• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Omlouvam se nedoplnila jsem podstatne info. Jedna se o Prahu a dlouhodobe :D
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, předem se omlouvám za SPAM. Hledám prostor pro fotoateliér. 40m2-50m2. Vysoký strop. Kdyby byla i možnost parkování tak by to bylo supr, ale není podmínkou. Případné nabídly prosím do pošty. Díky na 100x
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Někdo na pár portrétů? Potřebuju testnout pár nových středoformátů. Kdyžtak PM.
    Lukáš Předínský | Fotografie
    http://www.predinsky.ic.cz/
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    ahoj, sháním jednu otužilou holčinu/blondýnku
    na toto focení
    http://www.strangecosmos.com/images/content/114090.jpg
    (jedná se focení pro soukromé učely jednoho muže co chce mít pár fotek ve stylu Jamese Deana)
    focení potrvá cca 2 hodky v jeden den od 11-15.1. -dle pocasi, nebo pak ž v unoru... v Praze na nábřeží.
    odměna- pekné fotky na vespě s alá Jamesem Deanem + pár i samotných.
    víc info - pošta

TENZO
    TENZO --- ---
    Zkusim: Zitra vecer foceni v Olomouci. Atelier. Pokud mozno nestydici se modelka. ukazka fotek zde

www.jinefoto.cz

Piste do zprav prosim
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    PEKU: a chromaticka aberace pryc.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PEKU: f-stop s tebou kluku
    PEKU
    PEKU --- ---
    Hledám Mistra fotografa, mladý padavan fotograf. Praha
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    CUCHULAIN: No je videt co te ve skutecnosti zajima.... Jak tady tak i jinde.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    CUCHULAIN: jak rika Muhaaya, treba vetsina svatebnich fotografu foti uplne na kokot a nema nejlepsi problem si za to rict furu penez. Vcetne tady experta z videa, jehoz fotky stoji docela za hovno a rozhodne ne za 20 tisic. A je feer ze prizna ze nejaky zlepsovani ho nezajima a radsi se soustredi na marketing a je to legitimni cesta, ale me se to nelibi...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    CUCHULAIN: vetsina lidi ma problem s prvni ale nema vubec zadnej problem s tou druhou. Pokud ti bude foceni prinaset hromadu prachu, tak nebudes mit kvuli samy praci a papirovani, delani dani a obihani uradu cas na svoje vlastni projekty. Di uz s tim svym slunickovym smelinarstvim nekam a jdi se radsi zdokonalovat v prvni strance.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SKALARIAK: jasně. jedna stránka je hezky fotit a druhá je umět si říct o odměnu. tipuju že většina lidí má problém právě s tou druhou stránkou :-)
    každopádně pokud mi focení bude přinášet hromadu peněz, mám víc času a prostoru na zdokonalení. páč pro peníze nemusím chodit do fabriky že? :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    slunce v dusi
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    SKALARIAK: bohuzel to pravda je, od urcite chvile konzumenti prestavaji rozlisovat. Vsimam si toho casto a porad me to prekvapuje.
    A k te jeho cene..o tom ma byt ten semenar, ne? Jak si uctovat velky prachy za prumernou praci :)

SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    bohužel to že od určitý úrovně už nezáleží na kvalitě a jde jen o marketing je asi do značný míry pravda, to že si za svoje podprůměrný focení bere 20K za svatbu to dokazuje... ale tak mu to přejme :)
    SEN_
    SEN_ --- ---
    to je naka pobocka milionovyho imperia? slusna sracka. tak at to sype .)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PETGRIDUS: jojo.. taky mě pobavilo :-)
    každopádně Pepa je šikula :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CUCHULAIN: to je video jak od scientologů :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ahoj fotografové :-)

chcete pořád jen fotit a přestat se starat, kde sehnat peníze na obživu a svou zálibu?
    zvu vás do on-line kurzu Josefa Cvrčka pro fotografy, kteří chtějí mít z fotografování skvělý byznys :-)

s Pepou se znám osobně a osobně kurz doporučuju. já už v něm jsem :-)

http://jancejka.cz/vydelavej-focenim/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam