• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    JANITA
    JANITA --- ---
    LUSI: tak vypravej, draha...:D
    LUSI
    LUSI --- ---
    To by me taky zajimalo, protoze jak to tak vypada, taky asi zustanu do nedele :)
    LURA
    LURA --- ---
    Já budu muset taky zůstat přes noc ze soboty na neděli, protože mi nic večer nejede. Máte někdo tip na šikovné a pokud možno levné ubytování???
    LURA
    LURA --- ---
    Tu Flédu bych taky ráda...
    Jinak mě zaujalo, že tam budou fotky z T-clubu :-) Já už jsem snad sentimentální nebo co, i když už si skoro nepamatuju, jak to tam vypadalo... ale byla jsem tam párkrát se svojí přítelkyní, někdy kolem 87 nebo 88 roku... ráda se na to kouknu:-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ja jedu a zustavam z patka na sobotu a ze soboty na nedeli. Party na Flede si nemuzu nechat ujit (teda v zivote jsem tam nebyla, ale prislib nezni spatne)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: a ta diskuse bude v tom Brne? To bych urcite prisla. Navic kdyz budes mit na sobe neco hezkyho :)
    Btw ja tam jedu v patek a nevim jestli zustanu i ze So na Ne, protoze to uz tam nebudu mit ubytovani, ale mrkla bych vecer do ty Fledy..

MRS_BRIGHTSIDE: MADRONA: LURA: tesim se tam s vama navidenou!!! :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: ok, tak se uvidíme až tam :)
    LURA
    LURA --- ---
    MADRONA: Nejspíš pojedu od nás a spíš vlakem nebo busem...
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: Vlastně ty pojedeš jinudy nach Brno, no tak nic :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: u mě to vypadá, že v pátek večer budeme mít redakční poradu, takže to vidím reálně taky spíš na ráno. Nechceš mě nabrat cestou? :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: a pekne prijdte take na diskuze ke kratkym filmum, budu delat Q&A s tvurcema (a vemu si na sebe neco hezkyho:)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ja jedu v sobotu a zustavam do nedele.
    LURA
    LURA --- ---
    MADRONA: Já asi v sobotu ráno, protože pojedu od nás a ne z Prahy, ale i kdybych jela večer, tak asi ubytování mít budu u kamarádů...
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: já si jen nejsem jistá, kdo vlastně jede a jestli v pátek večer nebo v sobotu ráno (= neřeší přespání)...
    LURA
    LURA --- ---
    MADRONA: Možná se do toho Brna vypravím taky, uvidím, jak mi to vyjde:-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ERUANNELE: v Brně v sobotu - vlak - výlet - možno? :)
    ERUANNELE
    ERUANNELE --- ---
    Sakra, proč nejsou Meziokna i v Praze? :(
    LUSI
    LUSI --- ---
    AERIN: chapu :) No jsem zvedava, zda te prodam :)))
    LUSI
    LUSI --- ---
    :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam