• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    SHARK
    SHARK --- ---
    SKA_P: pokud to auto pochazi z 19 stoleti z Anglie tak asi vsechno :))
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    LETTADLO: co je na tom Mustangovi přišroubovanýho witworthama? To by mě docela zajímalo
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SHARK: neřikám že nejsou vyjímky ;) nestojim o to zabít se :D
    SHARK
    SHARK --- ---
    LETTADLO: ja nemam co zavidet, a uz vubec tenhle betlem, jen me dostava jak to porovnavas s tim ze te nikdo nepojel, treba ani nechtel, teda pokud jsi nebyl na sprintech, a jestli chces, reknu Vitovi a on si vezme sveho Super snake (jedinej v cr) a zcela jiste te da.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: prdlajs maximálně jsem to k tomu přirovnal.... a na Camaro jsou dostupný díly a hlavně chci koupit nový....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: jo, tak to si s Camarem pomůžeš.....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: jo, pamatuju se, blábolil´s něco o tom, že to má motor z Corvette nebo Vipera nebo nějakou podobnou blbost...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jinz fotky sem davat nebudu...maximalne obrazky z netu... uz 2x jsem mel zniceny zamky a spinacku.... ta prvni fotka je real... druha uz ne....věřte si čemu chcete Tomášové ale já mám zálusk na Camaro...udrzba a opravy jsou nervově vyčerpávajicí koloběh proto se toho chci zbavit... všechno z usa i blbý šroubky s Witwortovejma závitama
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: asi 2 roky... a bylo to ode mě :) pořizovací cena je 330 000 rok jsem to měl prihlaseny v usa a nemusel vubec platit clo... verte nebo ne a pripadny zajemci se muzou prijet podivat a povozit :) a Sharku k tobě se nebudu vyjadřovat ani.... přej to ostatnim a nezávid ;]
    SHARK
    SHARK --- ---
    LETTADLO: to jsou pekny kecy
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    CADDY: Jo, jenze tohle auto, dokonce primo tahle ceska fotka, se tu objevilo uz pred x lety, pamatuju si ho velmi dobre.
    CADDY
    CADDY --- ---
    HAMSTER: to mas rict hned, ze sis nasel i jine fotky, kde je videt zadek :) Ale zmenit registraci...clovece, to uz se asi u par aut stalo :-D
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    CADDY: Tak to spanelsky ma treba vzadu eu svetla, ale hlavne je registrovany ve Spanelsku...
    CADDY
    CADDY --- ---
    HAMSTER: jako divne to je, ale jak poznas, ze to auto je jine? :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: Jedna fotka, co tu už kdysi před lety proběhla spolu s fakt divnejma informacema a druhá fotka úplně jinýho auta ze španělskýho srazu amerik - CO TO TU NA NÁS HRAJEŠ???
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BOBASH: pravá jsou jenom 3 v rep. 4,8 V8 plněnej kompresorem...má to 450koní a zrychlení má jak CBR 0-200 17s chci za ní 250 tisíc.... jak to neni z Itálie tak ani M6 neni rovnocenej soupeř na dálnici.... zatim jediný co mě udělalo tak Porsche Gtr3 Rs....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LETTADLO: Pravá SVT Cobra, nebo to z ní má jen nárazník? :) Co za to budeš chtít?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    budu prodávat měl by někdo zájem? najeto 120 000 Mil

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BURKHAR: nikdy bych nevěřil že to muze bejt Lmbrg. jsem to vůbec neznal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam