• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALAndrogyni + Hermafrodité

    Galerie fotek androgynních mužů/žen



    Hermafrodit je živočich schopný produkovat současně vajíčka i spermie/byl synem posla bohů Herma a nejkrásnější bohyně Afrodíty, po nichž zdědil nejen jméno, ale také pohlaví: napůl muž a napůl žena (znázorňovaný jako obojetník vždy s penisem, a nikdy s vagínou)
    Androgyn je termín z řečtiny složený ze slov ανήρ (anér, muž) a γυνή (gyné, žena) označující označující osobu, která může být i muž i žena.
    Transvestita je muž, který se převléká do ženských šatů. (u žen naopak).


    rozbalit záhlaví
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KAIRRA: pro účely tohoto klubu např zde:



    ale nenechte mě tapetovat ;P
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    MORGAINE: to je můj oblíbenej ;)*
    ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    Bianca Casady



    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MORGAINE: JO! .. a ta pikčurálie nefunguje, znovu prosím.
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    kamenashi kazuya ( bishiky jinak moc nemusím ale tenhle má...zneklidňující rty a dovednost si hrát na uličnického kluka i zarputile studující dívku)



    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    ARGANNAH: jsem na tom podobně, jen bych neřekla méně vzdělaná než já, spíše ,,vzdělan v něčem co mě naprosto nezajímá a myslící způsobem, že mě to ani nezačne zajímat. Tím nemyslím že by mi neimponoval vzdělaný botanik/konstruktér/ whatever, jen k tomu musí být..ten všeobecný rozhled a schopnost se nechat mnou zatáhnout do mých témat a naopak. Nicméně jak naznačil Machovec, s ženami je to ještě horší. Nedávno jsem se přistihla jak zoufale sleduji spolužačku se kterou jsme v prváku vedly rozsáhlé debaty o psychologii kterak vykládá samé ,,Holky já si jdu koupit nový boty". U těch se zas v určitém věku něco přecvakne a jsou z nich prostě ,,samičky" a nebo tvrdé leč zakomplexované intelektuálky ( s vyjímkami jež se příjemně koncentrují tady na nyxu:)

    MADELEINE: nenene, je to liška k vráně, vrána k sýru, a když se to dostatečně zalije vínem začne to všechno krákat, že?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ARGANNAH: .. aj aj aj, zapeklitá situace, znám. Naštěstí v ní teď nejsem. Někdy je pravda na tom, že vrána k vráně. Tak snad najdeš :o)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    a bude to doufám jenom horší. ;) to bych se nevdala nikdy :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADELEINE: Nj, ono je to v mé situaci těžké, jelikož drtivá většina mužů je méně vzdělaná než já, vyjímajíc z toho univerzitní profesory a tvrdé intelektuály ;)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BLACKSPIRIT: (.. dneska mne asi nepřestaneš fascinovat.)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MAEDHROS: .. poněvadž tak vypadá. Ze všech těch jeho profi fotek to čiší. Já nehodnotím jeho jako živoucí bytost, která může být uplně jiná/jiný, ale jeho jak na mne působí z těch fotografií.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ARGANNAH: .. na jednu stranu máš pravdu, na druhou: mně osobně by muž, který je méně vzdělaný než já nijak neimponoval, tudíš bych s ním nemohla mít vztah. Ale to je osobní hledisko.
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    me :-)

    ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    ARGANNAH: Amen :]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LA_BETE: na ot mi ten muj staci zatim taky :-d i kdyz pravda, tady tech objevu, treba ten zrzounek bartek, ten mu konkuruje, pac ma jeste zrzavejsi a mozna o centak delsi vlasy nez ten muj :-D
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    KAWALSKI: Tak já myslím, že jde hlavně o takovéto prachsprosté sexuální slintání, ne? :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ARGANNAH: muj dost tak, jak tu lidi posilaji fotky, tedy kdyz se svlekne, ale on ma tu jemnost vepsanou nejen v křivkách těla, ale i v oblišeji, i když tam spíš mírnost a submisivitu...takze asi neni ani tak androgyn, jako spis fousaty dlouhovlasy jemny citlivy muz s zenskosti v krivkach...po pravde, po vsehc tech kulturistech a boxerech s divokou povahou je to jako raj na zemi...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAWALSKI: je mi 30 a můj partner vypadá dost tak, jak ho popisuješ, akorát je to kus chlapa. což nicméně neznamená, že je to jediná varianta, kterou si umím představit.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ARGANNAH: taqk v otm veku mozna, to pak i zenska ma pocit, ze "na to jeste ma", nejak jsem predpokladala, ze jsi tak 20-25 ;-) me by ot nebavilo....musim mit nekoho, kdo mi intelektualne staci, moralne je na tom lepe nez ja, dokaze pouzivat mozek a jeste je hodny, spolehlivy bla bla od rodiny....a k tomu vypada takhle nejak a je to zajicek :-D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAWALSKI: nevím. možná. ale umím si představit, že kdyby mi bylo třeba čtyřicet, měla jsem už skoro dospělé děti třeba z předchozího manželství, on by byl o patnáct let mladší a nepotřebovala bych ho do nějaké role otce živitele rodiny, že by mě to nenudilo. naopak, že by to vhodně uspokojovalo kromě sexuální stránky i moje zbytky mateřského pudu. asi bych neměla problém být ve vztahu s někým, nad kým bych měla výraznou intelektuální převahu. samozřejmě musel by to být hodný, příjemný kluk. ale s tupým mizerou bych do vztahu stejně nešla.

    možná dokonce naopak, docela mě láká ten šovinismus naruby v takovémhle nastavení. :)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam