• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANALFABETKAPřísloví na hovno
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    lepší jeden prd než deset doktorů!
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    jak se do mísy prdí, tak to z mísy smrdí!
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    ANALFABETKA: Sorry,jsem to posral..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    veru tak, ze ne.
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    PAT_POMETLO: pokud to neměl být nástřel nového tématu, obávám se, že tak to myšleno nebylo... Nacionále nejsou vidlička!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    vsak, tak se nestyd, a hrde do nej zapichni sve nacionale. at kazdy vi.
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    TLUSTEC: co se hoven týče, sem egoista!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    analfabetka: nemusis jim vnucovat politickou prislusnost, staci vlajecka s adresou/fotkou. tebe nikdy nezajimalo, ci ktery vykal asi je?
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    díky za tip, nicméně má hovna jsou zásadně bezpartijní, navíc protěžování jedněch by omezilo svobodu druhých...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Znate tuhle milou zabavu?

grosshovinka.unas.cz

myslim, ze vlajecka s emblemem tohoto diskuzaku by se v nich take neztratila :>.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    jeste doplnim o vzpominku na koleje strahov.
    znamy B. kamarada H. ziskal proslulost tim, ze na WC nakalel do mikrotenove igelitky, prinesene z dejvicke delvity, obsah poctive (zvnejsku;) promnul, a lahudku pak umistil do drezu v kuchynce.

pozdeji se na pokoji kamarada H. zacal vrsit bordel. bohuzel, biologickeho vlhkeho charakteru, a zacal neprijemne smrdet. po navsteve neprijemne vedouci koleji a narizeni k okamzitemu uklidu nenapadlo H. nic lepsiho, nez bordel shrabat do igelitaku, a pretahnout na vedlejsi blok. na schodech jsme cekali, az vyjde z pokoje B. na zachod, a pootevrenymi dvermi rychle a akcne vnikli dovnitr, a bordel mu nasypali do odkladaci postele.
    B. ale zrejme tusil, ci je to dilo, protoze tusim jeste vecer mel H. vsechno zpet ve sve posteli, a jeste nejaky bonus navic.

bylo potreba prehodnotit strategii. bylo koncem kvetna, zkouskove, a ja ucitil ve svem (uklizenem:) pokoji take zapach. protoze jsem znal tyhle hratky, hned jsem hledal pricinu - a byla v mem vlastnim batohu, kde jsem prenasel uz znacne nacaty Hermelin z konce unora. Napad na sebe nenechal dlouho cekat, a tak byl hermelin promptne prilepen izolepou zespodu na stul B., do oblasti, kam normalne neni videt, za zasuvkovy box. Vydrzel tam velmi dlouho, a objeven byl az za delsi cas v naproste zoufalosti, kdy se na kontaminovanem pokoji nedalo uz dal existovat.

neni to sice o tematu, ale sveho ducha to myslim nezapre.
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    jen houšť, přátelé!!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    zachodova poezie:
    - povzdech tady nemaluj, vyser se a upaluj
    - kdyz jsem tak sral, prislo mi na mysl, jak asi sral premysl
    - tady se to pekne sere, virt fouka do prdele

zachodova klasika:
    - servit je vul (google: dejiny servit vul)
    jen doplnuji, ze za meho pusobeni na katedre se melo za to, ze jde o doc. michala servita, ktery byval katem z paralelnich pokrocilych algoritmu, a studenti v 80. letech mysleli, ze ty napisy jsou kvuli nemu, nebyly. bohuzel v roce 97 zemrel, tak se ho nezeptame.

vlakova klasika:
    - nepouzivejte zachodu, dokud je vlak ve stanici (original)
    - pozivejte chodu, uz je v sanici (nejzbesilejsi vyskrabovacka)
    - lepsi hovno ve stanici, nezli ho mit v nohavici (dovetek pod)

myslim, ze zde tato moudra naroda mela zaznit.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    jak se do misy prdi, tak to z misy smrdi.
    DIVA
    DIVA --- ---
    tak dlouho se sere po koutech, až to začne smrdět
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :))))

Kdyz se muzes vysrat dnes, neodkladej to na zitra.
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    na to se tady nehrá...ale budiz...co dokaze udelat jedna posrana predlozka...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    doufejme, ze slo o predlozku pred porcelanovou misou, jinak zaciname byt tezce offtopic.
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    ANALFABETKA: ja a potizista?...styd se!...co dokaze udelat jedna uboha predlozka...
    ANALFABETKA
    ANALFABETKA --- ---
    LEKNINA: nezobecňuj, místní potížisto, vítáme tu každého, kdo se umí vnořit do rektální problematiky a obohatit tak naše životy zajímavostmi o tomto nedoceněném tématu. Tento klub není na hovno, dokonce ani naše hovna nejsou na hovno. Tento klub se jednoduše hoven týká, sám nad ně povznesen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam