TRPASLICE: Možná jsem přesně nepochopila, na co se ptáš. Ale když už jsi tohle téma otevřela, přiznávám, že tihle chlapci pro mě jsou asi tak stejně androgynní, jako musely být intelektuálky a herečky v pánských oblecích a chlapeckém sestřihu pro muže počátku století. Tzn. je to zajímavé, nové, šokující a trochu příjemným způsobem "zvrhlé", ale druhotné pohlavní znaky jsou zachované natolik, aby to bylo pořád ještě sexy (tzn. nejsou to androgynni, jsou to crossdresseři). Což je vidět ve virtuálních světech, když si někdo udělá androgynního avatara, co vypadá v zásadě jako žena, jenom má jinou nálepku, jež naznačuje, že pod virtuální sukénkou jsou virtuální mužské genitálie - tak to mě nechává naprosto chladnou (a potažmo i high class "androgyni" a transky, co už prošli operačním sálem tolikrát, že jim nezbývají žádné druhotné mužské pohlavní znaky). Stas je super - protože je to pořád viditelně chlapec, ať má na sobě makeupu a dívčích šatů, kolik chce. Až mu přioperují prsa a hlavně boky a udělají z něho skutečného androgyna, zcela mě přestane zajímat.