• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    VEROUNKA:
    to bylo i pro tebe :)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    ANNA:
    hmmmm....zajímavé...tak to asi nejsem ani jedno....nějak nevím...
    připadám si normální...ale určité věci ostatní nechápou jak vnímám
    města mám ráda...ale ne moc společnost
    zajímají mě takovédle věci a spíš tápu a hledám
    ANNA
    ANNA --- ---
    prostě... mám potřebu sdílet,))
    v interakci... se mi příjemně skládají věci do sebe.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ANNA: mas pravdu, ono to ani nejde :))) a kdyz by se clovek presto snazil, tak dostane ťafku (aby vedel :) )
    ANNA
    ANNA --- ---
    VEROUNKA: no pokud to vůbec jde... věnovat víc, než se žádá,))) imo organismus (nejen) sám od sebe hledá stav rovnováhy.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ANNA: telo se meni, je dobre ho nasledovat. jinak myslim neni zapotrebi venovat tomu vice pozornosti (v myslenkach), nez co samo telo zada :) proste prijimat, s radosti :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    DADULKA: vicemene ano, dnes uz je to vicemene uplne totozne, nicmene pokud jsi starsi rocnik, muzes byt lightworker a nebyt jeste tak docela sladena s tim, co se pricita indigo (znam par ctyricatniku, co maji s nekterymi charakteristickymi rysy indigo trochu problem). pokud jsi mladsi, s velmi malou trochou nadsazky bych rekla, ze vpodstate neni mozne nebyt indigo, jestlize jsi lightworker. naopak ale pokud jsi indigo, jeste nemusis byt nutne lightworker. indigo jsou trochu nepresne receno nove generace lidi, kteri se zacali objevovat behem druhe svetove valky jako raritky :), dneska je jich mezi cerstve narozenymi detmi jiz velmi mnoho. proste s tim, jak roste vedomi univerza vseobecne. kazdy z nich nemusi byt nutne lightworker, protoze lightworker je poslani (ktere si duse voli jiz pred narozenim), zatimco indigo je stav, ktery vypovida o vysi vedomi (americti psychologove to takhle pouzivaji, aby se jim v tech lidech lepe listovalo, nic vic). takze jestlize se narodis jako indigo a nevybral sis toto poslani, nemusis byt lightworker.
    ANNA
    ANNA --- ---
    DADULKA: co se týče alergie - od doby, co si uvědomuju, že jsem tak nějak... jiná, nebo resp. od doby, kdy jsem vyplula z převážného pobývání v nagualu do tonalu, mám alergii na slunce... projevuje se to slušnou nevolností při/po pobytu na slunci... dneska už mi bohatě stačí 10min. a mám víc než dost.
    co se týče jídla... čím dál méně snáším různé náhražky apod... a "mléko" (nemůžu to ani nazvat nesnášenlivostí laktózy... ono v tom dnešním "mléce" moc mléka není...)
    atp.
    krom toho, že mě fyzická aktivita často vyždíme, po krátké době, je mi pak i špatně od žaludku. naopak duchovní cvičení mě nabíjí hrozně moc... sem tam to odnese žárovka, nebo tak, výkyvy proudu...
    ono taky záleží, jaká je to fyzická aktivita... 5h v lese mě nijak zvlášť o energii nepřipraví, spíš to energii transformuje, zato stačí dojít na úřad a jsem upuštěná.
    prostě... záleží na prostředí - to hustě civilizované saje energii jak blázen a zpátky nevrací skoro nic, krom pocitu prázdnoty.
    jinak mám teď asi po týdenním období, kdy jsem měla problém jíst, duch prostě neměl moc zájmu o udržení se zde, na fyzické pláni. tohle se mi stává vcelku často, zvlášť ve větších městech. ten cvrkot je zahlcující. ztrácím pak zájem se vůbec snažit o uzemnění, protože... proč se uzemňovat, nejsem masochista,)
    mám nějaký vychytaný tělo-opouštěcí systém, stačí málo a adios.)
    (zvýšený hlas, nepřátelské naladění, bolest, násilí... - a stačí opravdu náznak, z tohoto důvodu se třeba nedívám na krváky apod.,))

jsem jako lakmusový papírek, nebo kanárek, co ho nosili do dolů.

například jsem omezila i chození mezi lidi... prostě mě ten marast doslova otravuje krev. volím alternativy.
    zkoušela jsem to (i na doporučení dalších) všemožně odstiňovat, odrážet atd., ale nejde mi to - nakonec bych na to vynaložila tolik energie, že by to vlastně nemělo smysl, krom toho mi to kalí zření. prostě si hledám jiné cesty, jak s tím fungovat a jak to používat. momentálně jsem víc vědma, než bojovník.
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    ANNA:
    sem zvědavá...pověz :)
    ANNA
    ANNA --- ---
    DADULKA: heh ,D
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    ANNA:
    já nevysvětelnosti to sou?
    ANNA
    ANNA --- ---
    mno... všechno se to prolíná... minimálně u mě,D

jinak by mě zajímalo, jaké má kdo nevysvětlitelné změny v následcích ohledně stravování nebo/a fyzických aktivit... já si s tím někdy přijdu jako úchyl. jen co se seznámím s jednou nevysvětlitelností, je tu další... a tak...
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    MTO:
    dík :)
    MTO
    MTO --- ---
    DADULKA:

Služebníci světla sem přišli manifestovat novou frekvenci vědomí, které ovlivňuje globální duchovní probuzení, známé jako „vzestup“. Patří sem mimo jiné blízké sepjetí s přírodou, nevysvětlitelné změny v následcích ohledně stravování nebo fyzických aktivit (např. alergie, resp. nezvyklá únavnost při některých činnostech), dále velká ohleduplnost k životnímu prostředí, nebo vnitřní touha žít duchovněji a smysluplněji.

Mnozí se ke své skutečné identitě propracovávají v průběhu života, kdy musejí překonávat různé těžkosti, většinou vyplývající z jejich pocitu odlišnosti, veliké citlivosti a schopností, které se snaží popírat, aby je přijal kolektiv. To jim způsobuje deprese, mnohdy i myšlenky na sebevraždu, problémy se závislostmi (na alkoholu, drogách), či s příjmem potravy.

Indigo
    Indigo jsou jedinci s velice rozvinutou intuicí, jsou značně nekonformní, neplatí na ně obvyklé fígle ochočování a vychovávání ve „slušné“ lidi, jako to platilo na předchozí generace. Jsou to takoví bojovníci, kteří rozbíjejí zkostnatělé struktury, nefunkční systémy a soubory přesvědčení, zastávají netradiční názory, za které jsou ochotni se rvát.

Někteří z odborníků zkoumajících tento fenomén lidí, kteří nejsou psychicky narušení, ale současně nezapadají jaksi do „normy“, jsou toho názoru, že indigoví jedinci se rodili po celou dobu známé historie, ale to byly víceméně ojedinělé případy. V současné době dochází ke kritickému počtu takovýchto jedinců, takže se o nich nemůže hovořit jako o „nenormálních“.

Někteří lidé, kteří vidí auru, zpochybňují existenci fenoménu indigo, protože aura (energetický obal živého organismu) se mění v souvislosti se změnami emocionálního rozpoložení. Indigo však není barva aury, nýbrž barva paprsku duše. Faktem ovšem je, že většině indigových je takovéto členění a rozřazování do skupin prostě fuk, oni jsou jednoduše sví!

Indigo mají vrozené a přímé vnímání pravdy, které není závislé na rozumovém vyhodnocování. Proto je pro mnoho indigových bytostí nesnadné začlenit se do společnosti nebo si najít místo v tradičních společenských systémech. Indigo si jsou silně vědomi potřeby odstranit chamtivost a korupci, přičemž koncept soutěživosti a konkurence se jim jeví poněkud jako z „jiného světa“. Ti, kdo jsou schopni vidět větší obraz situace a nebojí se přijmout zodpovědnost tahání za provázky, mohou pohnout světem.
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    myslíte že pracovník světla je něco jako indigové dítě?....
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    KUBBE: hezky, neco mam v tomto obdobi podobne. min teorie a vic jeji prozivani.

to dulezite jsme uz cetly mnohokrat. ted je cas to prozivat tady a ted. v blahu, radosti a nekonecnem potencialu velkolepeho pritomneho okamziku, kde strach je iluze a laska realita. je to velmi silne, i par okamziku dela zazraky a zlepsi cely den. vyleza na povrch pak jedna zasadni otazka - kolik lasky darujeme sami sobe v kazdem okamziku?

chce to silnou vuli. cloveka snadno neco vykoleji do starych vzorcu mysleni a je treba se vracet - znovu a znovu. postupne je to vraceni se jednodusi a jednodusi a to vykolejeni je min caste a slabsi.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: jj :) nevermind ...
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    MONKOK:
    :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    DADULKA: nevim, predtim mi to nejak nedavalo smysl, ale ted uz jo :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: ad ten psychologismus – neni od veci uvazovat mozna o duvere v zivote obecne, neni to v rozporu s rozlisovanim :) ta poznamka o tom, z jakych duvodu je to vlastne napsano se zda byt trosku vkladanim zameru, navic je to ve finale docela zbytecna uvaha, vid :)
    jinak parada, jen tak dal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam