• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Dobry den. Tohle by vas mohlo zajimat...
    http://uk.youtube.com/watch?v=-RisxckQlzc
    Ingesting Magic Mushrooms has Long Lasting Positive Effects!
    GAF
    GAF --- ---
    Myslim, že tě chápu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ovsem nebylo to vedome, bylo by docela vtipne si tohle precist a pak zjistovat, jak se k tomu mohu propracovat, ale jeste vtipnejsi je precist si, jak nekdo stripek po stripku popisuje kazdodenni realitu, a jeste vtipnejsi zjistovat (coz bylo v zivote asi to nejnarocnejsi), ze to muze byt komplikovanejsi a nekdo tomu dokonce dava prednost. inu proc ne :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    hm, s necim jsem se narodila, neco jsem zjistila, kdyz jsem byla hodne mala, neco diky vlastni praci sama na sobe, a neco diky odpocinku, ktery si dopravam. vsechno je pritomne vzdycky, jde jenom o to, pro co se rozhodneme, a jestli se opravdu rozhodneme :))) protoze vyber je vzdycky (je prirozeny :DDD)
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: BTW ...transformací vědomí :) ? Nebo žeby přišla transformace vědomí spíš jako možnost, až pak, co takhle člověk nějakou dobu žije... ? Hmm...
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: jo to taky. A ty ses k takovému stylu existence ...dostala postupem času ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: takze je to Rose Rosetree: Cteni aury vsemi smysly, Eugenika 2008

http://www.pknihy.cz/knihy/018102/Cteni-aury-vsemi-smysly.html
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GAF: oleee. zaujalo te to? pak by mozna byla na miste spis otazka "co muzu udelat pro to, abych se takhle citil?" :))) ne? zkusenost je tezko prenositelna... ale jiste to neni jeden jediny mozny zpusob, jak byt stastny. patrne spis jeden z nich. ale velmi ucinny. a jak se k tomu dostat? chm, tezko rict. cesta je vzdycky individualni zalezitost, takzke rady nerady...
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: a jak se to vlastně přihodilo, že se cítíš takhle http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2008090002 ? Bylo to tak odjakživa ? Stalo se to v nějakou chvíli ? Je ti to vlastní ? Nebo jak...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    no vidis, tak to uz asi stejne budes mnoho vedet o te optice :) nazev sem hodim :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: Oka, diky ... :) Uz sem se pustil do nejakejch takovejch teoretickejch zacatku, tak uvidime jak mi to pujde. Btw s temi knihami vseobecne o svetle a barvach nejak nevim, mam na to dost vlastni nazor. Zajimam se o jogu a hlavne system caker, k tomu na druhy strane sem "posedlej" :D ruznejma fyzikalnima teoriema a optika a jine druhy vlneni je neco pro me ... :) Kazdopadne pokud najdes ten nazev tak to urcite posli, moc rad si poctu doporucenou literaturu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: tak jo. uprimne na toto tema vysla neuveritelna spousta naprosto zbytecnych publikaci, ktere opakuji to same, a to mnohdy i bez vlastniho prozitku. ja osobne jsem ale narazila na jednu knizku, ktera je opravdu hodne dobra. hledam to ted na netu, a nemuzu to najit, protoze se jmenuji vsechny stejne a navic obalky tech vsech jeste vsechny stejne vypadaji :))) ale tahle je opravdu myslim jedinym na slovo vzatym navodem, jak si tuto drimajici schopnost dobre probudit. tak az prijdu vecer z prace domu, tak se mrknu, opisu si autora a titul a zitra ti to sem kdyztak hodim, kdyz to dnes nenajdu.

a krom toho bych ti doporucila seznamit se dopodrobna s tim, co je to barva, jak vznika, jak pusobi atd. tj. poridit si asi taky nejakou knizku o svetle, co se s nim deje, a nejakou obecnou (!) barevnou symboliku. nekupuj si zadnou knizku o tom, co ktera barva aury "znamena" v ramci tech ruznych psychologickych trideni, at te to neovlivnuje (nebo si ji kup, jestli jses ten typ, co se nenecha jen tak necim predem smerovat :) ale ony se tam opravdu nekdy pisou tak zavadejici veci, ze je lepsi to mozna obejit, aby ses techto nanosu pak nemusel zbavovat). s tim, jak barvy pusobi atd., se seznam dopodrobna i na vlastni kuzi, tj. sleduj, jake na tebe maji ucinky, co pro tebe osobne ktera znamena, ktera te napadne, kdyz..., jak se citis s jakou barvou, vizualizuj si je a sleduj i ty, ktere jsou bez tve vlastni vizualizace, porovnavej, zjistuj, jake jim prirazujes tvary a pocit, atd., protoze to je pro tvoje osobni videni "aury" to vubec nejzasadnejsi. je to individualni zalezitost, a to, co se takto naucis videt, mozna neuvidi nikdo dalsi uplne presne stejne (i kdyz v nekterych jevech panuje shoda dost vseobecna), ale pritom vas to povede ke stejnym "vysledkum" (odhad situace, leceni, atd.)
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: a jo, já už vim. Tak v pohodě. Až teďka jsem si tuhle odpověď přečetl pořádně, včera jsem byl zlitý. Tak zatim.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    KUBBE: Tak koukam ze tu je na nyxu i klub o aurach .... tak sry za OT :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: :) myslel sem to vazne, celkem me to zajima, a zajimal by me nazor nekoho kdo je toho opravdu schopen, a pokud nekdo vite o nejake dobre knize/ucebnici :) tak sem s ni :P
    GAF
    GAF --- ---
    A co takhle "Zlatý princip":

Zlato je pěkné a má velikou cenu. Jestliže ho umím vytvářet, třeba i přeneseně, mám vlastnosti zlata. Tj. neustále jsem užitečný a pěkný. A ve chvíli, kdy pozbývám ceny, protože jsem jí někomu daroval, prodal či směnil, mi zůstává to pěkné, které má stále ...cenu pro mně i pro ostatní.
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: no jasně... Ti Kteří Si To Popletli asi jo :D

Ale ti ostatní měli zlato ve zkumavce ve chvíli, kdy se transformovali oni sami. Chápu to dobře ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GAF: alchymisti se snazili delat zlato, protoze si neco popletli a spatne vylozili, vazne :)
    GAF
    GAF --- ---
    Furt nemam bláznit :D ?
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: indigovou - já vim. Ale Alchymisti taky dělali nejprve zlato a to z očividně nějakého úplně jiného důvodu, než že si za to mohli něco koupit.. Ve chvíli, kdy udělali zlato se jim děla transformace vědomí :D

Takže proto a pro podobné jiné jsem si myslel, že zlatá barva má nějaký zvláštní důvod. Proto aury, atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam