• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info

projekt rychta.info

podporujem:::

Téma dne

rozbalit záhlaví
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: ahaaa ja postradam nadhled no tak este zes mi to s nadhledem osvetlil :)) prosimte jak nadhled meni vyznam slov "kde jsi neco znamenal" a jejich souvislost s korytem a neprejicnosti novym provozovatelum? nebo to mi taky nevysvetlis? asi ne vid...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: no tom tvrzeni neni co menit ani co vic konkretizovat. tobe to prijde jako blbost protoze postradas nadhled.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: hele promin ale vysvetlovat neco nekomu, kdo muj vyrok zahy prekrouti a vyzene do extremu, to je ztrata casu a energie.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: a jak jinak mam chapat tvoje tvrzeni ze "tys prisel o prostor kde jsi se realizoval a kde jsi neco znamenal" tak se vyjadruj jasne a konkretne... to ty nam tu podsouvas jakousi pokroucenou myslenku a jeste ji nechces vyslovit primo protoze nejspis sam vis jaka je to blbost...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: podsouvas mi tu za vlasy dost pritazene extremy (zavisly Time, zivotni kredo).
    kdyz to podas takhle, tak mas samozrejme pravdu, je to uplny nesmysl.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    .. a jeste mi teda prosimte objasni kdo podle tebe patri do te uzke skupiny krom tymeho? kdo z toho jeste podle tebe mel naky nadstandardni vyhody jak tu prezentujes?
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jo ja si te musel vyndat z ignoru vis.. no a to myslis vazne tohle? myslis ze byl tyme zavislej ve svy realizaci na rychte? vazne si myslis ze pro nej bylo naky zivotni kredo "znamenat neco na rychte" tak to teda doufam ze ne a dost me udivuje (i kdyz u teve uz asi ani ne) ze takova hovadina nekoho napadne a este ji tu verejne ventiluje... kdyz nad tim tak premyslim jak ti tohle pride na mysl? tobe to teda pride jako neco za co stoji zit to ze neco znamenas na rychte?? asi jo kdyz nad tim takhle premejslis... ja sem si doted myslel ze si tady jenom pohravas se slovy ve virtualni realite ale ty ses asi fakt uplne pitomej...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: a dokola, a dokola, a dokola, a dokola.

[ BURAN @ rychta.info ]
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    DUB: no tak to pak jo.. ja bych tam zvuk mit nechtel teda ani za to ze dostanu par stovek obcas...
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    DUB: [ BURAN @ rychta.info ] tady kolega z toho ma asi ten pocit :) neni mi teda ani uplne jasny koho mysli tou uzkou skupinou a prave s tim korytem mi to uz vubec nak neni jasny.. :)
    DUB
    DUB --- ---
    MORPH23: me to jako vyvarka nepripada, to sem nerek, spis ze misto nez bych nekde platil za uskladneni zvuku, je tohle dobra varianta, pac za uskladneni neplatis, kdyz pujcis na vecer zvuk, dostanes par stovek nebo litru do banku a nemusis se tahat s bednama, ja na tom nevidim nic spatnyho, ani netvrdim ze to je naka vyvarka. my mame treba zvuk uskladnenej na mnohem horsim miste, tak to vidim asi jako oazu :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DUB: vypada to ze jedine Morph, ten se od toho nedokaze nak odpoutat uz nekolik let.
    DUB
    DUB --- ---
    a kdo si teda mysli ze to bylo naky koryto? :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: to je kokotina, to mas pravdu, ale to rejzovani sem tahas porad ty, a i kdyz jsem vysvetlil jak to myslim a ze to neni o penezich, tak zase se vytasis s rejzovanim :)
    nemas zapnutej nakej loop nebo neco?
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    ano resime uz uplne neco jinyho nez sem chtel vedet a to je to proc tu nekdo mluvi o rychte jako o nakym valu a o lidech ktery tam s tim meli driv neco spolecnyho se tu vyjadruje jako o nakejch usurpatorech ktery tam na tom rejzovali a ted nekomu hazej klacky pod nohy nebo co - vazne by me zajimalo jak k takovejm zaverum nekdo dosel protoze je to neskutecna kokotina
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    DUB: ehm v avii sme nikdy zvuk uskladnenej nemeli - byl tam protoze sme byli liny ho vylozit - a k rychte ne stoly a zidle tam neplesnivej ale ano tece tam - btw - uz te vidim jak odnasis oknem z auta zesiky ale z rychty se veci ztratily coz vime vsichni takze neplacej ty - no a stema smudlama dostanes od nich tolik kolik si reknes pochopitelne ale pokud nejsi kurva tak na tom nikdy moc nevydelas - spis nic.... a podle me tyme pucil zvuk tak max 1 do mesice kdyz ho tam meli mozna ani to ne pokud ti tohle pripada jako naka vyvarka tak to sorry
    DUB
    DUB --- ---
    zas resime pekny sracky :))
    DUB
    DUB --- ---
    ja kdybych byl v bolce tak klidne budu pro tam zvuk nechat a delat to co delal tyme, mozna by me to prvni mesic i bavilo :))
    DUB
    DUB --- ---
    takle si aspon vydelas na neco do soundu, kdyz tam byla vikend co vikend akce, kazdy petikilo do soundu dobry, takle to vidim ja.
    neverim tomu ze tyme jeho zvuk pujcoval celou zimu cizim partickam zadarmo.
    DUB
    DUB --- ---
    MORPH23: co to placas? plesnivej tam snad zidle nebo stoly? chcije dovnitr nebo co? je tam v zime minusova teplota? nedostanes od tech smudlu treba MINIMALNE litr za vecer za zvuk?
    imho lepsi nez co sem videl morfonickej zvuk uskladnenej v avii nekde na vesnici za plotem co neni pro nikoho problem prelizt, vymlatit okno v avii a odnyst si treba zesiky. to mi ta rychta pride teda lepsi, i kdyz to neni treba skladovani jako mel ondra za drogerkou.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: morphe casto kdyz ctu nakej prispevek od tebe tak se mi vybavi bajka o lisce a hroznech... nevim proc covece ale deje se mi to casto. asi mi tu lisku pripominas ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam