• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    Pro ty co nevědí o co jde: http://www.google.com/googlebooks/chrome/ nebo wiki
    Nějaká nastavení a fýčurky: http://www.google.com/support/chrome/bin/topic.py?topic=14659

    Sympatická stránka s doplňky http://www.mychromeaddons.com/
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Pls, je nejaka moznost vytvoreni black listu pro sponsored linky v chrome? Priklad: nechci aby mi to vyhazovalo temu, tak ho nekam napisu a uz se mi temu nezobrazi s nabidkama.

    Diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Nepříjemný zjištění: i přestože má člověk dost výkonný počítač (i9, 64GB ram, disk se zapisem 6900MB/s), tak mu chrome může jít dost pomalu a načítat se jak šnek.
    Nicméně mě napadlo zkusit se podívat, jestli náhodou nenabízí možnost hardwarové akcelerace a taky že jo. Takže pokud v settings / system / vypnete položku "Use hardware acceleration when available", tak najednou chrome lítá jak z praku. Hurá, sem dobrej :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tohle rozšíření, (bohužel narozdí od ublocku) youtube nevidí...

    FadBlock: Friendly Adblock for Youtube™ - Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/detail/fadblock-friendly-adblock/mdadjjfmjhfcibgfhfjbaiiljpllkbfc/related
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    poradite mi pls nekdo, kde si vypnu v chromu to, aby mi to ukazovalo personalizovane reklamy? Chci aby to ukazovalo jakekoliv, nehlede na to, co hledam v googlu.

    v chrome://settings/adPrivacy/ mam vse vypnuto, ale stejne to ukazuje reklamu na veci, ktery sem si treba prohlizel na amazonu.

    teda pokud to vubec jde vypnout..
    diky
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ti kokoti zase v Chromu nastavili forced continuous scroll a tentokrát to nejde ani v nastavení vypnout.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: přišel sem na to: misto 'www' dát do url 'mbasic' :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    měl bych na vás prosbu, jestli někdo netušíte, jak toto vyřešit: je to nějaký tyden, co mi v mobilu (android) přestalo fungovat to, že když v Chrome koukám na nějaké video, podržím na videu prst, objeví se možnost "save video" a já si tak mohl přímo na disk uložit (většinou) mp4 soubor. Teď už to browser neumí. Nedokážu vygooglit nějaké release notes, kde by bylo napsáno, že tuto funkci zablokovali, tak mě napadá, jestli sem to třeba jen omylem nevypnul.
    Tuší někdo? dík moc
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Zdar, mame ve firme par lidi, co maj extremen pomalej Google Chrome. Dava casto error "Not responding". V tu samou chvili ale treba MS Edge funguje normalne, rychle, ty samy www stranky. Zkouseli sme reisntalovat, Clear browsing data, "Restore setting to their original defaults", disable "Use hardware acceleration when possible", disable extensions. Vypnout VPN. Ale furt je to rozbity :)

    Neznate nekdo na to figl?

    Ted sem poprvy v zivote otevrel Google Chrome Developer Tool, ze bych zkusil vycenichat kde se to seka, ale je to teda na me trochu moc komplikovana hracka a nevedel bych kam kouknout..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PRAASHEK: supr, vypada to, ze to zabralo, dekuju :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //případně disable uBlock/adBlock, pokud níže uvedené nepomůže
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DRAGON: zkoušels vymazat všechny novinky.cz related cookies?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, mam takovy hrozne divny problem. V normalnim browse modu, pokud otevru stanku novinky.cz (jiny web to nedela), tak se mi zacne nacitat a po par vterinach mi prestane fungovat skrolovaci kolecko na mysi, ale stranka normalne funguje, jen nejde posunovat (ani klavesnici, ani bocni listou), v inkognito modu to nedela.
    Nesetkal jste se s tim nekdy nekdo prosim? Cim tohle muze byt?
    diky
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Máte někdo info, že by vznikala nějaká neoficiální verze Chrome, podporující Win7?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PRAASHEK: to je stejne, nejde to aniz bys to vypnul, pouziva to stejny princip.

    pomuze toto:

    v chromu jdi na chrome://flags/#side-search a nebo chrome://flags/#search-web-in-side-panel

    a vypni Search Web in side panel.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MADCAT: Všem rozšířením je dobrý důsledně nastavovat na jakých stránkách smějí být aktivní, protože jinak mohou klidně přebírat zadávané přihlašovací údaje..
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Ad MADCAT: možná odchycenej podezřelej - rozšíření Referer Manager, který jsem měl aktivovaný kvůli správnýmu zobrazování seznam turistických map na webu Stravy. Uvidíme, ještě kdyžtak poreferuju, vodítkem mi bylo náhlý negativní hodnocení na ChromeStats a odstranění z Chrome obchodu... tak snad to bylo fakt ono...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Nedá mě to, ale budu se zase ptát :-)
    1) poslední dobou mně youtube samovolně přidává do oblíbených všelijaký debilní videa všeho druhu, dost z nich má názvy psaný písmem, kterýmu nerozumím (asi nějaká Indie, Korea atd...). Nezaznamenal to taky někdo? Dá se to nějak řešit, někam to nahlásit?
    2) nevím jestli za to může syn, ale mám drobný podezření, že poté, co si do ntb nainstaloval nějakej nintendo 64 emulátor, tak si tam s tím možná natáhl i nějaký svinstvo, páč (asi) od té doby mě chrome dycky po spuštění při vyhledávání místo obvyklýho chromu přesměruje na bing, a mezitím na chvíli v adressbaru problikne ještě jakási podivná stránka popularpp.com. Po troše googlení to vypadá, že mi v PC možná řádí nějakej hijacker, ale windows defender nic nenašel, malwarebytes nic nenašel, rkill taky nic nenašel, žádný podivný nový rozšíření, který by to mohlo způsobovat a o kterým bych nevěděl, tam nemám, a navíc to přesměrovávání za chvíli přestalo a od té doby je klid. Tak su z toho jelen... Wtf? Nějaká rada?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Nedá se nějak chrome na mobilu přinutit aby mně furt necpal mezi zástupce oblíbených často navštěvovaných stránek na úvodní stránce jakýsi historický vyhledávání? Vlastně - úplně nejlepší by bylo, kdybych si tam mohl natvrdo nastavit nějakých těch osm zástupců, a negenerovalo a nepřesouvalo se mně to tam furt sem a tam dle mojí aktivity...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZUZKAOU: mám Version 111.0.5563.65 a otvírá mi to defaultně normální google výsledky na další kartě. Ale jinak by na tvůj problém mohla fungovat finta kliknout na "vyhledat v google" prostředním tlačítkem myši.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: hm, tak koukam ze to ty kokoti z konfigurace vyjmuli, no pecka :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam