• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MALKHUT: me taky moc ne :) prijde mi to trochu jak z osud.cz :)
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    hele ja nevim, mne to nekdo poslal jako "nevedecky" nazor na vec, mne osobne to taky moc nesedi ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MALKHUT: ao-institut uz me nekolikrat dost zaskocil, je to opravdu zvlastni seskupeni lidi... tedy samozrejme neberu nikomu pravo na nazor, vyjadreni, ba prave naopak.

ale jak pisi treba zde, a varuji pred tim, ze clovek dela neco proti Stvoreni, proti umyslum Vsevedomi... copak tohle je mozne? :) mozna si to muzeme myslet, ale nejsme mocnejsi nez univerzum Vedomi ;) sotva tedy muze byt umozneno neco, co by bylo opravdu PROTI tomuhle, pricemz tezko taky urcit, co ze by to vlastne melo byt :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    TILOPA: tak konecne! no vida :)
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    http://aktualne.centrum.cz/veda/clanek.phtml?id=616094

co se může třeba stát...pandořina skřínka ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    DIVER: ne, je to opravdu modre svetlo. modre svetlo jako ochranu pouzivala rada prirodnich narodu, u nas v evrope treba i keltove, tedy mnozi, kteri nemeli o archandelich ani poneti. je to univerzalni archetyp.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    EL_PUMPOO: pak to byl tvuj strach, nikoli nedostatecna sila archandela michaela. je tedy takovym nepsanym predpokladem, ze "meditujici" jsou na urcite urovni, kde bud strach neni, nebo ho nevpousteji zrovna do meditace. jedine tam, kde je strach, iluze, mala sebeduvera, vycerpanost, at jiz duchovni ci fyzicka, citova nestabilita a slabe spojeni se zdrojem, jedine tam muze fungovat to, co z nejakeho duvodu nazyvame cernou magii. cerna magie slouzi bile, stejne tak jako dabel bohu, a obe jsou to jenom oznaceni pro procesy, ktere se odehravaji v nas samotnych :)
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    MKAA: ano, proto jsem to tema nadnesla.. mozna by stalo za to zkusit popsat nejaky dobry úpostup vtahu do meditacniho stavu.. nezapomenout na vytvoreni si ochrany apod.. .)

DANKLAR: pokud to je i tvuj nevedomy postoj, pak jsi zcela jiste dobre ochranen .)

VEROUNKA: musim pripustit, ze mam k cerne magii trochu vetsi respekt .))

VEROUNKA: hmmm, musim priznat, ze zrovna s arch. Misou mam zkusenost, kdy byl kratkej na takovou ochranu.. na kolikero temnych bytosti (energii ci zameru) opravdu funguji jen kombinmace nekolika bytosti Dobra.. nebo Bezbreha zare.. ta urcite na vse, ale mame k ni kdo z nas opravdu pristup? .)

VEROUNKA: kazdopadne jsem rada, ze tou diskuzi vyvstaly prave tyhle rady na povrch .)
    DIVER
    DIVER --- ---
    a neni archandel michael cerveny svetlo?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a jestli s nim jeste nekdo "nepracujete" :))) (trochu podivuhodny vyraz :) ), osvojte si to, je to opravdu velmi spolehlive a archandele jsou velmi radi, kdyz nam mohou takto neco poskytnout. archandel michael je modre svetlo.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    SUBHAM: proto je tam ta ochranna moc archandela michaela. ten je stoprocentni spolehlivou ochranou proti jakemukoliv takovemu moznemu napadeni. je-li vedome pozadan.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    EL_PUMPOO: je taková možnost,jestliže individuum od kterého je tato energie směřována,ktomu dá svůj (třeba i nevědomky) souhlas.netuším jak to je stou hromadnou meditací,ale na úrovni energie jedince se tak děje dnes a deně.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ja osobne si myslim, ze dulezite je prave to, jakym zpusobem a co ti vyhovuje :)

jinak vidis, je zajimave, ze u nekoho mohou fungovat vizualizace a vize zaroven! u me to funguje tak, ze nemohu vizualizovat, pokud zadam o nejakou vizi. na tu obvykle staci chvile soustredeni. nebo prichazeji, samozrejme, samy. vizualizaci vlastne uz provadim jenom pri ochrane a cisteni, jinak ji vynechavam, kvuli tem vizim prave :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: oka.. co se tyce vedeni, tak to je prave spis vedeni vizualici, kdy te dovede tam kde je potreba a pak uz to jede samo... teda me to proste vyhovuje.. jinak se to da prirovnat vlastne k relaxaci s vizualizovanim.. si myslim....
    ale rozhodne dekuju za podporu .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: delas to jenom sama pro sebe. to je zaklad :) takze se prilis netrap tim, ze nemas "vypilovane" soustredeni :) ja jsem nikdy na zadne meditace nechodila, teprve nedavno jsem se dozvedela, co to vlastne meditace znamena, a musel jsem se smat, vzdycky jsem si myslela, ze je to neco tajemneho a mnohem "zaludnejsiho", ve skutecnosti je to tak proste, ze to urcite dela kazdy z nas, aniz by o tom vedel. ale je to nadherny. timto zpusobem. ja osobne bych asi nemohla meditovat tak, ze by mi nekdo rekl, ze tuhle nohu mam mit skrcenou pod tamtou, abych mela urcity postoj napriklad .) ale treba jsem zjistila, ze pri vizich se mi nejlip dostava vazne tehdy, kdyz mam rovnou pater (coz ono je to logicke). a nova zeme je www.novazeme.ning.com, tuto meditaci tam napadlo usporadat clenku, ktera si rika mystique, kdyz by te to zajimalo, tak se tam podivej, ale je tam potreba se zaregistrovat, pokud chces videt vic, nez jen prvni stranku :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: takhle to dava smysl .) sla bych dotoho, ale obavam se jese nemamtak vypilovany tosoustredeni, proto zatim chodimna vedene maditace, tak snad se dostanu brzo na nejakou uroven kde budu jistejsi .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: tahle meditace nijak centralne vedena neni, jenom se budeme vsichni ve stejny moment soustredovat na stejnou vec. bude samozrejme probihat pod ochranou archandela michaela, ktera je velmi silna, coz urcite znate i z vlastnich zkusenosti, a o kterou budeme na pocatku zadat (je velmi uzitecne pozadat pred jakoukoli praci s energii prave o tuto ochranu a je samozrejme urcite na kazdem, zda-li o tuto ochranu pozada. predpokladam, ze i prubeh meditace nebude (aspon doufam :) nijak stritkne predepsany. jen ocekavam, ze k tomu dostaneme nejaky text, ktery byl sliben. tim je jakakoliv moznost oslabeni cile meditace vyloucena.

krome toho cerna magie se strasne precenuje. funguje ve skutecnosti jenom tam, kde ovsem de facto slouzi magii bile :) pri te meditaci nemuze zadna negativni energie udelat nic jineho nez oslabit pusobnost, zadne "smerovani" jinam mozne neni, takhle to nefunguje... takze zadne strachy, opravdu :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    EL_PUMPOO: Není, je to blbost.
    MKAA
    MKAA --- ---
    EL_PUMPOO: ja myslim ze ano, vzhledem k tomu, co lide dokazou nevedome vysilat za magie.. obzvlast ty cerny..
    pak je tu jeste moznost, ze ten kdo meditaci vede je schopen tyhle veci rozpoznat a pripadne zasahnout .)
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    zajimal by me i vas nazor, pokud mate...

kdysi kdesi jsme rozvinuli diskuzi na tema moznosti zneuziti predem ohlasene hromadne meditace temi, kteri jsou schopni (byt magicky) cizi energie smerovat jinam, nez je jejich puvodni ucel.. nebo je proste jinak vyuzit (zneuzit)... trebas i tim, ze si kousek odsrknou... .)

co vy na to? je takova moznost? .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam