• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    Vkládejte vlastní fotografie queer/lgbt umění, které jste našli ve svém městě či na cestách. Linkujte jeho příklady z Internetu. Diskutujte o tom, co je queer art a zasílejte odkazy na zajímavé zdroje. Pojďme společně sledovat rozsah, hloubku a důležitost QUEER uměleckého vyjádření.
    rozbalit záhlaví
    LUSI
    LUSI --- ---
    ARSENE: pardon no! jestli to nekoho urazi at nas klidne promaze! :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ARSENE: já to chci taky věděěět :)
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    LUSI:
    DESEO_MORTAL:

... posta?
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: jo mas pravdu, za vic nez 5000,- bych to nedala urcite, uz tech 5000,- mi prijde jako docela extrem, ale nemam co ztratit, v nejhorsim tu cenu muzu zmenit na miste :))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LUSI: strel to malinko vys, ale tech 5000 bych asi neprekracoval... anebo lehce, vypada to dobre
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    btw, je to malinko vedle, ale shanim art decovy casopisy o sportu a mode, zejmena jejich obalky... kdyby nekdo vedel:-)
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: prave ze ne, proto se ptam :) ale jak rekla Madrona, spis bych to dala za vic, pokud se to neproda tak je mi to uplne jedno. Stejne jsem to nekreslila za ucelem to prodat a prihlasila jsem se jen tak, ze me na to upozornila kamaradka at to zkusim. Slavny jmeno ani umelecky vzdelani nemam :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LUSI: nevim, rozhodne teda vic nez 500, ale asi to taky zalezi na tom, jaky mas jmeno, vzdelani, podobne... vazne ti nechci kecat... neni dobry se predvest jako draha ani jako levna.... radsi bych se poradil s nekym, kdo obchodu s umenim opravdu rozumi... mas nekoho?
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: taky nevim zda je to queer, ale to je jedno, kazdopadne je to moc pekny!!!
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: to je pravda, jsem rada, ze jsem se zeptala! :) Takze taky myslis kolem 5000,- za ty originaly? Je fakt, ze je mi vlastne uplne jedno jestli to prodam nebo ne :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    nevim, jestli to je queer.... snad jo
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    tak nic, podivejte se kazdy sam:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    eh, zkusim jeste jednou
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    http://georgecayford.com
    vetsinou muzske akty, tenhle se mi zvlast libi
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LUSI: draha, umeni musi mit nejakou hodnotu. za 500 si nekoupis ani stokrat pretisteny plakat v ikei... samozrejme, ze to za 500 prodas, ale jak s tim potom bude nekdo zachazet, kdyz to dostane za takovou cenu???
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: zavolej mu a domluv se s ním..
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: jo to je pravda vlastne... tak prijed do toho Brna za mnou, udelam ti specialni cenu, za tu dobrou radu :)))
    Jinak kazdy muze vystavovat jen 5 del, takze to jsou v mem pripade 2 originaly a 2 ty tisky, popr. jeden z tech originalu jeste natisknu (asi qq). A kolik bysis rekla za ty tisky ? Jeden me stal tak 100,- kc takze rekla bych minimalne 600,- kdyz pocitam material, cas s tim prekreslovanim atd...

Dik za kontakt! Jak to tam funguje? Clovek normalne prijde sem - http://www.piezografie.cz/kontakt.html a tam je atelier jeho nebo neco? Na tech strankach jsem nenasla, jak to tam chodi, pusobi to na me, jako jeho soukromy byt a ze se clovek musi nejak objednat nebo ne?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: osobně bych vycházela minimálně z množství hodin krát 200.- (a to nepočítám materiál)... chápeš že za 500.- prodat originál je výsměch? :) To mi je můžeš rovnou prodat :) , beru :)

Origoš bych nadcenila s tím, že i ho případně necháš a ty překreslený tisky tedy bych udělala v limitovaným množství (eg 10).

JInak je to Martin Sluka, podívej se na http://www.piezografie.cz/ a tam je vše.
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: ale jo ja bych do toho klidne neco vrazila, kdyz uz to tisknu tak at to za neco stoji. Kolik chce treba za tisk formatu A5?
    :D No ja nevim, jak rikam, nikdy jsem nic neprodavala, odradila me ta jejich veta, ze kdyz to bude moc drahe, tak to bude neprodejne :))) A co bys rekla na ten prekresleny tisk? Jako ten original "lesbians" mi zabral fakt neuveritelne casu, delala jsem to snad pul roku, ale je jasny, ze prekreslit tisk neni uz tak tezky, to jsem delala treba tyden..
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: vím o někom, kdo dělá super tisk, dělá fotky pro profíky, ale záleží, kolik za to chceš dát.

Za 500.-? Ses posrala, ne? :D)))))))) Tak to koupím hned. Musíš si dát cenu... 30 hodin práce za 500.- ... asi jsem kapitalista, ale tohle fakt nechápu :D)))))))
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: uf tak to je drsny!!! Ja uvazovala tak o 500,- :D :D Kazdopadne dik za radu, tos me docela sokla!!! :)
    Jo to mas pravdu, taky o tom uvazuju, ale zas ja ty dva obrazky udelala jako navrhy na trika a nemam pro ne dalsi vyuziti, mam je jen doma na zdi a nepotrebuju na ne koukat proste :) Spis bych to tam dala za drahou cenu s tim, ze kdyz se to neproda, tak je mi to jedno :)
    Btw vite nekdo kde delaji kvalitni tisky treba na tvrdy papir nebo tak neco?? Nechala jsem si ty tisky udelat v copy general a je to docela bida.
    Btw "Ten tisk na čtvrtce překreslený" vypada tak, ze je ten obrazek natisteny na ctvrtce a ja ho pres ten tisk jeste prekresluju, aby to bylo plastictejsi proste a nevypadalo to jako tisk, vypada to proste lip s tim prekreslenim. Nevim jak lepe to popsat :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: Tak bych si řekla minimálně 5.000.- , za QQ spíš víc. Ten tisk na čtvrtce překreslený si neumím moc představit, ale třeba kdyby to byla fotka, tak bych chtěla tak 700.- . :)

Ostatně, když je neprodáš, vadí ti to? Osobně bych místo originálů raději prodávala kopii za dostupnou cenui a originál bych si nechala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam