• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    T6MA
    T6MA --- ---
    Mohl by jste mi někdo prosím říct co to je za auto?
    Vím, že to není moc indicií, ale bohužel než můj mobil zareagoval, tak už zbylo jen tohle. Dneska zastavil vedle mýho autobusu na semaforech, za nim bylo ještě bylo Ferarri Italia a než jsem se probral tak zbylo jen tohle. Kdybych videl fotku předku tak poznám co to bylo, ale nevim moc jak to googlit. Byl to kabriolet kdyby to nebylo poznat. Díky
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BOBASH: Pagani nebo Ferrari sou jména jako u nás Novák, sám znám dva Ferrari... Jestli jsou nějak rodově spřízněni s tím Argentincem (jehož otec byl italský emigrant a kterej založil svou slavnou argentinskou továrnu na supersporty poblíž Modeny poté, co ukončil svou spolupráci s jinou slavnou argentinskou automobilkou Lamborghini), to netuším.
    BURKHAR: Jj, jmenuje se to celým jménem Lancia Aprilia Pagani PS 147 Sport.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BURKHAR: Dyť ten co dělá Zondy je Argentinec... ?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Cha! Je to stejný auto?

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BOBASH: Není to tak neběžné italské jméno a navíc je to jeho vnuk/syn (ten co dělá Zondy). Navíc se alspoň, co se týče know-how kamošil s Enzem a dělali víceméně to samý - přestavby.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    HAMSTER: Pagani? Ono bylo ještě nějaký Pagani před TÍM Pagani?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAMSTER: Tak dej info o kare a to se dohleda uz. Ta maska mi pripomina 125 od Enza, ale co to teda je?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BURKHAR: Jo, těch malejch karosáren fungovalo hafo, některý (Zagato) jedou dodnes...
    No ale to logo sem myslel to vepředu a tam je logo Lancia, co je to velký logo na boku, to se přiznám, že netuším...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAMSTER: A ten bilej volant na svetlemodrem pozadi je teda logo ceho?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAMSTER: Byl vubec nekdo jinej, nez Ferrari a Pagani, kdo prestavoval Alfy a Lancie?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BURKHAR: Ja uz ti to uznam, je to Lancia (to je to logo na masce), prestavba Pagani...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAMSTER: Pagani? Jestli myslis ten volant v modrem pozadi?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BURKHAR: Ono to taky neco takovyho je. Tak aspon teda znacku, ma to nad chladicem logo.... :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Vypadá to, jak nějaká přestavba Ferrari nebo Lancie ze 40./50. let.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SKA_P: Mega Track
    SKA_P
    SKA_P --- ---

SKA_P
    SKA_P --- ---
    KINGFISHER: stará RX7
    GEGE
    GEGE --- ---
    KINGFISHER: stara supra nebo nejakej nastupce fairlady?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam