úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MAHUTA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Léto : 3 inzerát
nabízím
Léto Na samotě v Bílých Karpatech
nabízím na léto domek na samotě v B.Karpatech
Od první puli června nabízím někomu spolehlivému na léto k bydlení a pohlídání domek na samotě u lesů a luk. Vracím se většinou v puli října s tím že na přelomu července /srpna jsem na pár týdnu v čr. To ted brzy z jara však nelze přesně říci-záleží i nezáleží to na mne.
-Jedna se o skromný domek na samotě,jedna místnost obyvací+druhá je chodba,dílna a vše co je nutné. Pozemek je členitý,ve svahu,častečne zarostlý starými nálety.
-Nejlépe za nějakou výpomoc kolem domu,na zahradě,sadím si nějaké na udržbu nenáročné plodiny-rad bych aby o ně bylo trochu postaráno,jednou pokosit trávu -vše ale dle domluvy-
-V domku je elektřina,internet. Platím do 300 + net
-Vytapěni dřevem-otevřený krb a kachlový sporák,dřevo je všude kolem.
-V domku není voda,jen umyvadlo s barelem a studánka u domu,vana+brutar venku pod nebem.
-Uvítam někoho kdo si bude chtít pěstovat zeleninu,jsou tu záhony a větší skleník, puda tu nikdy nebyla chem.hnojena. Kdo budemít zájem, není problém předem na par dní přijet,porozhlídnout se i zasadit si co chceš.
Uvnitř se nekouří a nepije.
Děti jsou vítáni,je jich tu v blízkém okolí více a sam mam 3leteho syna,tak i nějaké hŕačky,pískoviště.....
((Mimo to nabízím, pro podobně smýšlející,přející si do budoucna soběstačnost, možnost trvalejšího bydlení-pokud máš maringotku,obytnák,karavan,jurtu,typí apd. popř. je možno si z přírodního materiálu něco postavit-Celkem má pozemek 2ha))
Dotazy do pošty nebo na email: pop7@seznam.cz
TOMAHAWK
---
---
12:12:08 24.3.2013
Je to jeste volne? Nejsem sice kamenik a zvelebovat muzu....Petra s dcerkou
DRCRABAKLES
---
---
22:52:55 17.3.2013
Proboha... to je nadhera!!!
<<