• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    co clovek to nazor... ale neprijde mi, ze by zrovna pani cyberova hrala uplne nej... spis ma jen dobrej vyber desek a v dnesni dobe mainstreamovyho dnb je to asi zaklad... (spousta dobrejch djs, co trochu experimentujou, maji dobrej mix a nemaji top 10 desky se casto setkavaji s nepochopenim..)
    a co treba terqua nebo jak se to pise? parkrat jsem si ji poslechla na flede a hrala moc pekne!
    INXS
    INXS --- ---
    TMS: díky, snad bude čas dát někdy repete, ráda sem si zavzpomínala s Migmou na starý časy :D
    YANKEEE
    YANKEEE --- ---
    a bikini a 3.kultura
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Nějak mi nefungujou Rychťácký stránky, bude tam nějaká akce o víkendu?!
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    TMS: Nekdy nejen rozctvrtit:)
    TMS
    TMS --- ---
    PIKKMA: heh to ale rikas hoodne casto, ze zrovna toho datumu by ses potrebovala rozctvrtit;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    toho 12 byl zrovna fakt napicu den... sem se potrebovala tak rozctvrtit abych stihla vsechny kalby co sem chtela :(
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TMS: no jo to mas tezky kdyz jsou porad ty halomrdy..ale bylo to super, rad bych to zopaknul nekdy na jare:)
    TMS
    TMS --- ---
    INXS: po dobu co sem tam byl tak ste hrali moc pekne:) a celkove to bylo hodne v klidu jenom sem cekal trochu vic lidi..
    BURAN
    BURAN --- ---
    FUTURAMA: zadny, prehravame jednicky a nuly :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    BURAN: a co máš za desky:-)?!
    BURAN
    BURAN --- ---
    FUTURAMA: minimalne Wako a ja :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Pohodovej sváteční večer
    Višná za Bory a hosté
    .::psytrance, house, techno, veselo::.

Kdo tam bude hrát housik:-)?! a techno bude doufám klubový:-)?!
    INXS
    INXS --- ---
    rychta info
    NOELL23: tjn, ale sem pozitivně překvapená, žádný demence... takže díky všem zučastněnejm a když tak je v owa public vomit nějaký to foto ;)
    JAMEZZ
    JAMEZZ --- ---
    Nazdár, v pátek 19.12. tož je tedy brzo zahraje naše extatická kapela (Da Blues Butchers Band) v našem oblíbeném doupátku kde vyhazují až nad ránem, tedy v Učku,
    boudu s náma hrát taky dva úžasný dýdžejové Tyme a Toxound čili Atd rezzet crue z jejich mixáků a gramoufounů se bude hrnout spoustu Drum-jazzu, base-soulu ragga-rocku akdo ví eště čeho všeho, v jelich vlastním podán. Bude to kromě ježíška jistě největší žůžo těhle vánoc, tak přijďte! Tady je ještě plagát: http://www.atdkru.org/data/letaky/20081219ucko3.jpg
    UBIQ
    UBIQ --- ---
    Dnes je na rychte akce hraje VISNA ZA BORY

TMS
    TMS --- ---
    FUTURAMA: mel s nama hrat v lete na OKU v sobotu noci, ale po vydatnejch bourkach a neustaliho vypadavani hlavni centraly se nakonec stage musela vypnout:(( jinak obcas asi jo.

RAMJAH: veci od nej sou srdcovy zalezitosti - trebas dirty harry nebo rainbows of color a dalsi.. se mi asi nikdy neoposlouchaj.

DUB: joo to byly vanoce, kdyz sem slysel v klubu veci co sem znal jen ze sobotni vychylky na R1:)
    TMS
    TMS --- ---
    tady jeste naky tanecky z tribal festu
    TOXA
    TOXA --- ---
    RAMJAH: to jsem nepochopil

FUTURAMA: nejenze hraje, ale necha si platit pomerne nevkusny penize i na akci, ktera je naprosto nekomercni a on predem vi, ze nejspis prodela :/ ale ja to chapu, jak rikal MKS "raci pojedu na hory nez se plahocit na dalsi akci, nestoji mi to za to"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam