• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN:
    TORUVIEL:
    Vložím se vám do diskuse :) To růžové sárí bylo hedvábí s viskózou a bylo v Ganze tak čtyři roky zpátky (odhad), mělo na sobě flitříky. Takže to co posílala Tramin jsou "jen obyčejné viskózy", není tam to hedvábí. Na druhou stranu jsou stylově podobné a materiál je moc příjemný a samozřejmě jsou levnější :)
    Kdo si ho tenkrát koupil si nepamatuju.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TORUVIEL: pokud odhaduju dobre, tak to prave ma byt to stejne. Obycejna a neobycejna viskoza se tezko definuje ;)
    Od toho mame termin TEN material. Tedy skoro nepruhledny, splyvavy a jemny až měkký na dotek. A oba odkazy jsou prave TEN material a i barevne by odpovedaly.
    TEMASU
    TEMASU --- ---
    GENTIANA: Super barvy! Doufám, že ho ukážeš v akci na fotce.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Image and video hosting by TinyPic
    nový přírustek tedy.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TRAMIN: Hlavně se mi na tom tedy líbil ten materiál, ten jsem už u žádného jiného sárí neviděla. Ale zas tolik sárí mi pod rukou neprošlo, takže nevím. Ta sárí, co jsou v odkazu, to budou asi obyčejné viskózy, ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: tak to máme naopak. Magenta, fuchsiová a tyhle odstíny jsou moje - musí to být studená růžová, jinak vypadám nemocně, a miluju tyrkysově modrou. V poslední době ujíždím i na takové té chartreuské zeleni a všech odstínech bílé... no a černá je základ. Hnědá, oranžová, blátová, žlutá, šedá, červená a cokoli mezi tím, to už nebrat. červenou ještě tak ve vínových odstínech, ale takovou tu ostrou, tu nemám ráda a podporuje to máti, která ji zbožňuje a žije v utkvělém pocitu, že mi dokonale sluší a měla bych ji hodně nosit. Nebo karmínovou, ale tuhle studenou červeň snad nikdo neumí namíchat.

    Jenomže já su vyblutá blondýna, v teplých barvách vypadám jako mrtvola, kdežto čím ledovější a studenější, tím mám růžovější tvářičky:D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GENTIANA: tak to se tesim. Ja jsem se k hnede dostala az ted. protoze mi prijde kouzelna kombinace syte oranzoveho lesku hedvabi a cokoladovych detailu a doplnku. Takovy pomeranc a cokolada. A pak jsem zjistila, ze hneda (spravny odstin samozrejme) vypada dobre k milovane zelene a taky cervene.

    Tim jsem ztracena. Protoze jsem si postupne rozsirila satnik cerna-cervena-rifle na kombinace jakakoliv zelena, jakakoliv fialova, cervena, oranzova, zluta, hneda, pavi, cerna, bila a nejruznejsi odstiny.
    Nedorostla jsem jen do ruzove (jakekoliv) a modre (krome temnych odstinu). A to se netyka sukni. Protoze tu modrou mam.

    Takze nezoufej, treba casem.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: nojo, no, tobě toho prošlo rukama podstatně víc. Já hnědou fakt velice nemám ráda:D fotka bude, až mi skončí šichta a dojdu dom.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GENTIANA: spis bych se divila, kdyby nebyl hnedy ;) tak hod fotku


    TORUVIEL: stejny material neni problem. ted uz se dela pomerne casto. Spis ta barevna kombinace. Varianta by mohla byt tohle http://www.sarishop.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7752&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53
    nebo tohle
    Sariobchod.cz
    http://www.sarishop.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7824&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=53
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    krémový mazlik dneska dorazil. Akorát mě indičtí soudruzi nasrali, že je u něho choli piece nikoli krémový, ale tmavě hnědý. Asi i tak ho u toho nechám, stejně to bude schovaný a to sárí se bude dát použít i na nějaký délkychtivější úvaz.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    GENTIANA:
    SKLIBA: Díky :-)

    MACSKA: Tak v červené to je určitě taky hezké, ale já jsem ráda za modré, mám raději tmavší barvy. A když tak na to koukám, asi jsem prošvihla toto, které vypadá jako variace toho mého, akorát v černé. A s jiným vzorem. Nemáte ho tu někdo? :-)
    http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/4/4459/4459192_4769cfa97762902df831bdc6cb6518c9/images/h349v.jpg

    Ale kdysi jsem měla ještě jedno srdcové sárí, akorát jsem ho bohužel prodala, protože bylo barevně úplně jiné, než jsem zvyklá, a asi bych ho nenosila-tady to jsem si tehdy aspoň myslela. Ale zpětně to vidím jako chybu, ten prodej :-( Hlavně bylo úžasné jemné a měkké na dotyk. Tohle to je:
    http://img1.rajce.idnes.cz/d0103/4/4451/4451847_a91a8a0bccae0b2e347552154230bb20/images/h057v.jpg
    Kdyby tu náhodou byla ta paní/slečna, které jsem ho prodala, a náhodou už ho nechtěla nosit, tak bych měla zájem :-D Ale to už by bylo asi moc náhod.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MACSKA: heh, já taky :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    se nemůžu dočkat, až mi dorazí to krémové.....
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    TORUVIEL: ha, tady je ten kousek, co jsem si na něj brousila zuby :-) Mám podobné, ale červené.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TORUVIEL: jé ale to je fešný kousek :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TORUVIEL: a to je pěkné. Taky mám jedno modrozlaté. (A nemám fotku vůbec)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    GENTIANA: Fotku na sobě nemám, ale myslím, že je to tohle, ale nejsem si jistá. V reálu je o dost tmavší.
    http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/4/4459/4459192_4769cfa97762902df831bdc6cb6518c9/images/h220v.jpg
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TORUVIEL: fotku.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Zdravím! Ráda bych se přidala, jestli můžu. Sárí už sice nosím dost dlouho (asi 5 let), ale ještě jsem se nějak nedokopala na žádný sárísraz. Momentálně jsem na mateřské, a tak oceňuju každou příležitost vyrazit někam do společnosti. Koukám, že plánujete nějaký baby friendly sraz, tak bych se i ráda přidala.
    Sárí mám jen jedno jediné, ale zato krásné. Jsem v tomhle dost vybíravá, měla jsem jich víc, ale nějak jsem se s nimi nesžila, jen s tím jedním.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Tak jsem si dovolila vas trochu rozbit fotkou ;) pro lepsi naladu.

    Ja si nikoho na FB nepridavam do pratel, pokud ho neznam i zive. Takze jsem o dost ochuzena :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam