OLEJOVKA: No, oni toho holky zas neměli tolik na ukázání, vždyť to dělají jen 3 roky (indové se to učí 10 let a vědí proč), choreografii drtíme 1/2 roku a dopilování zabere dalšího 1/2 roku až rok. Já si třeba doteď nepamatuju swarajátý, co jsme dělali v roce 2007 v září, a to trénuju 2x týdně.
U Ujwala je hrozné, kolik toho vydrží, pátek a sobota učil od 9:00 do 19:30 a večer dělal scénář na vystoupení. A celou neděli se ladilo vystoupení.
Celkem lituju, že s ním děláme jen tanec, protože jsme s ním měli i jógu a stálo to za to.... ten chlap je fakt všeuměl.... je prostě skvělý a já se nemůžu dočkat na září až zase přijede.
On ty vysvětlivky dělá vždycky, ví že to laiky pak víc zaujme. Ten prostředek byl skvělý, ale myslím si, že pro lidi do páté řady, my jsme jednou viděli, když dělal něco podobného ve studiu, kde jsme od něj byli jen pár metrů a bylo to mnohem lepší.
Ono se začíná jednoduše, takže to není tak drsné, systém adavu je úžasný v tom, že se pak dobře učí choreografie..... já mám trochu jiný problém, ruce a výraz udržím, ale nohy mi občas dělají problém.