• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREMIUBOY666GRIND CORE experimental, le scrawl, cause for effect, schnauzer
    rozbalit záhlaví
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    OLGA73: jo hraji pěkně, jen co pravda.Diky za ty ostatni tipy, taky neznam

PREMIUBOY666: netruchli, kdyžtak to tu přejmenuješ - stačí umaznout prvni dvě slova a maš z toho tady vcelku univerzalni klub :D
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    OLGA73: yeah, ocenuji koment:) docela sem koukal kdyz to tu zacli hlasit...mor na vas.muheh
    par tech kapel neznam tak na to jdu hned mrknout:) peace
    OLGA73
    OLGA73 --- ---
    No konečně rozumná diskuze. Prej nedůležitá kapela, pche, to sou kecy nějakého zabedněného gridncoristy, který se točí furt u starých NAPALM DEATH...Tak co další podobné úchylárny. Z Německa MASSICK, FN 9, Z itálie: ANTI JAP RIOT, ARTURO, SPECK ze Schweizu, TRAUMA MORALIS z Rigy, NAKED CITY z New Yorku....
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    jo to je zabavna kapela, videl jsem je poprvy na obscenu kdyz byli, meli dobry obleky. letos jsem oef nestih, hanba mi :|
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    to neva, chybama se člověk učí... mohl si trošku rozšířit téma třeba na kapely tohoto stylu nebo na německé kapely tohoto stylu... když budeš hledat podle klíčových slov tak zjistíš zda tu podobné diskuze už jsou.. To já žádnou raději ještě nezaložil, se mi zdá že tady už všechno je 3x :-))))
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    jasny, verim, ze je tady toho vic,...tohle neni diskuze o grindcoru..myslim, ze sem zalozil diskuzi na tema tyhle kapely...ale nevim....sem tu novej...asi to byla chyba.mruhhe
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    o grindoce je tady hodně aktviní jiná diskuze... jinak kapelka je to zajímavá ty prvky skáčka jsou fajn :-))
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    jj,woe....a co presne myslis tou nedulezitosti?je to tady samej technomor co?!
    REAP
    REAP --- ---
    Je blbost jim zakládat diskuzi. Ano, kapela je to zábavná, měl jsem tu čest ji již dvakrát vidět. Ale jinak zbytečná diskuze vzhledem k minimální důležitosti kapely...
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    Photobucket
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam