• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no s timhle je taky srandy kopec, jsi nekde neco vygooglil a myslis si ze to nekdo zna ? kdyby jsi na to nekde na netu nenarazil tak taky vis hovno, ja sice pastuju sroty, ale takovy ktery bezne jezdeji. Pastuju auta nad kterejma clovek musi premejslet, ty pastujes neco co kloudne ani sam neznas a jen takove nad kterejma clovek musi jen googlit

a abych nebyl OT

Donkervoort D8 GT4
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Slavnej kit car předělanej jednou malou evropskou dílnou.. motor v autě pochází z jiné země než kde se auto staví (tyto dvě země spolu sousedí)

SHARK
    SHARK --- ---
    TOMMY69: sotva zase neco nafotim a udelam dobrej uhel tak neni problem :))) mozna jednu fotku jednoho srotu najdu, ale uz jsem ji na nyx kdysi pastoval
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    A jen tak btw SHARKu..klidne bych byl pro vic srotu :) to neni jen o znalostech, ale i o logice..takovy puzzle :))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    TOMMY69: ne :-)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    KINGFISHER: asi budu vedle, ale trochu mi to pripomina Stingray..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: no srandy kopec to ti povim :D ... tak hlavně tu camry nikdo neuhodl a ta i20 taky nebyla zas tak těžká (stačilo hledat nějakýho asijskýho subkompakta s tou linkou na dveřích a potvrdit si to tim blatníkem a světlama)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHARK: ...to okno zadnych dveri mi bolo velmi povedome, mam getz-a :-) len ta zasterka na prednom blatniku mi nesedela
    SHARK
    SHARK --- ---
    JOSLIACKY: byl jsi blizko s tim Getzem a pak stou kiaslovakia :)))
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: aspon vidis ze jeden srot je zabavnejsi nez nejaka Camry

BTW je to I20
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    chci vědět to žlutý auto... stačí zhruba, nemusí bejt ročník, ale je to asi dost jednoduchý... caddy nehlasuje, protože to viděl neupravený v jinym auditku :-)))

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jinak mezi irskými důchodci neni hitem i20, ale Auris... jsou všude a jsou jich mraky a kdykoliv něco takovýho vidim ve svojí blízkosti zbystřim a čekám co se bude dít. od začátku měsíce bydlim na nový adrese a když vyjíždim z tý naší slepý ulice, tak tam stojí opodál jeden modrej auris furt na stejnym místě ve stejný pozici netknutej. nějakej důchodce na svoje auto asi zapoměl nebo co...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    JOSLIACKY: koukni se na to co jsem pastnul já a představ si, že vyndáš ty zadní dveře.. podivej se na tu linii a uvidíš úplně tu stejnou jako je na těch dveřích co jsou strčený vevnitř toho vraku. zástěrka na přednim blatníku toho vraku je stejná jako na tom stříbrnym i20 + blatník má v těch místech stejnej tvar jako vrak. světla: sedí.

next...
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    KINGFISHER: ...to urcite nie :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: Hyundai i20 ...

CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    SHARK: já si nemůžu pomoct, ale podle voštiny v mřížce chladiče a tvaru blinkrů na blatníku je to ford
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem myslel, že toho tady je tuna když vidim 42 novejch a on se řeší jeden šrot.

To stříbrný je Toyota Camry

JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHARK: ...no skus aspon kusticok pootocit :-)
    SHARK
    SHARK --- ---
    jinou fotku pohledu dat nemuzu to uz poznate
    SHARK
    SHARK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam