• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    jak to s vámi je na výroční sraz?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAFFQ: já to vyfotím, ale ono to není jakoby krepaté žehlením, vypadá to jako vytažené krávě z huby. Z těch vyšitých spirál by se daly vytvarovat kvalitní kužely. No, výšivka půjde do pyči, je to velkým stehem a tak.


    A právě tu byl maník z DHL, modrýho mazlíka mám pod stolem a čekám, až šéfka půjde čurat nebo něco, ať se můžu kouknout.
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    GENTIANA: jo to jsou ty výšivky bavlněnou nití na hedvábí....zkusila bych to rozžehlit za mokra, ale nevím, asi se s tím musíš smířit že to hedvábí bude v místě výšivky jakoby krepaté žehlením.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DALEEN: Rozžehlit to nejde. Grrrr.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENTIANA: To není to samé. Zkus to jamně rozžehlit a uvidíš ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DALEEN: no, to sice pl8nuju, ale když jsem udělala první logický krok - trochu tu mokrou látku popotáhnout a narovnat, přervala jsem kus výšivky. A to jsem ani nevyvíjela žádné velké násilí.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENTIANA: Zkus to nejdřív rozžehlit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zuřím!!!
    Řekla jsem si, že to krémové sárí přemáchnu, ať z toho dostanu ten škrob. Kupodivu ani moc nepouštělo. Akorát se srazily ty nitě, kterýma je to vyšitý. Mám chuť strašlivě se s tím Indem pohádat, protože na to má sakra napsat dry clean only nebo něco, když už. Podotýkám, že vlažná voda a takové to normální kvedlání, ale vůbec, co je to za debilní nápad? A za ty prachy snad ty nitě přelít horkou vodou není takový problém.

    Mátě někdo zkušenosti s reklamacema? Má to smysl? Jsou rasýztické a předsudkoidní názory, že těm Indům by to mohlo být úplně u prdele, založené na realitě, nebo je slušná praavděpodobnost, že se půjde nějak domluvit?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAFFQ: no, mezitím nastala situace, kdy foťák přestal být pouze rozbitý, ale přestal i fungovat. Zkusím od někoho něco vyptat a mezitím zjistím, kdo mi tak může opravit Pentaxe.
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    GENTIANA: ))) a netrpělivě čekáme
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    GENTIANA: ale my přece jsme hodné :-) hotoví andílci
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    když budete hodný, zkusím nafotit ještě své další dvě sárí méně prknovitého typu:D
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    s tím společenským úvazem vlečky přes ruku souhlasím
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DALEEN: no, to půjde, až pustí ten škrob, protože ta vlečka měla tendenci postavit se na rožek a stát.

    A štíhle vypadám, protože se tak umím postavit a protože vím, proč chodím v černé.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENTIANA: No vidíš, tady na té fotce vypadá o moc štíhleji než v tom sárí (a připouštím že na tom má svůj velký díl viny škrob). Myslím, že by ses měla hlavně vyvarovat toho mít ten velký vzor na lemu v oblasti bříška, ono to dost rozšiřuje. Což takhle zkusit jen společenský úvaz, nechat vlečku spadat na ruku?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PAFFQ: S tím souhlasím, pro každou postavu platí jiné fígle, ale myslím, že je u obou postav je lepší snažit se pas zvýraznit, nasimulovat :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAFFQ: no tak to je teda bohovské.
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    GENTIANA:
    a sárí je nádherné!
    Dám sem aspoň fotku toho mého přírůstku s kašmírskou výšivkou. Ten poplatek mě sice dost bolel, ale je to taková nádhera, že to stálo za to.

    neumím sem dávat obrázky
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAFFQ: tak nějak. Civilní fotka, včetně pivasu a dvou brad:
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    GENTIANA: řekla bych, že to úzkou spodnici nebo i jen provázek, čili úzké dolní partie sukně snese. Vidím z fotky, že máš postavu stejnou jako moje sestra, nemáš znatelný pas, viď? Sestra to řeší taky úzkýma sukněma, figura je odlehčená aspoň někde. kdyby si vzala širokou, nebylo by to ono.
    Je rozdíl mít silnější postavu, ale mít štíhlý pas jako má Alenka, taková jsem venkoncem i já, říká se tomu typ hruška, ale typ postavy jablko je jiný a platí pro něj jiné fígle. Ale mohu se mýlit, chce to vyzkoušet a sama uvidíš, nebo ti řekne někdo, kdo tě vidí naživo, ona fotka může taky zkreslovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam