• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    JAMEZZ: no jasne bude mnohem lepsi kdyz tam zustane pojebany parkoviste .. to muze rict jen nekdo kdo tam nebydli grrrr...
    PATRIS
    PATRIS --- ---
    TMS: Jupí :-)
    TMS
    TMS --- ---
    tento ctvrtek 21.5 o5 fk - Revizori + Akumulator od cca 20hod venku na zahradce.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    JAMEZZ: Jo rekni kdy a kde!:)
    JAMEZZ
    JAMEZZ --- ---

Hoj, líbí se vám plán rekostrukce staroměstskýho náměstí náměstí?

Mě příjde Pěkně hnusnej....

Najděte si ten nejnověší (ne ten pěknej co dávali do novin asi před měsícem)

Ten projekt je nechuná betonovo asfaltová placka s jakousi nepovedenou beonovou kašnou uprostřed, novejma stomama ( ty sávající jsem na obrázku neviděl) na náměstí sice mají být lavičky ovšem ty jsou v uplně prázdnym prostoru na betónu, kolem žádný stomy co by poskytovali stín, takže se tam v létě člověk uškvaří. Jo a má to stát 150 milionů přičemž jediný plus toho je že zmizí parkoviště co tam bylo... Ovšem někde tam přidue ještě jeden malej parkovcí dům. Nedalo by se to sakra udělat líp? Příjemnějc pro lidi? Užitečněj? A i třeba hezký že by to bylo? Když teď to tqm bude třeba dalších 40 let...

Řikam si, že někdo asi dostal tučněj šek bokem a fakt se mi to nelíbí je to na ... . Co vy na to? Uděláme nějakou protestní akci? Protože takhle by snad bylo lepší i kdyby to zůstalo stejný jak to je...
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    TMS: když já jsem an to uplně zapomněla..jak nebejvám ve čtvrtek v mb, tak jsem to uplně vypustila.. tak třeba někdy přijdu;) :D
    TMS
    TMS --- ---
    PSYION: jo dobre bylo, ale pak rano na kole docela zima.)
    KATRIN: ouu to je skoda-tak priste urcite!)
    PSYION
    PSYION --- ---
    nebyla kláda, dobrý to bylo:)
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    TMS: jee.. a já teď přišla domů :D
    PSYION
    PSYION --- ---
    na zahrádce jo? cywe to bude kláda. ..
    TMS
    TMS --- ---
    tak zejtra po dlouhy dobe zas FK venku na zahradce od cca 20hod. tak nekdo dorazte.)
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    PSYION: velká propagace byla :))
    PSYION
    PSYION --- ---
    TMS: to je super, že na dobrou kapelu v Mb přišlo hodně lidí ...

jen tak dál*
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    TMS: aha..to by chtělo nějakej větráček :D jo..vedro tam bylo..
    zážitky jsou..to jooo :) to zase jooo :D
    TMS
    TMS --- ---
    KATRIN: dalsi uz nejsou:(( v sale bylo hrozny vedro tak se hned zamlzil obj a nedalo se nic vyfotit - leda, ze by nakej navstevnik neco mel, ale o nikom nevim, ze by fotil. skoda - tak hlavne ze sou zazitky:)
    KATRIN
    KATRIN --- ---
    TMS: jee.. hezkej report:))
    další fotky nejsou?
    TMS
    TMS --- ---
    sobotní koncert Blueeffect - krom tehlech mazlejch fotek jeste kratkej report
    http://www.blueeffect.cz/novinky/embe~79/

KATRIN
    KATRIN --- ---
    JESTERICE: já nekoukám po lidech v mým věku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam