• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NETHEBenesov u Prahy
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    no já tam byl dřív také na vííkendy ted už jsem tam opravdu jen tak jednou za měsííc. za baráák na pivo a to je?..jaká hospoda?
    NETHE
    NETHE --- ---
    BLEVAJZZ: Tak ja zrovna patrim mezi ty, co jsou v Benesove jenom o vejkendu zejo :D Nebot pres tyden jsem v praci v Praze a tak zustavam u pritelkyne vis =) Ale kdyz uz nekam, tak za barak na pivo :D
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    do chechtaku sice nechodim,byla jsem tam asi ctyrikrat,ale kdyz uz jsem tam byla,bylo to plny deti...a to od 11 do 15...jinak uz to tam nikde jinak moc nezije...snad jen shambala to jistí...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    no sázava ožila jednou za rok když tam byl sázavafest.. ted už je to uplně v prdeli.. a do checháátku už asi taky nikdo nechodíí.

NETHE: a co teda děláš v benešově.. jak tráávíš volné chvííle ve městě neomezených možnostíí:-))))))))

patříš mezi místní urban partičku nebo mezi ty zevlááky.. nebo ještěry?:-))
    NETHE
    NETHE --- ---
    Jo Sazava - to je to mesto plny tech :D
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    taky si myslím ze je trosku zabity...ale na sazavu to jeste nema XD
    NETHE
    NETHE --- ---
    BLEVAJZZ: Nevim do divadla nechodim :D A pod strom uz vubec ne :D Tam jsem byl naposled pred rokem =)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    NETHE: tak kdy tam bylo pořádné divadlo naposledy (myslím že improvizace duška s Brožkem před 2 lety).. kdy tam byl pořádný koncert?.... jediný příjemný podnik čajovnu mi zavřeli. pod strom chodím z nouze jednou za měsíc když přijedu, protože lepší podnik v bene asi není - bohužel.benešov mám rád ale praha pro kulturní vyžití je lepší.
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    sice taky nejsem přímo Benešák, ale souhlasím s se SIMCITKEM a BLEVAJZZem, Benešov je zabité město :-D
    NETHE
    NETHE --- ---
    TERANETKA: Nevadi, i pro ty to plati :)
    NETHE
    NETHE --- ---
    Prej nedeje :D Jeste zivejsi mesto jsem nevidel teda jako :D
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SIMCITKO: to je přesnýýý!!:-)))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    Tam se nic neděje :P :-*
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    hihi...ja sice nejsem benesovak,ale mam to jen kousek:)
    NETHE
    NETHE --- ---
    Nazdaaar benesaciiii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam