• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    cau,daval jsem to do klubu s altern.medicínou,ale jelikož tam asi plno z vas nechodi a myslim,ze by vas to mohlo zajimat,dam to i sem;)

Lifesource project

Úvod do práce s energií

Úvod do práce s energií je kurz, ve kterém se naučíte praktické metody, jak pracovat se svým energetickým systémem,
    jak se spojit se svým fyzickým tělem a hlubšími úrovněmi sebe sama.
    Jedná se o techniky, které Vám umožní pročistit a aktivovat energetická centra (čakry), energetické kanály (nadi) a energetické pole (auru) na mnoha úrovních a tyto nově nabyté zkušeností a schopnosti integrovat do každodenního života teď a tady ve fyzické realitě.
    Cvičení bude probíhat v malé skupině a bude se skládat jak z dynamických, tak klidných cviků.
    Hlavním záměrem je umožnit jedinci za podpory skupiny rozvinout svůj energetický potenciál do zdravé podoby,
    vytvořit bezpečný prostor, kde je možné najít svou sílu, jistotu, stabilitu a kořeny a na tomto základě stavět další patra naší společné práce.
    Postupným prohlubováním kontaktu se sebou a s ostatními lidmi, otevíráním nových úrovní naší existence a stabilním zakotvenim v zemi,
    rozvineme naše možnosti bytí, komunikace a otevřeme se větší svobodě, bdělosti a radosti v našem životě.
    Praktická cvičení budou prokládána teorií, meditacemi, relaxacemi a hrami.

Harmonogram celého kurzu:
    1. až 10. lekce je zameřena na uzemění a práci s 1., 2. a 3. čakrou
    11. až 15. lekce je zaměřena na práci s 4. a 5. čakrou
    16. až 20. lekce je zaměřena na práci s 6. a 7. čakrou

Hlavní obsah každého dvouhodinového setkání:
    rozhýbání, uvolnění, zklidnění, vycentrování
    teorie
    uzemění (práce s 1.čakrou a chodidly, případně s tantienem)
    teorie
    praktická práce s energetickým polem a čakrami, případně energetickými kanály
    teorie, otázky-odpovědi
    ukončení, integrace

kurz vede Jiří Král
    KDY: říjen 2008-březen 2009 , 18:00-20:00
    KDE: asi Barevný svět, Milady Horákové 57, 170 Praha 7 (100m pod Letenským nám.ve dvoře) behem tohoto tydne budu mit potvrzeny tento prostor
    CENA: za celý kurz:3600,- (jedna dvouhodinová lekce180,-)

informace na www.lifesource.cz/workshopy ,tel: 777 999 390, email: JiriKral@lifesource.cz
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    a vubec... nedomlouval se tu nejaky sraz? .)) ja si dala tydenni ocistu a sraz nikde.. .)
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    MKAA: ja myslim, ze je to mozna trochu opozdena odpoved na tu otazku, ktera tu zaznela pred nejakym casem.. neco jako: ..jaky mate pohled na schizofrenii...?? .))) no, na otazku se proste jen prisla ukazat sama odpoved v podobe konkretni bytosti... .) a ted jen prijit na to, na ktere strane je ta schizofrenie .)ú))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MKAA: myslim,ze neni problem narazit na takovy zensky treba v bille u kasy nebo tak;)))
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: v tom mela byt nadsazka... myslim ze by me to taky zajimalo.)
    BOREC
    BOREC --- ---
    kastrol na hlavu a jedem :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: kdyz u toho neustrihne ucho,tak pohoda
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: me to nahodou zaujalo, jako ze se s tim pani kadernice nemazli a bere to vsechno pekne pohromade, zivot nezivot :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    PALEONTOLOG: rikas poslouchat problemy stary 150 let, to je des?! .))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PALEONTOLOG: ty ses uletak :D :D :D
    kde to bylo,v kenigu?:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    je fakt, že když zkusíš prahu, máš 1:10 že se trefíš, kterýkoliv jiný město nebo místo má šance slabší...
    bydlím v brně a tam na ulici je jedno zapdlý kadeřnictví.. ale nedoporučuju ho
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    mozna, to nevim, ja jsem se ptala jenom, kam se chodis strihat :))) ne, jestli je to v praze nebo ne :) takze neprozradis ju? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to jenom pražáci si myslí, že jsou všichni z prahy
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    neni to v praze?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tam kde žiju
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je, to je skvely, kam se chodis strihat? :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    třeba k tomu má b2s nějaké závažné důvody..proč to dělá.. a třeba se tím jen dobře baví....; myslím, že nevíme nic.. vůbec nic a jen si myslíme že známe sebe... iluzi

nicméně s tím minulým životem jsi mi Verounko připomněla jeden vtip co mi realita nachystala, když jsem se šel ostříhat.. paní kadeřnice mě nejdřív hrorzně blbě ostříhala a pak mi začala vysvětlovat, že to tak musela před 150 lety taky nosit..
    načež jsem uznal, že to musela být opravdová pruda a požádal jsem ji, aby mi účes dokončila.. což se na třetí pokus stalo a já byl konečně spokojen.. no už dlouho se mi nestalo, že by mi někdo začal vykládat na potkání o problémech, co zažíval před stopadesáti lety .D
    kor hroze, že mi ty tahanice budou způsobovat problémy ještě dnes
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ano, v jednom ze svych zivotu...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: to ses ty?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    pro vas vsechny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam