DOP: nevim co si pod ICQ klony predstavit, ale predpokladam, ze jestli hledas program jen na ICQ, tak je to AIM...
pokud hledas program na instant messaging, je jich kvanta.. at uz znamy IM+, u me vyhrava Palringo ci tedka se mi hodne libi Beejive..
DOP: to ze nemohou behat aplikace z Appstoru na pozadi je zkratka jista dan za to, aby vse behalo bez problemu.. je to telefon pro masy a ne pro geeky a tak by si lide stezovali, ze jim nejaka aplikace pada (z duvodu toho, ze bezi neco jine na pozadi) a support by se nezastavil..
kdo si kupuje iPhone a todle mu vadi, tak je podle me hloupy, protoze to je proste "featura" a s tim se nic do budoucna delat nebude.. mne to vyhovuje ale dokazi si predstavit lidi, kterym to vadi..
treba Beejive muze "bezet na pozadi" (chapej po vypnuti aplikace se pri jistem nastaveni tvuj IM neodpoji a stale clovek zustane online), vychytali to podle me perfektne... zkratka ono to jde :)
a ani nevim, co za aplikace clovek potrebuje nechat bezet na pozadi krom IM? Me napada jedine nejaky scrobbler, ale to ted vyresil Apple Geniusem..