úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BINGE_DRINKER
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
metro : 1 inzerát
pokoj : 1 inzerát
Pronajmu : 1 inzerát
nabízím
Pronajmu neprůchozí podkrovní zařízený pokoj na Vinohradech, metro 5min
Sháním spolubydlo do krásného světlého pokoje o výměře 15 m2, v podkrovním bytě. Pokoj je neprůchozí. Okna pokoje jsou orientována se západ, východ, jih i sever - prostě celý den je pokoj hezky prosluněný a s výhledem do vnitrobloku.
Sháním spolubydlo (jen jednu osobu, raději ženu) do krásného světlého pokoje o výměře 15 m2, v podkrovním bytě. Pokoj je neprůchozí. Okna pokoje jsou orientována se západ, východ, jih i sever - prostě celý den je pokoj hezky prosluněný a s výhledem do vnitrobloku. Z okna je mimojiné vidět Vinohradská vodárna a to tak dobře, že je možné (i bez teleskopu!) vidět kolik je zrovna hodin. K domu patří zahrádka, která vyhrála v soutěži Pražský dvorek roku 2012 první místo! Občas se griluje!
V pokoji je k dispozici skříň, matrace na spaní a jiné radovánky + stůl na psaní a jiné radovánky + otáčecí židle pro navození stavu opilosti :) Matrace - ohledně té se ještě domluvíme, nevím jestli bude k dispozici. Déle je v pokoji polička a žádnej pavouk! Ale ty taky můžu zajistit.
Tramvaj 3min od domu (10, 16, 51, zastávka Perunova + 11ka - Jiřák) na metro A (Jiřího z Poděbrad) je to 5 minut.
Co se bytu týče - výměra 95m2 - nově zrekonstruovaný, celkem velká kompletně vybavená kuchyně včetně kuchaře. A tož aj koupelka je vybavená neckama (resp. vanou) + sprchovým koutem + pračkou. K dispozici je wi-fi internet 6Mb (v ceně).
CENA: 6 500kč (včetně energií a internetefernetu) tečka
POZNÁMKA dvojtečka je potřeba zaplatit jeden nájem dopředu + vratnou kauci (4 500 Kč - vrací se při vypovězení smlouvy)!.
DRUHÁ POZNÁMKA: upřednostňen bude zájemce/kyně o dlouhodobé bydlení. Nejpozději koncem roku opuštím na nějaký čas ČR, takže je pak možnost "zdědit" můj gigapokoj (35 m2!!!).
V bytě bydlí lidé, abych byl konkrétnější, tak dva hodní lidé. Já (muž) a slovenská žena. Jsi člověk?
Máš smysl pro nesmysl a humor? CALL NOW!!! Řekneš-li při zahájení telefonátu heslo "Plná taška Evy a Vaška" dostaneš kazetu "Vlaštovičko leť"!
TIMY
---
---
19:27:21 24.3.2013
ahoj, zaujal mě tvuj inzerát. můžu se s stebou domluvit na prohlídce co nejdříve? Mám zájem o dlouhodobej pronájem. Díky Tomáš 775564939
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam