• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    T6MA
    T6MA --- ---
    Poznate? Jeste rano bych nevedel co to je vubec.

A ta spzka je normalni? Sem snad nikdy nevidel na aute takhle relativne novym spz jen se dvema pismenama.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    T6MA: Jo, je to ono.
    T6MA
    T6MA --- ---

Je to tohle? Videl sem ho chvilku, prijde mi, ze na 90 procent jo, bohuzel sem nezvladl vyfotit to lip, nez sem se priblizil tak byl pryc. Hned me napadlo, ze by to mohlo byt Volvo, ale neni neco podobnyho na co zapominam? Bylo to naprosto nadherny a se skvelym zvukem.
    Volvo P1800 review: driving the best looking Volvo ever
    https://www.motoringresearch.com/car-reviews/retro-road-test/volvo-p1800-review/
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BOBASH: No super :) Stav se, ja jsem kazdej ctvrtek za barem :) (ted teda mam tenhle a pristi ctvrtek vyjimecne pauzu, protoze prestupuju do Avastu a chci bejvat rano fresh)
    Přatelé Wine Friends, roh Rumunska x Londynska...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TOMMY69: Kterou vinárnu? Že bych jí podpořil návštěvou... já tu od listopadu bydlím...
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BOBASH: jen obcas, pritelkyne tam ma za rohem vinarnu a nad ni byt :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TOMMY69: Ty bydlíš na Vinohradech, či co?
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BOBASH: tady v okoli stava nekolik podobnejch aut, vsechny maj nejspis stejnyho majitele - vzadu pod naraznikem maj povesenej ovladac od Playstation :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    T6MA: Já viděl Soarera (nebo Lexus SC400, byl jsem daleko) v Anglický, to byl asi ten samej. Červenej, tuším...
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    T6MA: Jo, to je ona :)
    T6MA
    T6MA --- ---
    TOMMY69: paradni kara. nedavno sem ji obdivoval na ipaku. toyota soarer. skoda ze to je automat.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    A schvalne. Kdo znate tohle? V Praze me to dost prekvapilo. (Ano, bylo to RHD) :)

CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    T6MA: Chevrolet, bo má držák na evropskou značku.
    Jinak je to samozřejmě Oldsmobile, ale v Evropě to prodávali jako Chevrolet.
    T6MA
    T6MA --- ---
    ACCROCHE: Oldsmobile nebo Chevrolet Alero?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Teď potřebuju pomoct. Vim že je to nějakej rebadge nebo něco podobnýho od chryslera snad a hrozně se tu s kámošem předem ;)

CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ACCROCHE: Máš pravdu, to je ono.
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    CUSTOM1: Hurtan Author 4P
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ACCROCHE: Hurtan, ale nevím, jak se to jmenuje dál. Základ je, jak už bylo zmíněno, PT Cruiser.
    909303808
    909303808 --- ---
    BOBASH: multikill ;)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    909303808: Impreza Casa Blanca

909303808: Mitsuoka Viewt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam