• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    SEVENTH_SEAL: Tak s mou vlastni svobodou a svobodou mysleni problemy rozhodne nemam, neboj zelenina nejsem, spis mivam problemy s tim, ze spousta lidi v mem okoli si na "zeleninu" hraje moc casto a pak delaj ze nechapou co jim to vykladam ... ale co, ja jim tak strasne rad borim jejich zabehly stereotypy ... :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SEVENTH_SEAL: ja chci byt karotka s nastrouhanou hlavickou :))) jestli si tedy ovsem budu moct vybrat! :)
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    VEROUNKA: a budeme si konkurovat :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja myslim, ze jsem to akorat jenom asi ne uplne dobre pochopila... jakoze se tam objevi napriklad sestipatrovy dum se zahradou v sestem patre, sam o sobe, a ze ho tam nepostavis a nezhotnis ty, to jsem nemyslela. ale jsi-li v situaci (onom sestipatrovem dome), tak uz tam snad delas prave to, co tam delat chces, o cemz rozhodujes sam, ne? nebo ja to tedka nechapu.

takze radsi spis priklad :))) treba kdyz se ti zda, ze dejme tomu zametas, podle ceho se v bdelem stavu rozhodnes, ze jsi zametal z vlastni vule nebo bez vlastni vule?
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    VEROUNKA: myslim si ze mame na to zalozit hodne dobrou sektu :)
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    KUBBE: kdyz je v tvem zivote smer, pevna rozhodnuti a disciplina tak mas i zive sny a muzes je vyuzit jako brany k sile, stejne tak promenit cas bdeni v moc. jinak ses jako zelenina. podotykam ze sila vychazi prave odtud - vule, vnitrni ticho. zkus trochu analyzovat svuj osud, myslet sam za sebe, zamyslet se nad tim co je to svoboda, strategie.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Mno neasi :P , to jsou takovy ty sny co jsem tam akorat jako pozorovatel, i kdyz jsem toho soucasti, tak se tam furt neco deje a ja to vubec ovlivnit nemuzu, proste jen moje podvedomi vysipava ruzny obrazky a situace a ty se ruzne stridaj atd .... To je snad normalni sen ne ???
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a ony existujou nejaky sny, ve kterych se nerozhodujes, co delas? to nejak asi nechapu...

jinak indikator transformace je skutecne zajimavy napad, mohly by se urcit a stanovit nejake stupne, nejprve se samozrejme demokraticky zvoli hrstka predstavenych, kteri stanovi, podle jakych meritek se budou stupne transformace merit, a pak uz hura do toho. muzeme napriklad zalozit firmu jenom se samymi transformovanymi :DD
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    SEVENTH_SEAL: hmm, posledni dobou mi prijde ze mam vic lucidu nez jsem mival, bejvalo to tak jednou za dva mesice ... posledni dobou je to takovy ze vetsina mejch snu jsou takovy napul lucidy, delam tam co chci a rozhoduju se tam ale prijde my ze ne uplne si urcuju co se tam bude dit ...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    mate kazdy den zive, bdele sny ? mate v nich vuli?

tak se meri transformace imo, tento indikator se pouziva i na vychode
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    TILOPA: Nemyslim si ze to nikdo jiny nevidel, ja osobne to pokazde vidim s nejakymi prateli, s rodinou atp ... A uprimne si nemyslim ze by to bylo neco "made by human"... Oblohu pozoruju opravdu pravidelne, vecer co vecer kolikrat i kdyz je zatazeno (takova moje uchylka) celej svuj zivot a do letosniho roku jsem byl presvedcen, ze jestli jsem nekdy videl ufo tak to my bylo asi 8let a koukali na to vsichni lidi na prehrade asi pul hodiny, sam uz si to ani nepamatuju jen vim ze jsem to zazil ... Tohle je uplne neco jinyho ... zkus si porovnat to "neformalni" :D video ktery jsme natocili my s tema co jsou na youtubu ... je to to samy

MKAA: A to se mi prave vubec nelibi, tak casto to tu poletuje a blika to neuveritelnou zari a jeste jsem o tom nenasel zminku v jedinejch novinach a tv ... :/

AZER: Na tom asi neco bude, i kdyz nepredpokladam ze treba nejakej nas mistni denik, nebo tydenik by byl pro world conspiracy dulezitej ... proto doufam ze se to tam treba objevi ... btw IMHO = "dle meho skromneho nazoru" :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, spotrebic? neni to jako "play" leckde? jinak fakt nevim, cos konkretne myslel? to by me zajimalo :)

ja jsem mela onehda sen o nejakem svem minulobudoucim zivote, kde se energie ziskavala tak, ze si clovek vlezl do sarkofagu, v nemz byl vlozen do vyhne v peci, ktera vypadala spis jako takova obycejna velka hranata kamna, s peci uvnitr. nejakou dobu tam pobyl, a tim "udrzel ohen", ktery v peci plal. znovuprobudil ho k zivotu. a tenhle ohen byl pak zivitelem a zasobitelem energie vseho na te "zemi", planete, zkrata na tom miste, kde se sen odehraval
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    thats, why there I placed the Eye indie end of the sentense .)
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    the Force of will - thats man
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    Me Myself and Eye
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    Who is the master of your spiritual agenda ? :)
    SEVENTH_SEAL
    SEVENTH_SEAL --- ---
    AZAKA: You are so spiritual !
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    SEVENTH_SEAL: You Too Exactly .. .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam