• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    V tym připadku to je Ferrari 410 Superamerica SI Ghia coupé....imho značně nevzhledná záležitost
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SKA_P: správně...
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    ...taky gůgluju protože si nic nepamatuju
    CADDY
    CADDY --- ---
    Ferrari podle Earla :))))))))
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    S timhle přijel E.T. z dovolený, z ryb..........čuju v tom Ferarrri nebo tak
    CADDY
    CADDY --- ---
    ja guglim vsechno mozny, zvlast kdyz vim, ze tu znack auz padla a prd.... :)
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Já ty auta negooglim, buď je znám nebo ne...nic mezi tim.......a tohle neznám, a nebo jsem to zapomel....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Tak já přidám jeden obrázek...

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    CADDY: mě nic nefrustruje, jenom mě sere že se to seká.. a kdybych vyváděl, tak by ten projev byl asi jinej než: KINGFISHER
    CADDY
    CADDY --- ---
    KINGFISHER: hele, me taky frustruje, ze jsem lama a neco neznam, ale nevyvadim kvuli tomu :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    CADDY: ale prd, nudný je chodit sem 3 dny a zjišťovat, že se tady děje hovno..
    CADDY
    CADDY --- ---
    KINGFISHER: ale prd, mi zas prijde nudny, kdyz tri lidi vychli nazev po dvou minutach :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KINGFISHER: a já myslel, že to bude jednoduchý - už jsem to dával víckrát, a to i na místech kam třeba Ska-p chodí :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. příště by to asi chtělo něco co se nehádá 3 dny..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SKA_P: je to HODNĚ známá značka a jméno už tu padlo.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Delahaye, Delage, Pegaso? Jsem taky v koncích.....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SKA_P: je to docela známá značka, i jméno modelu je známý a ta věc byla ve svý době opravdu hodně drahá. Asi jedno z posledních aut, který byly v podstatě individuálně karosovaný...
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    ...jsem v koncích:))
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    Bizzarrini? Netušim....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SKA_P: to už je dávno uhádnutý, i když jsem tehdy tuším hádal Merak, ale ten předek je stejnej.

ZIP79: není to předělávka, je to auto, který se udělalo v relativně málo kusech a v podstatě každej měl svoji kastli, většinu dělal tuším Pininfarina, ale některý někdo jinej. Tahle je jedna z nich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam