• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    TMS
    TMS --- ---
    BURAN: takze podle tebe ja prisel o prostor a ted kvuli tomu reju do novejch borcu, ktery to vedou:) je to vlastne pravda, ale musis to brat uplne z jinyho pohledu, kterej nema cenu uz tady nejak rozebirat.
    Zastavej se jich porad me to je uplne jedno
    WAKO
    WAKO --- ---
    DUB
    DUB --- ---
    ACIDACID: nak to rozved prosim proc si prides jak u tyce? jakoze se na tebe nesmeje, nebo te buzeruje, nebo blbe cumi, nebo co? si pod tim neumim nic predstavit..
    ACIDACID
    ACIDACID --- ---
    na rychtě byla pohodicka s arnostem. kdyz je tam jatros přindu si tam jak u tyče. jen at se udela nova rychta pro děcka .. a jedou si tam to svoje štýlko, vožrat se tam klidně dondu.
    SCREE
    SCREE --- ---
    pojďte otom pokecat na rychtu:)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    a ja myslim ze si nenadavame - az zacnu nekomu nadavat tak to bude vypadat este uplne jinak
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    TETRIS23: tak to predpokladam ze to tyme a i mnozi dalsi dali proste proto ze je to bavilo a protoze to bavilo i par dalsich lidi co tam pak prisli... prave proto sem vubec nechapal buranuv korytni konstrukt kterej uz ted myslim docela chapu nicmene s nim nesouhlasim prave proto ze si myslim ze motivace tymeho a i dalsich lidi byla zcela jina nez slava moc a penize
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    aaaaaa sakra!!

A nemyslite nahodou ze cely to zminovany "koryto" je na rychte spis takovej stredne hlubokej talir:)))

Ja si teda opravdu nejsem nak vedom ze by zrovna rychta byla buchvi jakej podnik kterej by stebe udelal milionare.

A treba zrovna u timeho bych opravdu nevidel to ze se tam o neco snazil kvuli penezum nebo naky slave.

At to procitam jak to procitam nikoho treba nenapadlo ze to tam delali lidi pro zábavu proto ze jo to bavilo a bavi.

A treba co se me tyce tak mi je vcelku jedno kdo rychtu provozuje nebo kdo si chrochta v tom korytu kde stejne nic nenajde ale pokavad se da dohodnou za "normalnich" podminek akce porad si tam muzes udelat to co te bavi kdyz na to teda koukam z pohledu nekoho kdo tam akce dela.

To ze tenkrat spravoval akce na rychte time(nebo kdokoliv jinej) byl jenom prinos pro to,co se tam delalo a melo to nakou organizaci.Pro me jen prinos.

To ze ted to ztaci jakoukoliv strukturu ktera se dava dohromady na koleni a uplne nesmyslne je vec druha.
    A to ze si nynejsi provozaci mysleli ze to bude zlatej dul?i to je mozne.Myslim ze uz jsou vyvedeni z omylu.

Mozna uplne mimo tema ale nedalo mi to:)

A nenadavejte si panove dyt je to jen nyx:))
    WAKO
    WAKO --- ---
    a co bude v sobotu na rychtě?

Vítkovo Kvarteto
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    ja myslim ze na takovej absurdni kus by se hodil i havel...
    BURAN: ja zas radsi budu natvrdlej nez bejt vykastrovanej bejk ;)
    WAKO
    WAKO --- ---
    BURAN: no taková klubová záležitost prostě :-)
    BURAN
    BURAN --- ---
    WAKO: jakoze samy kecy zadna akce? :)
    WAKO
    WAKO --- ---
    by mi to sedlo tak na Woodyho Aliena
    BURAN
    BURAN --- ---
    cywe skoda ze neumim kreslit z toho by moh bejt solidni comics :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    kdo by podle vas mel delat dalsi dil "Buran vs. Morph23" ?

a) Oliver Stone
    b) Quentin Tarantino
    c) Jiri Adamec

WAKO
    WAKO --- ---
    tak zas někdy
    BURAN
    BURAN --- ---
    hele nic, musim jit nebo mi zavrou v krame.

zdar a mejte se :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    a kurva to sem si neuvedomil! sakra!
    DUB
    DUB --- ---
    hlavn by ted neprisel morf a zas to nevotocil, to uz ybch se v tom ztratil uplne
    BURAN
    BURAN --- ---
    ja jsem vul a morf je natvrdlej preci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam