 %. odhadem, samozrejme to nepocitam :) pak je taky otazka, jestl to plati pro ameriku nebo pro celou planetu?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    http://www.tomas-franke.cz/?q=node/52
    toto me prislo na icq,treba vam to k necemu bude;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    svet se zblaznil a my s nim :D
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    http://www.lightworkers.org/content/40762/81308-love-gfl-and-the-kingdom-heaven-wake-up-humanity-tell-truth
    "We are currently at 22% awakened, and 100,000 added each day...This is Outstanding...The Planet is at a very Critical Breaking point for the consciousness."
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    analyza stavu ameriky (myslim, ze to sem dost patri)
    http://www.blisty.cz/2008/7/17/art41677.html
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: Jo, husty to fakt bylo :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja myslim, ze to ale vis. nebo spis, naucis se to rozlisovat. u me to napriklad bylo hodne jiny, kdyz to byly prilepeny duse, nez kdyz jsou to pruvodci. pruvodci se poznaji naprosto bezpecne :) na projekce uz prestavam uplne verit, na projekce cehokoliv :))) vsechno zacinam vnimat tak skutecne, ze bych verila tomu, ze i treba takovy projekci strachu nejdriv predchazi neco, co ten strach (treba) vyvola, aby se ukazalo... :)))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Presne tak, toho 8.8. jsem byl prave na ty kopanine a videli jsme to jako by smerem na Prahu ... Je tam na tom kopci skvelej rozhled od Turnova (leva) az temer k Praze (do prava), pri dobry viditelnoti je tam dohled treba az sto kilaku ...

Prvne jsem to videl sam z panelaku ve msene (cast jablonce - pro nemistni), to to priletelo ve 4:07 chvilku to bylo niz a pak to letelo smerem na Liberec az se to asi po pul hodine uplne stratilo z dohledu. Po druhe to bylo na louce u dolu v Loucne (smerem na Bedrichov). Litalo to nad obzorem smerem na Janov a Bedrichov a predvadelo to svoje letecky umeni priblizne od 22:30 , pak jsem ale musel nutne odvist kamose a tak jsme nemohli pockat az jak to odleti ... Jak to odleta jsem videl az na potreti, 8.8. viz predchozi text
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    urcite to je dobry znameni. i ty "navstevy", co nektere z nas desi (protoze kdo by na to byl zvykly zeano :) ) jsou nakonec urcite jenom dobre znameni... dokladaji, ze se neco fakt deje, ze se rozsiruji "obzory"... doslova
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, to je zajimave, i ta lezata osmicka na tom... a toho 8.8. jsi to videl kde, nekde u jablonce?

v jablonci mam sestrenici, to bych se ji mohla poptat, taky co videla :)

je fakt, ze techto ukazu posledni dobou pribylo uplne nebyvale... nemyslim si, ze je to OT, naopak. myslim si, ze je prave docela dobry a dulezity vnimat vsechny tyhle souvislosti dohromady
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: ty jo hustyy
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Presne, ja jsem behem svyho kratkyho zivota nikdy nevidel ufo. Letos o prazdninach, behem poslednich asi 15 dni jsem ho videl hned trikrat. Poprvy jsem ho videl sam a tak se my vsichni vysmali (protoze nemam zadny foto byl jsem za blbecka) :P , po druhy jsem ho videl s lehuokem (taky z nyxu) na louce, a po treti zase s uplne jinejma kamosema o tricet kilaku uplne jinde ... Vzdycky to ale bylo uplne stejny a hlavne pokazdy v noci na nejakym vysokym kopci ... bylo to vzdy nejsilneji zarici svetlo na nocni obloze, ale kazdou chvilku se strasne rychle rozblikalo vsema moznejma barvama, fakt tak rychlosti kulometu(fialova,modra,cervena,zluta), navic pri tom druhym pozorovani (to trvalo asi 20 min,pak jsem musel odjet autem a kdyz uz sem mel zas cas uz tam nebylo) bylo krasne videt jak se to svetlo houpe po obloze, obcas se ten objekt zatocil jakoby sam, nebo to mozna byla ta svetelna haluz, po tom se jakoby zatocil a vlitnul do "lezate osmicky" , ale nikdy ji to nedokoncilo, vzdycky z ni na druhy strane vylitnul a zmenil tak polohu uplne nekam jinam, byl to strasnej rozsek .... Kdyz jsem to videl po treti (btw to bylo prave vecer 8.8.08), tak to jsme akorat dorazili na kopaninu na louku a uz to tam bylo nad horizontem tak 2/3 kilaky od nas, videli jsme to jen asi tri minuty, za tu dobu se to zhouplo jen dvakrat ale strilelo to svetlo zas jak z kulasu a najednou to prestalo blikat a misto toho tam byl jen takovej zlutej malej bod a pak se zmensoval az jsme nevideli vubec nic.... podle me to behem tech par vterin co jsme videli ten zlutej bod letelo nekam strasne rychle daleko od nas ...

Btw jsem z Jablonce, takze vsichni kdo jsou taky tady pobliz by meli kazdej vecer hlidat oblohu protoze to tady lita asi celkem pravidelne a letadlo nebo nejakej vytvor cloveka to podle me neni (i kdyz nevim co vsechno uz amici maj a nemaj) tak ten pohyb po obloze a ty barvy a zadnej hluk ... To je pro me osobne moc podezrely .... Jak jsem rikal , zatim nemam zadny fotky toho co tady lita ale uz jsem sehnal celkem kvalitni fotak a lehuok ma luxusni kameru s nightvisionem :) a az bude nejakej peknej vecer pojedem nekam na kopec a snad budem mit znova stesti ... :)))

Omlouvam se za mensi OT, ale pro me osobne je to celkem dulezity. Vzhledem k moznym nadchazejicim udalostem, sam sebe stale vice a vice presvedcuju ze na tom fakt neco bude a ze vsechny ty veci co se maji ted stat se pro me osobne uz vlastne dejou, ze vsechno to co o zivote vim a co si myslim se hodne zacina projevovat. Mam skvely pocit ze sveta kolem sebe, okolni zivot se probouzi a to ze jsem najednou videl trikrat za sebou, pro me "real ufo" je jenom dobre znameni ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, kdyby te to neprekvapovalo, tak to asi nebudou delat :DDD
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Jo, na tech poselstvich neco je, taky sem rad ze sem to zvladnul. Ted uz me asi jen tak neco neprekvapi. No i kdyz, tohle sem si rikal uz hodnekrat a vzdycky pak jeste neco prekvapilo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam