• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    to druhy bez hesla
    ODE
    ODE --- ---
    RANGDROL: a toto je bez hesla j? či tiež "terry" jak u barvy kouzel?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    rado se stalo
    ODE
    ODE --- ---
    RANGDROL: supér :o)), dobre vedieť, dík ;o)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    regulerni skvely filmy-teda kouzlo barev,prasata jsem jeste nevidel
    ODE
    ODE --- ---
    RANGDROL: čo :o)? to to fakt sfilmovali či ako? či to sú len mp3 zvukovky? či ako? so počul že coelhov alchymista je takto v mp3 ako ""divadelná hra""
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    a jeste film otec prasatek od precheta-ten je z roku 2006,toto je z 2008 a na vanoce by na skyone.net meli uvest neco dalsiho
    ODE
    ODE --- ---
    RANGDROL: a to je to akože sfilmované jo? :o) to je super
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: pěkné, mám z toho pocit, že se tady u vás (u tebe) děje něco trochu jinak. Záhadně. Doopravdy jinak. Wow. Tak ať se daří, paní ze Světla, pěkně nebo jak by sis přála třeba.
    MKAA
    MKAA --- ---
    :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: taky mi svitlo :D
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: jo proto to znas svitiii! .))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: no, myslela jsem si, ze zvukove nebo svetelne, ze je to do tech 50 km nad zemi fuk, ale utrela jsem a byla jsem vyvedena z omylu :) otec (fyzik) mi rekl, ze ZVUK je STAV materialu (postupne zhustovani nebo zredovani, ktere se tim materialem siri), zatimco SVETLO je ten samotny material...

takze za vsim hledej opravdu jenom ... SVETLO :)))

drzi pohromade, to je ta nase jednota, ktere si nevedomi nejsou vedomi a rypou do sebe svyma myslenkama a maji az to, ze tim se prece "nic nedeje" :(
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: jj, jsme jen vibrace co drzej ze zahadnychduvodu pohromade .) opet rikam.. fascinujici .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    http://zdravi.doktorka.cz/svetlo-zivot/

"Že je epifýza citlivá na světlo, alespoň u obratlovců, oznámil už před 60 lety jeden švédský anatom." Většina lidí stráví 90% svého života v uzavřeném prostoru a dopravních prostředcích a cítí se nezávislá na moři světla, do kterého jsou ponořeni. Dr. Wurtman tuší nový problém v budoucnosti: "Pokud má nedostatek přirozeného světla škodlivý biologický vliv, budeme si muset brzy dělat starosti kvůli "světelnému znečištění"."

Skleněná okna nepropouští největší část ultrafialových spektrálních čar slunce. Umělé světlo není žádnou náhradou za sluneční paprsky. Před několika lety zjistili ruští přírodovědci Dantsig, Lazarew a Sokolow:
    "Pokud není pokožka člověka delší dobu vystavena přímému nebo rozptýlenému slunečnímu záření, narušuje se fyziologická rovnováha organismu. Výsledkem jsou funkční poruchy nervového systému a nedostatek vitamínu D, oslabení obranyschopnosti a zhoršení chronických bolestí."

Když uvážíme, že částice nečistot ve vzduchu účinkují jako filtr, takže životodárné sluneční světlo utrpí ztrátu, existuje pádný důvod opustit město: Člověk se skládá z miliard buněk, které závisí na světle. Podle dr. Otta vede zkreslení nebo nedostatek přirozeného světla k biochemickým a hormonálním poškozením jak u rostlinných tak u zvířecích buněk.

George Lakhowsky, ruský lékař, který žil a působil v Americe, informuje o experimentu, při kterém dal do souvislosti kosmické záření s výživou. Podle Lakhowského teze nezávisí růst a zachovalost těla v první řadě na výživě, ale na kosmických paprscích. Tělo je samo zhuštěním těchto paprsků, které se při kontaktu se zemskou atmosférou sráží z ultrazvukové substance na minerální látky. K tomuto názoru dospěl, když měřil obsah železa v jednobuněčných organismech a po nějaké době zjistil, že se obsah železa těchto jednobuněčných organismů, které byly uchovávány zapečetěné, rozmnožil stejně jako buňky.

Z vědeckých pokroků lze vidět, že celý materiální vesmír je jen znatelnou manifestací různých zhuštěných vlnových forem. Newyorský univerzitní profesor dr. H.H.Shelton píše:
    "Žijeme ve světě vibrací. Čím více se ponoříme do konečné struktury materie, tím zřejmějším se stává fakt, že mimo vlnové formy nic neexistuje. Elektrony, které se dlouho považovaly za nejmenší elementární částečky, jsou ve skutečnosti jen vlnovou formou a atom se skládá ze svazku takových vibrací."
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: :))) no, vsadila bych se, ze si to nekdo bude plest s obycejnou promiskuitou :)) ale vyjadreno je to tam presne
    MTO
    MTO --- ---
    MKAA: ja to zkusim sosnout a pak to nekam hodim. :-)
    MTO
    MTO --- ---
    VEROUNKA: diky, za noveho cloveka.
    to o lasce je presne, jen nejak zustavam stale nepochopen :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam