• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    Víte o nějaké zajímavé akci v Brně, kde se neplatí vstup? Sem s tím, my to oceníme,)

http://brnoplus.cz/program/zdarma-dnes/
    rozbalit záhlaví
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: sama jsem touhle linkou letela a je to skoda, ale do girony se opravdu nelita tak casto, proste to nevytezovali a misto toho, NOVINKA, pridali let do Edinburghu od rijna ...
    ale tech povolenych 15 kilo je fakt ubohe a staci leda tak na prodlouzeny vikend :-)
    ale v Brne odpousti nadvahu, zpet uz je to horsi ...

OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    zklamali jste, ale nevadi ...
    uz vim, ze startky za tu dobu, co jsem tady nebyla podrazily na 59 !!!! co to jako je???
    a rum s kofolou prijde na 52 kc ...asi bude nutne zacit pit doma! to je skoro zadax ...takze na zitra, resp. na dnes bych uvitala nejaky lacinejsi podnik.
    mydlo?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: To zni jako vyhra pro oba. Na to si naliju jeste jednoho panaka.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    jezis ten sloganizer dneska me fakt dostava
    «My gaychat beats everything.»
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: nejsem si jisty ze je to dobrej dyl, co si rozdelit dny?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: Tak bacha, v tomhle lokale neni dost mista pro nas pro oba, alespon co se slevy na chlast tyce. Udelame deal: ty si nechas koc, ja slevu na porto.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: ses holt svudnik, asi je pritahuje, ze jsi ten podivin co nema rad lidi a ony by ho rady zachranily. ze bych tam zacal chodit taky? jestli zachrana spociva ve slevnenym medvedovi tak t oteda beru sefe
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A pokazde jina :) Mam ja to ale kliku.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: treba si te predchazi :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: Vetsinou kafe, portsky, mineralku, gin s tonicem, na zaver jednu z tech jejich whisek. I mne to posledne pripadalo nejaky moc levny, podle me se koc spletla, tak jsem ji aspon neco nechal.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: by me zajimalo co do sebe lejes, mi tam nepripada zrovna lacino, za bilyho medveda jsem tam dal snad kilo, stella taky neni zrovna lacina /ani mi moc nejede/...
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    KARYSLAV: Porad to nabizi. Pokud vim, tak Rusko zrusili.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BRUTOPYR: barcelonu drobet kazi zruseni linky timto smerem, pokud se nepletu :-)
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    OFFINKAA: Doba je kruta a nevyslo, priste :)
    Mimochodem, dalsi Vendeta je do 10 resp 12 zadarmo. Zalezi na gender rozliseni. A taky Brno ma letiste, ktere okupuje nizkonakladovy Ryanair. Takze je mozne vychytat letenky zadarmo. Pouze letistni poplatky. Londyn je na podzim nadherny, Barcelona dozajiste taky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ach, Art, tam se chlasta skoro zadarmo, vzdycky tam do sebe naleju vsechno mozny a pak stejne platim 200 korun.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    VERT: a ty dojdi, jestli si tu :-), musis mi povedet o svych prazdninovych dobrodruzach
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    TEA_OF_CUP: nemam hodne, ale neco vyberu...ech
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    TEA_OF_CUP: Radsi ne. Utery je nejhorsi vikendovy den.
    TEA_OF_CUP
    TEA_OF_CUP --- ---
    OFFINKAA: vyber hodně
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    TEA_OF_CUP: stav se
    BRUTOPYR: ty se taky stav :-)))

bych si mela jit vybrat z bankomatu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam