• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANALFABETKAPřísloví na hovno
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    ANALFABETKA: to nepochybně...stejně jako ono pověstné zlaté rouno..ehm pardon...houno...
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    LEKNINA: myslíš ten, co velí, že každé hovno v řetězci hoven padá jak utržené ze řetězu? to je jasný výtrus!
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    ANALFABETKA: a co zákon padajicího hovna?...to je taky mýtus?...nebo výtrus?
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    PSYKO: bo rovnou - hovno nikdy nepadá do prdele, případně hovno nikdy nepadá, doprdele
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    PSYKO: jj presne to je ono hovno...
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    SLOUGH: ..v tom pripade: "hovno nikdy nepada daleko od prdele" :D
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    PSYKO: jj presne tak..hovna jsou vsudypritomne,,, bez hoven to tady nejde.. :D
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    SLOUGH: jo uz chapu, bez hoven to nejde...
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    PSYKO: trosku poupravim "Kdo chce hovna jíst, hůlky si vždycky najde." heehe
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde.
    LXRMINI
    LXRMINI --- ---
    PSYKO: gheee :DDD
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    Kdo druhému jámu lámu - sám do ní lopata, až se ucho utrhne!
    NETHE
    NETHE --- ---
    SLOUGH: No jo no... Bohužel....
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    NETHE: jo kamarade za chytrost se plati... srackama..
    NETHE
    NETHE --- ---
    SLOUGH: Taky bych chtěl být takový optimista :D Achjo, někdy si říkám, proč nemůžu patřit mezi ty lidi, kteří mají v hlavně doslova nasráno... co nasráno, sračky :-)
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    NETHE: ale jo... ja nejsem vubec nijak starej a garantuju ti ze posrat de vsecko.. :D helel ja uz to beru jako pudove... bud to pude nebo to nepude.. :D-.. ale sracek jeste bude.....
    NETHE
    NETHE --- ---
    SLOUGH: No, tak já teda jako nevim, jsem ještě mladej, ale sraček mě už fakt potkalo dost a můžu Ti říct, že toho mám plné zuby... Vocamcaď pocamcaď jako....a když už poseru tohle, tak už snad nic jiného víc posrat nejde :)
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    NETHE: ale jo to si pis ze vzdycky to muze byt horsi.. ja si posledni dobou rikam ze uz to ani horsi byt nemuze a stejne me vzdycky prekvapi nejaka ta sracka ktera je horsi nez ta predchozi.. :D
    NETHE
    NETHE --- ---
    LEKNINA: Tohle už asi horší nebude :) Ale tak pojďme ty sračky pořádně rozmazat ne? Od toho to tady je přece ...
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    NETHE: tak neprivolavej...dycky to muze bejt horsi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam