• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    E412
    E412 --- ---
    ROBERT GOBER
    Untitled, 1991
    Wood, beeswax, leather, fabric, and human hair

E412
    E412 --- ---
    ROBERT MAPPLETHORPE

E412
    E412 --- ---
    ROBERT MAPPLETHORPE
    Man in Polyester Suit, 1980

E412
    E412 --- ---
    NAN GOLDIN
    Rob Lowe, 1984

E412
    E412 --- ---
    NAN GOLDIN
    Misty and Jimmy Paulette

MADRONA
    MADRONA --- ---
    OLYFKA: ten andílek vedle něho je hrozně srandovní :D))))
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    LUMP: olej na sololitu .)
    tady takovy legracni obrazek, aluze na umuceneho sv. sebestiana :))

http://www.scottgbrooks.com/
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    návod na stencil výrobu :)
    http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=6816615

Kdo se přidá do queer art stencil grupy? :)) Už mám skalpel a laminovačku :))
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    nějak jsem si v poslední době ulítla na stencilech a street artu (pro Čarodějnici: na šablonách a pouličním umění) :D))) ;)

LUMP
    LUMP --- ---
    OLYFKA: zjuva...pekny, jsou ty barvy takove i v realu nebo jsou to pocitacove hratky?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    OLYFKA: krásnej
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    MADRONA: tak tady jeste jeden stary lol, primo ze srdicka
    omg, 2006
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: tak mi pošli odkazy, co tam chceš
    LUSI
    LUSI --- ---
    OLYFKA: jo je to tak :) Dala jsem mu to k Vanocum, ne k narozkam. Kazdopadne on ma rad zeny a hlavne poprsi a tak, takze to bylo i pro nej jak na miru ;)
    Je fakt, ze secesi mam hodne rada a inspiruju se tim.
    LUMP: diky mooooc :)
    MADRONA: ale jo klidne muzes, i kdyz ja nemam nic na prodej, vsechno jsou to darky :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    CARODEJNICE: :) ok, pokud je to pocitový, nejde to asi vysvětlit. Myslela jsem, že se opíráš o něco jinýho, než o pocit, V tom případě to je jiná.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MADRONA: Na základě čeho? Na základě vlastního citu... Dokážeš popsat rozdíl mezi tím, když se Tě dotkne vosa a když se Tě dotkne motýl?? V obém se Tě dotkl hmyz, v obém se Tě dotkl hmyz se sosáčkem a v obém Ti třeba ani nic neudělal, jen Ti zlehka přejel po ruce...

Stejné je to u mě s vnímáním art a umění. Jen těžko dokážu popsat rozdíl a přesto je pro mě tak markantní...

Ovšem před chvilkou jsi nebyla spokojená s domnělým OT a mám pocit, že rozebírání mého citlivého vnímání se samo o sobě stává něčím co narušuje tématičnost klubu, nemyslíš...? :-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    CARODEJNICE: tak mi tedy prosím vysvětli rozdíl mezi slovy art a umění, opravdu mě to zajímá. Pokud načneš nějakou myšlenku, přeci jsi schopná ji dotáhnout, ne? Tak co má umění navíc, co art nemá, podle Tebe? Na základě čeho vnímáš tyto dva pojmy jako rozdílný?
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MADRONA: Já to tak vnímám, věřím však, že nejsem sama. Vím, že jsi anglofonní, někdy však nestačí jen překlad ;-)

Nebylo to OT, bylo to přímo vztaženo k odeslanému postu zde v klubu ;-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    CARODEJNICE: art je něco jiného než umění?

Add staré účty - v tom případě si nech i ty OT poznámky pro příště, děkuji za pochopení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam