• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    KUBBE: A o co jde jako ?
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: JJ ... jeste pred par mesicema jsem se vetsine teorii na tohle tema bud vysmival, nebo jsem se skepticismem nechaval unaset tak daleko jak to jen slo ... Kdyz se ted na to kouknu, to samotny, to co ja sam prozivam, je presne to, cemu jsem se v tech metaforickejch textech vysmival ... Prave v tom je asi schovana ta individualni cesta, jelikoz kazdej clovek je jinej, mysli jinak (i kdyz vim ze ja jsem jiny vy :D ) tak kazdej clovek asi potrebuje svoje vlastni probuzeni :) ... Proto se to jen tak neobjevi ve zpravach, prave to je ta cesta ...

hhh asi uz z toho zacinam silet, obcas bych ptoreboval na par dni do bohnic :P ... ale ja uz vim ze na tom neco je :) Ja uz to konecne vim ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: tak ted jsi to vyjadril asi uplne nejpresneji, jak jsem to zatim kde slysela, nebo cetla.

tech lidi, kteri "zacinaji verit", ze jde o tu realitu, ktera nam byla doposud schovana, protoze se s ni ted zacinaji stykat, a je najednou - ejhle - uplne stejne realna jako to, na co jsme si mohli doposud sahnout, je cim dal tim vic. transformace a vzestup zacina byt opravdu uplne "hmatatelna" zalezitost... ja si proste taky myslim, ze prave o tom to je. a to uz se deje.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Presne, koukal jsem na to dost dlouho abych mel cas premejslet nad tim proc za nama na ferovku neprijdou a kdyz se to "temer" stalo , tak jsem nebyl schopen ani vykomolit souvislou vetu ... Bylo toho proste na me najednou tolik ze jsem se nedokazal ani poradne vyzvejknout natoz vytahnuot mobil a zacit neco natacet ... Mno nepredpokladam ze ty videa budou v nejaky extremni kvalite , taky je to nataceny telefonem, ale je to poprvy co sem "na svych pozorovanich" byl tomu tak blizko aby se to dalo natocit telefonem ...

Abych byl uprimny, cim dal tim vic a vic mam pocit ze moje haluzoidni vecery zacinaj byt realnejsi a ze "to vsechno" bude zalozene na pravde ... Pomalu zacinam verit, ze 2012 neni jen dalsi trapnej rok gregorianksyho kalendare, ale ze to o cem vsichni tak mluvili, mluvi, a verim ze mluvit teprve zacnou je cast reality ktera nam byla doposud schovana ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je, to budes hodny, kdyz to pastnes, diky predem! :)

s tim strachem jsi to napsal hodne vystizne, je to hodne "o zvyku", i kdyz u techhletech "setkanich" to zni blbe :))), ale je to tak :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Tak dneska rano od jedny az tak do trech do rana jsem to videl znovu , tentokrat to ale zalitlo snad jen na par metru od nas (resp. od naseho auta) ... Kdyz nam to bylo nejbliz rozzarilo se to do obrovske modre zare a pohupovalo se to kousek od nas ... Je tezky tady popsat co vsechno to za celou tu dobu provadelo ... kamoska co tam se mnou byla to ma natoceny na mobilu , bohuzel ale nemame natoceny jak to stalo kousek od nas ... To jsme jenom sedeli jako pribity v aute, a i kdyz jsem strasne moc chtel aby prileteli a nekam me na "kus kecu" vytahli tak jsem se navalem adrenalinu totalne rozklepal a nemoch sem se ani hnout , az ted rano me stve ze jsem nevylez a nenechal se ukradnout :P , zjistil jsem ze i pres to vsechno co vim , citim a co chci, sem mel asi neustale podvedomej strach .... verim ze vic takovejch zazitku mi to dokaze prekonat ... :P

Btw ty videjka sem pastnu co nejdriv, musim je nejdriv dostat od kamosky z mobilu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    forma vzdelani, forma intelektu... taky mam problem s tim ho sdilet :)
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    VEROUNKA:
    tak nevim.. ale nevidim spojitost s mim prispevkem. Postoj tveho otce nezdilim.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: :) tak to nevim. ja jsem tohle teda taky uz prekonala :) nejak to proste nepovazuju za podstatny... ale jinak te fakt chapu, to mi ver :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SOUMRAKOSVIT: hehe, no nad tim jsem ted premyslela dost, protoze uplne to same rika muj otec - ze to tkvi ve vzdaleni, lepe receno v intelektu a v tom, jak je intelekt cvicen, kdyz je v telicku maleho ditete... (muj otec je fyzik-matematik, aby bylo jasno, tak jeste aby si o tom myslel neco jineho ;) )

osobne znam lidi, jejichz uroven vzdelani i intelektu byla nulova ve srovnani s temi, kteri se kopou cely zivot neustale do kolen, aby padali stale stejne, a - byt svoji vlastni zkusenosti, pro mnohe "intelektem zijici" naprosto nepochopitelne, se vysvihli na velmi vysokou uroven vedomi.

takze s timhle videnim skrzeva schopnost zpracovavani zkusenosti pouze intelektem mam fakt osobne trochu problem... :/ (jinymi slovy timto bych se opet vracela do uvazovani v dualite) :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    to mas recht. teda zadna nauka mi to nerekla, ale me osobni knowhow mi rika to same o tom, ze to zacina byt jeste zajimavejsi, kdyz se clovek dostane ZA TO :) jou! :)

trochu mi to pripomina neco o tom, co jsem nekde cetla, jaky je rozdil mezi tim, kdyz "vidis bytost" a "vidis barvu", urcite vis, co mam na mysli :) a jeste TAK DAL... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL: muj respekt se ale nevylucuje s tim,ze obcas mi je z designu nejakych stranek,nebo pojmenovani spatne;)
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    VEROUNKA:
    No ja nikoho nesoudim a s tim co pises souhlasim.. ale zaroven vidim ze forma vzdeleni ovlivnuje posluchace a ne kazdy si to dokaze vyfiltrovat (proste jeste nema tu zkusenost). Ale jestli to tu koncipujes za ucelem koexitence a pochopeni ze nejde o formu, tak proti tomu zadna.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    jinak abych upresnil svuj pohled-andele existuji,mistri existuji,jde s nimi komunikovat,jde s nimi spolupracovat a je to soucat rustu,ikdz nekdo muze rust a byt na stejnem levelu,aniz by ho to potkalo.urcite nauky rikaji,ze je dobre se dostat za to,dostat se za andeli a demony,jinymi slovy byt primo s Bohem,coz se mnou rezonuje.
    absolutne respektuji pohledy ostatnich i ty "ruzove"to je takovy muj terminus technicus;)).neni pro me dulezite jakou ma dana vec,uceni nebo stranky podobu,ale jestli to danemu cloveku pomuze priblizit se pravde ,moudrosti a lasce.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a sorry za preklepy a chyby v mych prispevcich :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: naprosto souhlasim :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SOUMRAKOSVIT: andelsti postaci... podivej se to bylo OSOBNI, SOUKROME vlastino vyznani, ktere jsem sem pastla proto, ze se mi libilo :) kazdy sem muze pastnout sve osobni soukrome vyznani, souzni-li s nim :) je pro me naprosto v poradku, kdyz sem B2spirit pastuje sva osobni vyznani a osobni pohledy a nemam s tim vubec problem...

nevim, do jake miry mohou byt zvestovani apokalyps osobni zalezitosti, vychazejici z vlastni zkusenosti, samozrejme to sem patri, pokud je to podporeno nejakou vlastni notickou, nazorem k tomu, nebo kdyz to bude zrovna k tematu, ktere tu bude pro vsechny aktualni.

ono je myslim docela dost dobre takovehle "pastovani" mozna uz jenom proto, ze se v tom naucit vnimat pravdu ostatnich jako pravdu jejich "urovne byti", neni-li tva totozna, nebudes s tim souhlasit, ale je mozno poprit neco jenom proto, ze to nerikas ty? tvuj osobni nazor muze naprosto dobre koexistovat vedle jineho, ktery si s nim protireci. byla bych moc rada, kdyby i tohle auditko mohlo prispet treba prave timhle k uvedomeni tehle sirokosti jednoty, v nichz se vsechny nase pravdy a vize nachazeji, protoze to SKUTECNEMU a OPRAVDOVEMU neodsuzovani druhych jednoznacne predchazi... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: no naucit se prestat vnimat neruzovou jako ruzovou je taky fajn;)
    k tomu newage-jedinec si ke svemu rozvoji vybira v ramci svych moznosti nastroje,takove jake odpovidaji jeho nastaveni,karme atd.pokud si vybere nejaky nastroj,ten nastroj je jeho momentalnim odrazem a omezeni,stejne jako klady toho nastroje odrazi primo umerne omezeni a poteby toho jedince.new age ma sve mantinely stejne jako treba chodit krmit holuby,pokud nas ale doved blize k nam(a muze mit podobu treba andelu,draku,cehokoliv)a v urcity okamzik jsme ochotni a schopni ten nastroj opustit,je to pozehnani a splnil svuj ucel.pokud ne a stane se z toho nahrada skutecnosti,vytvorime si akorat dalsi klec at uz zlatou,nebo ruzovou,kterou,pokud jsou nase zamery opravdove,ze srdce a vedouci k probuzeni,musime rozbit.cesta srdce vede za klece
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    VEROUNKA:
    Ano, clovek co dokaze koukat nezaujate si to vyfiltruje sam. Ted mi rekni, bude v poradku kdyz sem nekdo zacne pastovat zvestovani apokalipsi a bude to podtrhavat stejnyma pravdama jako tyhle andelsti postaci? Bude to pro tebe stejne? A bude to stejne pro ostatni ctenare?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    no, naucit se to "ruzove" vnimat jako "neruzovou, ale naprosto noumalni" soucast neceho, to muze byt taky quest... jestli toto nekdo ma zapotrebi... musim rict, ze jsem si timtez take sama prosla :D

odmitala jsem dlouhou dobu vsechno newagianske prave z tohoho uhlu pohledu. je to kus prace sama na sobe, prestat pouzivat mantinely, ktere nabizi stratifikace "filozofii", a zacit pouzivat ty sve :) good luck kazdopadne. osobni prace na sobe je rozhodne jedna z tech nejzabavnejsich veci, co znam :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: souhlasim,nechme to lezet,kde to zustalo;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam