KERB: to všechno sleduju, viděla jsem lecjaký obhajoby MJ, ale zastánci dokumentu říkají, že to všechno, co je s nimi v nepořádku, je způsobenu právě zneužíváním a že ten dokument je prostě fakt věrohodnej a aby nebyl, tak by toho komplotu muselo být zapojeno hrozně moc lidí. Připojil se Respekt (Lauder popisuje ten dokument jako důležité svědectví sexuálního zneužívání a Turek píše, že bychom neměli dál veřejně poslouchat jeho hudbu, protože pozůstalí z toho mají dál prachy a přesně tihle pozůstalí MJ kryli), Deník N, snad všichni moji kamarádi z oblasti kultury/literatury, které považuju za velké intelektuály. Připadám si teď mezi nimi jako obhájce chemtrails. Ta situace mě rozhodila natolik, že jsem si radši deaktivovala fb, abych neviděla, kdo všechno uvěřil a nemusela si ty lidi smazat :D
Mám jednoho známýho, fanouška od dětství, který přijal tezi, že byl pedofil. Druhý to ještě neviděl a zatím ho furt se mnou hájí.
Natruc všem jsem si dneska objednala MJ triko. Sama sobě jsem přiznala, že jsem MJ od dětství tak pohlcená, že si prostě nedokážu připustit, že MJ nebyl takový král Dobromil.