• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tak to bude jednoduche (ale taky mi to takhle vyhovuje vic nez ty supersporty), moje oblibene:
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: ja kolem nej, kdyz bylo novy, chodil nekolik mesicu na brigadu :-)) ma pevnou strechu zasunovaci do kufru jestli se nepletu
    tak moment, zadam
    DACAN
    DACAN --- ---
    MR_DAN: kua, predbehl jsi me :)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    jj uhodl :) a ja cekal ze budou hadat nejakyho japonce.... ikdyž ten dědek za volantem
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: bmw z1
    sorry, fakt si uzivam vikend :-) tak ceknu za chvilku a jestli jsem uhod, tak zadam :-)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    MR_DAN si užívá víkend tak já zadám:
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BALOSH: na poštu máš odpověď.

K tomu P.S., ono abys něco vygooglil, musíš vědět, co chceš googlit. A naopak když se snažíš zjistit, co je nějaká divná věc, tak se často dozvíš spoustu novejch věcí - třeba ten Nissan Silvia je nádherná kára, o který jsem až do chvíle, kdy jsem se snažil uhádnout, co je to zač, neměl ani ponětí...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    yoooooooo ! tak zadej a doufam ze to bude neco normalniho :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: filcka?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Další teď už to musí poznat každej
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Bobash dostal poštu, pro ostatní pravidlo č. 5
    Pokud mi chete řikat ať du do hajzlu založte si na to svůj klub, je to to ve vývoji pravidla se vytváří podle přání a nápadů od vás, pravidla nic nezakazujou jenom usměrňujou hru.

P.S. BOBASHI uraženej nejsem, jenom nemám čas se pořád válet na nyxu, někteeří z nás vedou i opravdovej život a nemusej si tvrdost dokazovat na netu, mužu ti sem vygooglit tisíce aut u kterejch si ani neprdneš co je to zač

BOBASH
    BOBASH --- ---
    CHUCK: byla tady spousta aut, který se uhádnout daj. Zase když budete dávat jenom lehký auta, tak to tu bude pár lidí kazit tím, že všechno uhádnou :))
    CHUCK
    CHUCK --- ---
    BOBASH: ja s tou upravou souhlasim, to co se tu objevovalo je dobry jako prehlidka exotickejch/oldies aut, ale kdyz chce hadat taky nekdo jinej, nez tech par lidi co jen googli podobny veci a a chce to hadat z hlavy a ne to nekde dobu hledat, tak mi vyrezy tuctovejsich aut prijdou jako lepsi reseni...navic jako zakladatel a spravce diskuze mas pravo urcovat pravidla..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KINGFISHER: a na co je hádání aut, když se dávaj věci, který uhodne první člověk co sem přijde do 10 vteřin??? Holt se musíte trošku snažit - já taky nevím všechno z hlavy, ale dá se to dohledat. Třeba tu Silvii jsem viděl poprvé v životě, ale podle volantu a zrcátek bylo jasný, že je to japončík, znak vypadal na Datsuna, tak jsem vygooglil starý Datsuny a našel jsem jí...

BALOSH: di do hajzlu s nacistickejma úpravama pravidel... a když už výřezy, tak dávej takový, ze kterejch je něco poznat. To, že jsi uraženej protože něco nepoznáš a jsi línej si to vygooglit, ještě neznamená, že si musíš vymejšlet debilní omezení pravidel.

MONKOK: to v čem seděj? Nějaká starší 911, generaci nepoznám.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    nene!
    TORUG
    TORUG --- ---
    je to favorit :D
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Vzheldem k nacistické úpravě pravidla č. 2 cenzuruju poslední zadaný auto a zadávám nový!

Image Hosted by ImageShack.us
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    jj ja sem taky cekal normalni auta :-/ ale to je o vas o lidech! ja to nechci davat do pravidel
    KORDA
    KORDA --- ---
    KINGFISHER: Velmi casto s tebou nesouhlasim ale tentokrat musim uznat, ze mas pravdu. Nemyslim si, ze si tady chceme hrat na to kdo da uchylnejsi auto ale spis kdo umi vybrat detail, kteryho si vsimne clovek co ma rad auta.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BOBASH: Nissan Silvia Model CSP311 (1966) ale budiž :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam