• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIRRORiPhone i iPad vs. world: FLAME vitan pouze zde!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FMATEJU: co mas za telefon?...ja ovladam WM prstem naprosto v pohode a bez problemu...Jediny co me stve je mensi displej nez bych chtel...coz ale zase resit HTC hd ...nebo jak se to jmenuje..:)
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    tak jako najdes par lidi co je schopny pouzivat diskety tak se najde par zouvalcu co pouzivaj mms. a budou porad zaslepene tvrdit jak je to super vec 22stoleti :-)
    navic kdyz na iphone je app. na mms tak nevim proc to porad resite.
    iphone sice nemam ale vubec by me tam mms neschazely, poslu tak max. 5 sms za mesic a za 5let sem prijal 1mms a zadnou neposlal, proste to nekteri lidi nepouzivaj, nevim co na tom porad resite.
    picoviny vam vadi ale podstatny problemy neresite. me treba vadi na iphonu ten primitivni kalendar, dyt je to skoro nepouzitelny. pocket informant rulez. :-)

    mam nekolik let WM a musim rict ze to ovladani tuzcickou je proste nahovno a sere me to cim dal vic, jsou sice app. ktery imitujou poruznu ovladani prstem ale stejne je to jen par veci a ve finale se v nastaveni atd. dostanes zase do te silenosti.
    jeste dlouho nikdo neprijde s iphone killerem, protoze to ovladani sice mozna zkopirujou ale na spatnym systemu a bude to jako ted ty kopie na wm, zabrzdeny a stejne jen takovy pozlatko s pozadim silenosti.
    DOP
    DOP --- ---
    CATT: Prevratna novinka mobilni komunikace to prave neni, kdyz uz to je standardem ve vsech soucasnych telefonech x let dozadu. Mozna prave pro Apple :)
    CATT
    CATT --- ---
    DOP: Já to přirovnával k tomu, když Apple odstranil ze svých počítačů disketovou mechaniku. V roce 1998 to všem přišlo jako ufo.
    MMS je prostě zbytečný kus kódu uvnitř systému. Ale váš názor, že je to převratná novinka mobilní komunikace, vám samozřejmě neberu :)
    DOP
    DOP --- ---
    CATT: Proboha to byl priklad a jeste k tomu znacne nadsazenej. Ale pokud to nedokazes pochopit, tak si muzou panove v Applu gratulovat, protoze se s tebou trefili do cernyho :)
    CATT
    CATT --- ---
    DOP: Proč bych konkurenci posílal fotky? A hlavně proč bych si nějakou mladou p..u fotil? A když už, tak proč to neposlat mailem.
    Srovnáváš nesrovnatelné. Airbag je řekněme funkce omezující intenzitu vyzařování z telefonu nebo omezení maximální hlasitosti. MMS je střešní okýnko.

    Včera jsem mluvil s bratrem. Nemohl pochopit, proč jsem si pořídil iPhone a já jsem nemohl dříve pochopit, proč si pořídil cihlu s Windows Mobile, která se nedá ovládat rukou, ale ústní tyčinkou. Je to střet dvou světů. Já jsem byl spokojený s N6300 a iPhone mi svou jednoduchostí vyhovuje. WM stroje bych si nepořídil. U vás je to třeba naopak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VIRUS31: ems me asi minuly :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    KOUDY: denne nekolik.. driv jsem pouzival nokii a mms jsem poslal tak 2-3 za rok. prijde mi to stejne k nicemu jak EMS, jestli si je pamatujes.
    DOP
    DOP --- ---
    CATT: A kolikrat v zivote pouzijes airbag? Doufam, ze to taky neni featura tvyho auta, kterou vyuzivas denne, nicmene situace, kdy za nej muzes bejt vdecnej, nastat muze. A o tom to je, az jednou treba potkas blijici Agatu Hanychovou nebo nakou jinou hvezdu, tak budes taky litovat, ze ji nemuzes blejskout a rovnou mmskou poslat do blesku :)

    WIRUZIK: A kdyz ty soudis vsechny majitele iphonu podle sebe, coz dost dobre nemuzes. Prumerny majitel iphonu rozhodne neni nekdo, kdo by znal pojmy jako multitasking (naopak ale pojmy jako je mms, dorucenka dobre zna), pred koupi prolezl nekolik recenzi, prostudoval ruzny applacky i proti-applacky weby, prolez fora ci diskutoval o vyhodach a nevyhodach - protoze tomu nerozumi a ani na to nema kapacity, protoze proste nasleduje image.

    Docela by me zajimalo, co bys jako prodejce Applu rekl nekomu, kdo si ho u tebe pred tydnem koupil iphone a prijde k tobe zmatenej s tim, ze se chtel pred kamosema z vesnice vytahnout tim, ze je vsechny veme svoji mocne vytunenou karou na vylet do Prahy do zlatyho stromu, karlovek ci podobnyho mista, kde se asi s podobnyma vyrobkama frajeri - a ouha, najednou zjisti, ze ackoliv u vsech ostatnich vyrobcu telefonu byva standardem k GPS chipu pripojit i navigacni program (nebo alespon byva moznost si ho prikoupit), tak Apple se na tohle vysral i kdyz moc dobre vedel, ze vetsina jeho potencionalnich zakazniku si se zkratkou GPS automaticky asociuje navigaci do auta.

    Co by jsi mu rekl? Jak by ses mu omluvil za to, ze se na to pani z Apple zkratka vysrali? Sorry, ale me se zkratka nelibi pristup Applu, prijde mi to jako kdyby sis koupil novy kolo, ktery by to bylo mizerne serizeny. A ackoliv pro spoustu lidi bude serizeni kola vec na par minut, tak pro vetsinu ne a zkratka proto je to svinarna.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    rikas ze tech fotek posles na mail mesicne vic jo? :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    KOUDY: tak to ses vylozenej mmskar :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CATT: mmsek?..cca 5 - 10
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: Tak nám konečně prozraď, kolik jich pošleš měsíčně.
    Já ještě s Nokií jsem měl průměr nejvíc jednu měsíčně.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    vitame americany ve 21 stoleti..
    ve 22 stoleti zacnou pouzivat MMS :)
    DOP
    DOP --- ---
    Američané přestávají telefonovat. Propadli textovkám

    http://mobil.idnes.cz/americane-prestavaji-telefonovat-propadli-textovkam-pdv-/mob_tech.asp?c=A080923_110301_mob_tech_apo

    Vypada to, ze i v Applu se budou muset naucit pracovat se sms ;)
    KULA
    KULA --- ---
    TANJA: no kdyz si prehodis ten knoflik na vypnuti vyzvaneni tak si stejne jede zvuk.Treba v aplikacich atd...to si jeste musis ztlumit bocnima knoflikama...takze je mozne ze jsi sice mela vyple zvoni ale jeste k tomu ztlumeny zvuj tema knoflikama pod tim...to ti pak fakt nepomuze ani svecena voda:)
    CATT
    CATT --- ---
    TANJA: Mě takhle budí furt :)
    TANJA
    TANJA --- ---
    fakt? Me nevzbudil... Asi nebyla chyba v pristroji:)
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    TANJA: myslis normalni budik, ktery je pod Clock > Alarm? Ten funguje i pri vyplem zvoneni :)
    nebo nejaky specialni? :)
    TANJA
    TANJA --- ---
    WIRUZIK: presne, muzu podepsat... tenhle telefon mam uz docela dlouho a porad nechapu proc kazdej tak rejpe. ja jsem s nim absolutne spokojena. jedina vec co mi chybi je budik kdyz je vyply zvoneni. ale s tim se snad nejak vyrovnam:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam